Наприклад, 

Дослідники див із Ватикану

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Іну-О

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2022
Жанр: Історія, Музичний, Фентезі
Режисер: Юаса Масаакі
Студія: Science SARU
Серій: 1 з 1 (1 год. 38 хв.)
Переклад: TrIgeR

Дивитися Іну-О онлайн

Хлопчик Томона втрачає свого батька і сліпне в результаті пошуків проклятого стародавнього меча в затоці Дан, де загинули багато воїнів з клану Хейке,. Зустрівши мандрівного сліпого музику, він навчається грі на біва та приєднується до трупи виконавців оповідань, подорожує з ними по країні співаючи пісень, немов кобзар. Незабаром після цього Томоічі (нове ім’я, надане при вступі в клан біва-хоші) зустрічає дивну людину, яка тероризує інших своєю спотвореною зовнішністю, проте незрячий оповідач ставиться до нього як до рівного. Пара швидко подружилася й почала виступати разом після того, як незнайомець, який обрав ім’я «Іну-О» (Собачий король), виявив, що він здатний чути духів, які розповідають забуті казки про клан Хейке.
Томоїчі знову змінює своє ім'я на Томоарі та використовує свою нову музику для просування андеграундних танцювальних виступів Іну-О, досягаючи неймовірної популярності серед мас. Однак нахабний і нетрадиційний стиль, який вони розвивають, кидає виклик традиціям, які глибоко цінує шьоґунат. Оскільки слава пари продовжує зростати, вони повинні боротися з силами традицій, які контролюють суспільство навколо них. Закінчується це по різному для обох друзів і традиційно для японської легенди без драми не обійшлося.

Містична історія про становлення артистів та музикантів, які намагаються створити новий стиль у авторитарному суспільстві. Більша частина фільму скоріше нагадує рок-оперу чи виставу під акомпанемент часом дуже відомих рок-композицій, причому слова всіх композицій - це уривки з «Хейке моноґатарі», японської епічної повісті 13 ст.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2022
рік і 3 місяці тому
2K
ПЛЕЄР
9.1/10 (10)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Irgis Анімешник
Дата: 29 листопада 2023 04:48
  • 1
    Іну-оноНе знаю, але оригінальний японський дубляж саме тут має бути. Згадав навіть фільм Наполеон, де теж Кемерон не дуже притримувався того як це було насправді, але зняв шмат лайна(ну сцена битво , костюми , музика прям круті, але це менша третина фільму, або просто обгортка,якби я не знав лікбез, то взагалі ніф№га не зрозумів би, бо подідії настільки рвані, що я в ах"ї як так можна знімати , вся надія на режисерську версію), а анімка подарувала купу емоцій, хоча на перший фільм я пішов у кіно в imax, а це подивився дома від ковдрою. Отак блін.
  • Halyna1454 Анімешник
    Дата: 12 листопада 2023 19:36
  • 0
    Чому немає можливості переглянути відео?
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 28 липня 2023 17:14
  • 2
    Дякую за працю! Захоплююче аніме! Сюжет чудово збалансований між фантазією та драмою. Головні герої - неймовірно харизматичні та комплексні. Вражаючі емоційні звороти тримали в напрузі до останньої хвилини. Атмосферна музика і красива анімація тільки підсилюють загальний досвід. Рекомендую  be 
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 3 липня 2023 19:52
  • 0
    furunze,
    Шкода, що взяли лише одну сторону фільму, який дуже близький нам, адже сюжет присвячений протистоянню митця владі, якраз це зустрічалося в нашій історії доволі часто. Навіть біва як інструмент навіює пряму аналогію із винищенням кобзарів у не таку аж давнину - менше 100 років, тим більше, що робили вони майже те саме - згадували протистояння, яке було дуже болючим для тогочасних правителів, що все більше скидалися на окупантів. Крім кобзарів знищили і самобутній театр, і літературу, і ще багато чого, бо не відповідало затвердженим "темам" і фільм яскраво демонструє, якою буває доля непокірних та волелюбних у всі часи, таке відбувалося не в одній країні. А когось забувають через зраду свого "я", бо вони піддаються спокусам влади і починають робити лише "правильні" речі, наприклад, чергові шаблонні попаденські серіальчики чи шкільні ромкоми.
    Музика також у фільмі підібрана чудово, бо саме рок-композиції відображають пристрасть та свободу творчості, а поєднання їх із традиційними манерою виконання чи інструментами дозволяє зв'язати історію та сучасність. Багато саме українських колективів також використовує цей метод і не тільки з народними, а й стрілецькими чи повстанськими творами, дивною видається ваша обмеженість у цьому...
    Не думаю, що автор фільму хотів здобути "попу"-лярність цією роботою, та й розрахована вона не на "школярів" (R 17+), як і багато інших його творів, проте своїх поціновувачів фільм знайшов (виходячи з рейтингів), мені також він сподобався і тому вирішив донести до українського глядача; шкода, що саме вам "не зайшло".
  • furunze Перекладач
    Дата: 3 липня 2023 10:30
  • 0
    Не зайшло аніме.

