Наприклад, 

Монкарт

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Гібридна дитина

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Драма, Історія, Романтика, Шьонен-аї
Режисер: Фукуда Мічіо / Накамура Шюнґіку
Студія: Studio Deen
Серій: 4 з 4 (25 хв.)
Переклад: bills_spirit
Ролі озвучували: Kallaider, Deus, Lomaev, Zebadiya

Дивитися Гібридна дитина онлайн

Гібридні діти — це рукотворні істоти, які можуть вирости такими, якими побажає їх власник. Вони не є ні роботами, ні людьми, але встановлюють міцні емоційні зв’язки зі своїми власниками. Проте, люди починають розуміти, що гібридні діти також не безсмертні.
Приємного перегляду
Осінь 2014 / MelodicVoiceStudio
8 років тому
5K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
7.9/10 (27)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Khrystyna_282 Анімешник
Дата: 25 грудня 2023 21:50
Аби простіше було зрозуміти раджу дивитись у наступній послідовності:
3 серія
4 серія
1 серія
2 серія

Насправді твір хороший і я б не зациклювалась на віці гібридних ляльок, адже вони не люди і віддзеркалюють внутрішній світ людини отже й швидко надолужують їх вік. Після 4 серії все стало на свої місця і водночас дуже сумно та боляче.
  • Кролик З місяця Анімешник
    Дата: 7 листопада 2023 21:59
    Якщо перша і друга серії можуть здатися дещо дивними то от третя та четверта це чисто драма в двох актах, я навіть вронив сльозинку. Цікава лінія оповіді, дечим нагадує китайські веб-новели.
  • Пані Краса Анімешник
    Дата: 28 жовтня 2023 23:06
    Nana_ana 
    Хоч ви і гадали, що ніхто не прочитає ваш коментар повністю, я це зробила... Не знаю навіщо, напевно мені просто було цікаве чуже бачення на цей витвір.
  • Nana_ana Анімешник
    Дата: 20 березня 2023 14:52
    Що ж, продивилася я значить це аніме. Знала про його існування дуже давно, ще коли тільки почала цікавитися яоєм, але все відклала на потім.В цілому, досить не погано, мальовка приємна. Звичайно можна знайти до чого прикопатися в сюжеті, але це довго розписувати. Хочу лише сказати, що перша серія була непогана, але до мене не доходить як його повернули що життя, краще б вже показали, як гг вчиться далі самостійно жити, без білявчика. Друга серія це просто щось з чимось і далеко не в хорошому сенсі, дивитися було складно, а місцями огидно, бо один з героїв був дорослим мужиком, а інший ДИТИНОЮ! Багато чого в тій серії бісило, не рідко очі закочувалися і хотілося їх виколоти. І тепер переходимо до солоденького! Особисто мені безмежно сподобалася третя серія, як розкрили історію створювача цих гібридів, взагалі та парочка сподобалася, сюжет. Дивилася з задоволенням. Четверта серія теж сподобалася, бо там трішки ще було показано ту парочку, але сподобалася якщо додумавати трішки своїх деталей. В тому сенсі, що на останніх хвилинах показали, як гібридна дитина процитувала коханого головного героя і я буду сподіватися, що він просто прийняв те, що ніколи в житті не забуде того хлопця, хоч якби не прикидався і не брехав самому собі, але не стане вибудовувати стосунки з тим гібридом. Що гг завжди буде пам'ятати, того хлопця (не пам'ятаю як його звали), а цей його гібрид просто буде йому розрадою і важливою частиною життя, але не в плані романтики. Я розумію, що ці гібриди це не справжні люди і все таке, але особисто мені досить не приємно дивитися, якщо дорослий чолов'яга має романтичні почуття, до дитини. Можу про це писати вічність, особливо про те, що вони абсолютно на різних сходинках розвитку і формування особистості і що це не нормально в будь-якому випадку, але кому воно треба, адже навіть цей коментар наврядчи хтось буде повністю читати.

    Хочу ще додати, що коли гібрид в 4 серії побіг ламати гілку сакури, а гг сказав "Чим би дитя не тішилося..." Я про себе додала "аби не вішалось" і раптово згадала, що коханий гг ж суїциднувся. Не дуже смішно, але я просміялась трохи.
  • 12345678910 Анімешник
    Дата: 20 вересня 2022 20:59
    На першій та останній серії плакав, а на другій та третій просто сумно було :'( Але все ж таки, Аніме мені сподобалось, дякую за переклад!
  • bills_spirit Редактор
    Дата: 6 вересня 2022 20:47
    На Толоці має бути. Треба, щоб перезалили з озвученням
  • Евеліна Погорілець Анімешник
    Дата: 6 вересня 2022 20:38
    А де можна глянути з озвученням?

  • Ksenya_n_p Анімешник
    Дата: 16 травня 2016 13:02
    Вдруге дивлюсь, і вдруге плачу! Захопливе аніме!
    Дякую за переклад та озвучення команді MelodicVoiceStudio!