Наприклад, 

Бананя: Таємничі друзі

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Зоомагазин жахів

Рік виходу аніме: 1999
Жанр: Детектив, Джьосей, Жахи, Надприродне
Режисер: Хірата Тошіо
Студія: Madhouse
Серій: 4 з 4 (23 хв.)
Переклад: Iceblood
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka, Stayler, Smile2You

Дивитися Зоомагазин жахів онлайн

Граф Ді, доволі цікавий власник зоомагазину з Китайськоо кварталу, продає рідкісних тварин людям, які бажають чогось особливого, але з кожним покупцем він укладає контракт. Якщо правила контракту виконуються, все проходить добре, але якщо хтось порушує правила, зоомагазин не несе відповідальності за будь-які плачевні наслідки. Детектив пов'язав разом низку дивних смертей: усі жертви були клієнтами графа Ді.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 1999 / GweanMaslinka
рік і 3 місяці тому
3K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.8/10 (34)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Такахасі Сакура Анімешник
Дата: 18 листопада 2023 21:30
  • 0
    Цитата: Такахасі Сакура
    аніме для тих в кого сталева психіка, або для тих в кого вона повністю відбита і вже нічого не страшить) це більше стосується першої серії, інші мені було легко дивитися.
    Моторошне аніме для поціновувачів жахіть. Мені дуже сподобалося, шкода що так мало серій( Але озвучка суперська hi
  • Такахасі Сакура Анімешник
    Дата: 18 листопада 2023 15:14
  • 0
    аніме для тих в кого сталева психіка, або для тих в кого вона повністю відбита і вже нічого не страшить)
    Моторошне аніме для поціновувачів жахіть. Для Хелловіну саме те що треба bb
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 11 вересня 2023 06:19
  • 1
    Продовження.



    Підсумок.

    Звичайно ж сподобалося і задоволений, нехай і не без вад, та й серій було замало, можливо були зроблені заради того, щоб глядача ось такою рекламою - мангою зацікавити. Але оцінка приблизно 8, можливо навіть тверда.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 02:41
  • 1
    Прода.



    Можливо буде ще...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 вересня 2023 03:26
  • 1
    Можна спокійно написати, що це гасло цього серіалу:

    "Продавати любов, мрії та надії"

    В черговий раз не знав що очікувати від тайтла, бо оцінки - це лише ширма. Щойно почав дивитися – зацікавився. Задумка була дуже цікава і сама по собі нагадала "Death Parade", щось спільне між ними і правда є. Правда якщо в останнього все розкривалося через біль і тиск на психіку будь-якими способами, то в історіях люди повторюють все те, що вони робили по життю, про що шкодували або про що хотіли, часто тут фігурували саме дорогі їм люди або... Насправді й цього всього вистачило щоб мене зацікавити, а тут ще був добротний сюжет разом з вельми повчальними історіями. Далі...

    Були придатні діалоги нехай із +/- банальними цитатами доставили (які вже кидав і далі ще нижче буде) і які постійно щось під собою несли, якийсь сенс і ідею. Чесно вже не пам'ятаю, коли востаннє зустрічав подібні діалоги, в які треба було вслухатися.

    Також були посилання, чого тільки Ясон стоїть у другій серії та Медуза Горгона... мова в даному випадку про Античність звичайно ж.

    Мальовка нехай на той момент була хороша, але, можливо, зустрічалася і краще. Тим не менш, ці дрібниці ролі не грали, та й дизайн персонажів був дуже хороший.

    Музика.
    Опеннінг та ендінг хороші. Решта саундтреку на все допомагала твору, створюючи відповідну містичну атмосферу.


    А от у плані жанрів... не знаю про який хорор тут йшлося=/ А ось детектив місцями був, як містика і трохи психології.


    Щодо персонажів писати практично нічого. В основному тут 2 дійові особи, крім епізодичних. Перший – це таємничий, цинічний маніпулятор зі своїми слабкостями – Граф Ді, другий відвертий і з почуттям справедливості детектив Леон Оркот. Більше про них нема чого писати, але мангу взяв на замітку, моєливо колись і візьмуся за неї.

    Спочатку не хотів писати щось конкретне про історії, їх лише чотири, щоправда вони щось і стоять - нехай вже і не є оригінальними. Проте цікавими, повчальними, цікавими і інтригуючими місцями вони бути не перестають, як загадковими і таємничими (містика ж).

    Можливо ще буде продовження.



    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 серпня 2023 07:01
  • 1
    Колись давно дивився це аніме і теж накотив нікому не потрібний відгук, але справа тут в іншому. Так як аніме, його ідея та концепцiя сподобалися, зацікавився мангою і ось тут чекав неприємний сюрприз. Справа в тому, що в аніме було все в норму, тому хотілося ще подивитичя - це добрі емоції після перегляду чи прочитання. А манга ж, її найбільша проблема була, що всього багато, є зайве, є одне й теж, навколо цього всього постійно все ходить, і... якось не годилося це все читати і з часом втомило, чому й кинув це діло. А очікування були немалi, хоча можливо, якось при нагоді повернуся до прочитання і дочитаю=/ що малоймовірно, але.

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 6 серпня 2023 19:12
  • 0
    Дякую за працю! Це захопливе і загадкове аніме. Його унікальна концепція та містика створюють непередбачуваний сюжет, де таємниці та страхи переплітаються з бажаннями героїв. Вражаюче виконання персонажів та атмосферна музика додають особливий колорит. Рекомендую be 
  • Yonek Анімешник
    Дата: 17 лютого 2023 21:35
  • 1
    Безмежно вдячна за можливість подивитися з субтитрами. Вже багато років люблю цей тайтл. Мальовка 90-х назавжди в моєму серденьку!
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 29 січня 2023 14:31
  • 3
    Дякую за переклад та озвучення, непоганий проект, навіть скоріше містичний, ніж "жахастик", і шкода тільки, що короткий.
  • Тувік Анімешник
    Дата: 26 січня 2023 22:51
  • 3
    Дуже круте аніме, атмосферне, стало моїм улюбленим. Хоча його дуже мало, як вже тут писали, є відчуття наче воно незакінчене. Озвучка і переклад хороші і додають атмосфери, дякую!