    Воно занадто локальне. Це аніме розповідає історію "а що, як…" про маловідомий в Україні період японської історії. Воно не знайомить глядача з контекстом – аніме просто робить свою роботу, та й усе. Для українця це такий собі досвід. Хіба що ви вже в цій темі. Тоді, можливо, сюжет вас зацікавить.
    Але навіть якби сюжет був цікавий, у цього аніме є більша проблема – воно неправильне. Це аніме про гравців на біві, про музикантів, які опанували один інструмент і грають їм. Але практично в усіх піснях присутні сучасні музичні інструменти. Це якось тупо, коли аніме показує чувака, що бринькає на біві, але музика виходить як від електрогітари. Композитор зробив хороші пісні, але дав маху з інструментами. Думаю, була б там музика інша – це аніме стало б набагато популярнішим.
  • DARIA_ SOLIDAGO_ Анімешник
    Дата: 3 липня 2023 08:28
  • 2
    Мені дуже сподобалося. Викликає незвичайні почуття і часом дещо рідні 😊
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 16 лютого 2023 19:51
  • 2
    Дякую за працю!
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 31 січня 2023 00:45
  • 1
    commander Ermine,
    Шкода, що ви такі нетерплячі, "веселощі" починаються десь так з 35 хвилини, саме тоді стає зрозуміло, чому фільм  - музичний, не так часто настільки якісна рок-музика звучить в аніме.
    Загалом, це чергова робота Masaaki Yuasa (Девілмен: Плаксій, КАЙБА, ЗАГИБЕЛЬ ЯПОНІЇ 2020, Легенда про чотири з половиною татамі,...), яка відзначена в 2022 році однією з найпрестижніших премій ім. Офудзі Нобуро (присуджується оригінальним творам, на відміну від Animation Film Award). Цей режисер уже отримував цю нагороду за Світанкова Пісня Лу (2017) та Ігрища розуму (2004), серед інших переможців останніх років присутні на сайті наступні: У ЦІЙ ДАЛЕЧІНІ (2016), ЛІЗА ТА БЛАКИТНА ПТАШКА (2018), МУЗИЧКА (On-Gaku) (2020), а колись цю ж премію отримували: Наусіка з долини вітрів (1984), Небесний замок Лапута (1986), Мій сусід Тоторо (1988), Memories (1995), Поньо на кручі (2008) і так далі.
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 30 січня 2023 23:34
  • 0
    Я переглянув бл.21 хв. дуже складно дивитися.і нудно.звичайно, хтось  може відзначити, що у фільмі є багато переваг.
  • Wit4er Анімешник
    Дата: 25 січня 2023 23:10
  • 3
    Дякую за роботу. Хороше аніме із цікавим сюжетом. Особливо сподобалась музика та театральні постановки які в поєднанні виглядають неймовірно.