Наприклад, 

Інший світ

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Мистецтво меча онлайн: Прогресія - Арія беззоряної ночі

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Бойовик, Пригоди, Фентезі
Режисер: Аяко Коуно
Студія: A-1 Pictures
Серій: 1 з 1 (1 год. 37 хв.)
Переклад: Karna
Ролі озвучували: Makoto, Kohut, Dionis, Sakurairo, Голос Безодні, Natta, Mefune

Дивитися Мистецтво меча онлайн: Прогресія - Арія беззоряної ночі онлайн

Асуна Юкі, яка є відмінницею, на шляху до вступних іспитів до старшої школи. Її подруга Місумі «Міто» Тозава, радить їй зробити невелику перерву в навчанні та приєднатися до неї в день запуску Sword Art Online (SAO) — довгоочікуваної багатокористувацької онлайн-гри віртуальної реальності. Асуна приймає її пропозицію та незабаром вони зустрічаються в грі.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
ПЛЕЄР
8.9/10 (89)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Gara Анімешник
Дата: 26 березня 2024 13:23
  • 0
    Достатньо добре. Це як ковток свіжого повітря серед безодні нецікавих проектів, які хоч і мають назву "SAO" та ним по факту не є. Якщо конкретніше, то це дуже класне доповнення до орігінального першого сезону, з драматичними моментами яких йому не вистачало
  • Dimeurg Анімешник
    Дата: 12 грудня 2023 15:50
  • 1
    Додайте будь-ласка роздачу на фільм hey 
  • Ehydna Анімешник
    Дата: 3 грудня 2023 02:02
  • 0
    gevolushn,
    Ранобе якраз досить непогане в 6 томах, як і 1 частина 1 сезону і 1 частина 2 сезону, Всякі ельфіські історії геть не зайшли окрім Розарію матері, то топчик. Стосовно мальовки цілком згодна (
  • Авреліан Анімешник
    Дата: 18 жовтня 2023 23:32
  • 0
    О боги, наскільки ж воно нудне... На фоні просто неймовірної феерії 1 сезону, зітканого із суцільної динаміки та подій, це наче в до біса нудну миску молока дивишся.
  • gevolushn Отаку
    Дата: 5 липня 2023 20:25
  • 0
    Редкон, але у гіршу сторону. Це не поганий редкон та фільм/аніме, але просто у гіршу сторону. Коли Рекі Кавахара повідомив, що збирається повноцінно зайнятися "прогресівом", то було вже зрозуміло, що це звичайне доїння франшизи та спроба повернутися до "витоків". Ранобе не читав, тому не можу повноцінно оцінювати редкон. P. S. Знову немає маленькою сюжетної лінії про бета-тестера дівчину, яка й написала посібник (не пам'ятаю її ім'я). Хоча в книзі вона зіграла цікаву роль.
    P. S. S. Мальовка - даунгрейд. Було болісно дивитись, порівнюючи з іншими роботами. Та й персонажі всі якісь пласкі вийшли.

    --------------------
  • Lisovychok Отаку
    Дата: 25 червня 2023 21:10
  • 1
    Це моє перше аніме радий те що воно досі виходить:)
  • AlexFox Отаку
    Дата: 14 червня 2023 15:41
  • 0
    Дякую за переклад і озвучення. Цікаве аніме, як і завжди, хоч може деякі події відчуваються по іншому порівняно з першою половиною першого сезону, але все ж — цікаво.
    До речі в мене питання з приводу жанру, чому це вважається фентезі, якщо це фантастика, вони ж в майбутньому живуть, чи то ба в теперішньому і по суті це всеодно, що сказати: "ми живемо в фентезі, бо в нас є комп'ютерні ігри з жанром фентезі і ще й VR, який ну дуже схожий до їх пристроїв. Ну і озвучення впринципі непогане, але через заниження оригіналу дуже важко розібрати фон, треба викручувати звук до більшого.
  • duokcuh Анімешник
    Дата: 5 червня 2023 21:05
  • 0
    Було цікаво. Ніби подивився кілька пропущених серій з найкращої частини сао. Ще і анімація сучасна. Так, трохи змінені деталі "для більшої художньої виразності")) Але нічого радикального.
  • Aldrakonis Анімешник
    Дата: 29 травня 2023 02:34
  • 0
    Fananime,
    ну більше за все це все ж схоже на альтернативу все ж про це по факту говорить нам кінцівка яка ніби схожа але відрізняється не буду спойлерити) але все ж якщо дивитись Аніме 1 сезон то там між другою і 3 тьою серією пройшло ціла купа часу який вони якраз і напхали подіями фільмів) звісно нові персонажі дивляться трохи дивно але все ж не псують нічого  
  • Fananime Анімешник
    Дата: 10 квітня 2023 19:45
  • 2
    Так багато ляпів у фільмі це вже більше схоже на альтернативну історію з точки зору Асуни. P.S Кіріто як завжди в своєму репертуарі задрота- філософа якого любить Асуна (ну хоч це не змінили)