Наприклад, 

Гармонія

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Навіть із синдромом чюнібьо я хочу кохання! Фільм

Рік виходу аніме: 2018
Жанр: Аніме, Комедія
Режисер: Тацуя Ішіхара
Студія: Kyoto Animation
Серій: 1 з 1 (1 хв.)
Переклад: Andr
Ролі озвучували: Rainy984, Bodya500icq, Yunko, Spalah, SoN, maira

Дивитися Навіть із синдромом чюнібьо я хочу кохання! Фільм онлайн

Завершення історії кохання двох чюнібьо. Цього разу Тока, старша сестра Рікки, вирішує забрати її з собою в Італію. Не знаючи що робити, вони звертаються за допомогою до своїх друзів і вигадують неймовірний план та тікають з дому. Що ж, можливо, саме ця подорож зрушить з місця їхні стосунки.
Приємного перегляду
Зима 2018 / Amanogawa
рік і 3 місяці тому
4K
ПЛЕЄР
8.6/10 (67)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
111__999_2 Анімешник
Дата: 10 березня 2024 19:47
  • 0
    Дякую за озвучення
  • Лихо😈 Анімешник
    Дата: 8 січня 2024 21:52
  • 2
    Мені от цікаво, чому такий хейт до гооовних героїв, особливо до Рікки. Пояснюю на пальцях: дуже, дуже багато людей хвалять "Сходження в тіні", але ніхто не задумується що гг по суті своїй такий же чюнібьо, тільки йому дали розгулятися на повну, відправивши в ісекай. Якщо врахувати ким він був на початку і ким він став би, якби не ісекай, то кого ще можна вважати ідіотом, дурнем, кінченим і так далі, все те, чим ви називаєте Рікку? ДумайТЕ ;) Тайтл не новий, тому мало хто це побачить і проведе паралелі, але бляха, мені трохи підгорає наскільки люди недалекоглядні. Коли тут це відверто висміюється, то всі плюються. А коли це показують як щось адекватне, так всі в захваті)
  • Super_MeOwO Анімешник
    Дата: 11 листопада 2023 03:23
  • 0
    Дяка за переклад
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 серпня 2023 03:30
  • 2
    Цитата: NickBMF
    Рікка в усьому, починаючи з зовнішності, закінчуючи харакером максимально не схожа на дівчину головного героя. Дондерка з синьою карешкою, до того ж лоля. Майже цілком асексуальна іззовні і вщент божевільна в середині. Це може бути хто завгодно, тільки не об'єкт кохання.
    Частково вириваю з контексту, але... А що таке дівчина головного героя? Навіть пародії щодо цього є (Saenai hiroin no sodatekata / Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend). Щодо того, що Рікка божевiльна, ем, а скільки зовсім відбитих на голову жіночих персонажів яндере чи кінчених цундере є в аніме як фаворитки для головного героя? Рікка на їх тлі просто страждає на нешкідливу фігню і нікому цим не заважає жити. Щодо її зовнішності... ну це чиста смаківщина, тому що Рікка цілком мила, а фігура... ну ноги у неї дуже гарні.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 6 серпня 2023 23:53
  • 1
    Одразу ж висловлю подяку за переклад та озвучку. Далі переходжу до лаконічного коментаря на фільм.

    Цей фільм здебiльшого та ще дичина та зайвий (як і другий сезон). Але тут хоча б закінчилася історія про цих двох голубків, що, в принципі, добре. Проте після першого сезону можна було й не дивитися, враження були б кращими, але все ж таки трохи було й цікаво. А в результаті, як звичайно, наступив на ті самі граблі, хоча фільм +/- зайшов краще за другий сезон. Причому думав, що цей тайтл про дорослішання буде, а вийшло про те, як важливо бути собою і щоб до тебе з розумінням ставилися ті, кому ти дорогий. Крім різного стьобу над тим самим синдромом восьмекласника (як він дратував у Брамі Штейна і Ореймо). Ну, якщо не звертати увагу/акцент на інші моменти/контент. Про це писати не хочеться, нотаток немає і багато вже не пам'ятаю, так як дивився давно + стає ліньки це робити (пишеш одне і теж). Причому сценаристи Кіото Анімейшн вже давно в якомусь сенсі не відрізняються оригінальністю та іншим.
    Ps про музику нічого не напишу, а ось картинка (фантазії та інше) збою не давали, починаючи з першого сезону. На жаль, ця студія тільки це багато років і може запропонувати, але.

    Цитата: Leyleka
    Яке ж тупе аніме... Як в бідного Юти вистачає сил це терпіти? Я б давно вже послала таку ідіотку, або ж до психолога привела б її.І чому людям подобається це аніме... 😑

    А.. то вони обидва кøнчēні... не знаю,всеодно маячня якась.Я теж в підлітковому віці любила всяке вигадувати, але то залишалось у моїх фантазіях,в онлайн іграх та на папері в малюнках. Але я нікому не показувала яка я ідіотка в житті.
    Не треба забувати, як часто буває, цей тайтл в першу чергу націлений суто на японську аудиторію, тому відбувається багато різних тлумачень, проблем та іншого. Хоча відповідь напевно проста, сподобався тайтл чи ні, зрозумів його, як задумував його автор або як то за своїм баченням, чи зовсім залишився байдужим до того чи іншого твору.

    А мгг пожинає ті самі плоди, які сам і посіяв, тому нічого дивного нема в його рішенні, він несе відповідальність за свої вчинки. Тут частково – стебусь.

    --------------------
  • Eney4V Анімешник
    Дата: 21 червня 2023 20:05
  • 1
    Дякую за українську адаптацію be

  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 29 травня 2023 07:45
  • 0
    Дичина в багатьох моментах, але не без плюсів.... Загалом, після першого сезону можна було вже і не дивитися, але змусив себе і трохи цікаво було ... За підсумками, як зазвичай наступив на тiж самі граблі, хоча п/ф мене більше зайшов, ніж другий сезон. Причому думав, що тайтл про Ну це якщо не звертати на інші моменти/контекст, правда писати про це мені вже лінь.

    --------------------
  • Madpeanut22 Анімешник
    Дата: 2 травня 2023 16:06
  • 0
    Дуже гарне аніме, величезна подяка за переклад та озвучку!
  • Romanovi4 Анімешник
    Дата: 23 березня 2023 23:10
  • 0
    Дякую за переклад і озвучення, хоча саме аніме посереднє. Якби трішки дотисли фінал то було б набагато кращим.
  • Benji SG Анімешник
    Дата: 18 лютого 2023 15:21
  • 3
    Гарний фільм, мені сподобалося, можна сказати, що сюжет тут написаний на коліні за 5 хвилин, нічого особливого не "намудрили", загалом фільм, як просто завершення серіалів - чудовий. Дякую за хороший дубляж!)