Наприклад, 

Кімнатний табір

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Історія квітів

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Детектив, Комедія, Надприродне
Режисер: Шімбо Акіюкі
Студія: Shaft
Серій: 5 з 5 (25 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Історія квітів онлайн

Тепер, коли Арараґі Койомі та Сенджьоґахара Хітаґі закінчили навчання, у старшій школі Наоецу залишилося не так і багато знайомих персонажів. Серед них — Канбару Суруґа, власниця мавпячої лапи. Коли до неї доходять чутки про якогось «диявола», який дивовижним чином розв'язує будь-які проблеми, вона починає думати, що йдеться про неї, і вирішує з'ясувати, що до чого.

Але виявляється, що диявол — це Нумачі Рока, її колишня суперниця, яка дає всім, хто її знайде, поради. Вона більше не може грати в баскетбол після травми ноги, але стала колекціонеркою горя й тішиться з того, що заспокоює своїх клієнтів хибною надією на вирішення їхніх проблем. Канбару не бачить у цьому нічого поганого, але все одно відчитує Року за брехню та з полегшенням іде додому. Але в неї з'являється новий привід для занепокоєння, коли її ліва рука знову стає людською...
Приємного перегляду
Літо 2014 / GweanMaslinka
рік і 7 місяців тому
5K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.5/10 (31)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 18 квітня 2024 22:33
  • 0
    Спойлери + нижче буде ще одна частина=/

    Ух, як же автори вміють навалювати інформацію з самого вступу, початку історії або іноді простої серії. Сенсів чи чого тут вистачало і ця частина історія зайшла дуже добре, краще чим багато інших, але не так як перший сезон + почав забувати про Камбару Суруґу, цю юрі пацанку.

    З ходу сподобалося, як "кумедно" деякі люди "приходили" і жалілися Нумачі Році через свої дрібниці, коли перед ними сиділа людина яка втратила все для себе (на той момент не розумів наскільки саме) і цікаво проводили "тему" про різні проблеми. Також тут вистачало про різні "сценарії" втечі, що є порятунок, а що боягузтво і чому інколи не хочеться або неможна тікати. Не перший раз про це говорилося. Ще там була тема горя, але про це в "розділі" цитати.

    - Також варто відмітити, що історія, час, персонажі не стоять на місці. Гг Арарагі пішов даоі вчитися і навіть на машину пересів. Той же "Кланнад" схвалює. Все ж не часто так буває, що життя і дійові особи в японських творах кудись рухаються.

    - Сама головна героїня, Камбару Суруґа навколо якої крутилася історія, цікавенько виглядало її переосмислення. Кінець 4 серії, цікава розмова буде, хоча таких тут, звісно вистачає. "Якщо дійсно хочеш допомогти, то прибери у мене вдома" - у цьому вся Камбару.

    - Хех, по ходу що Карен, що Цукіхі після усього що було, таке як досі не вірять в цю чертовщину, чи щось не зрозумів?

    - Кайкі тут виявився живим. Як? Чи це не він? Поки не зрозуміло, але коли дивився другий сезон "Історії Монстрів", прослизнула думка: чому в якомусь сенсі немає інтриги і співпереживання, бо закінчиться все +/- в позитивному ключі (часто "простими" пси.травмами=/), нехай і специфічному. Але після дещо сталося з лолькою Хачікуджі і Кайкі, через що не став писати про це. Ось тільки тут він вже виявився живим (Хачікуджі теж другий шанс буде даний?), хоча в той же час, з Нумачі Рока "трохи" інша склалася ситуація. 

    - Що ж, хотів динаміки - ось вона. Для такої подачи, місцями (особо текст) було швидко. І через це, в черговий раз складається враження, що аніме більше чим воно є. Правда, затягнуті моменти теж були і іноді ставив на прискорення.




    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 квітня 2024 23:44
  • 0
    Велике дякую за переклад та озвучку. Цікаво.

    Прода.

    Спойлери.

    - Ну і звісно не без цитат, які зазвичай у цій франшизі дещо більше. Теж саме і з діалогами, які знову було смачно слухати. Багато персонажі тут несли і прохідних майже не було, якщо такі і були. Нехай затягнутість на фоні динаміки зустрічалася і через це... ладно. Далі:

    1) "Бувають ситуації які не вирішити простою втечею."

    2) "Чуже горе як солодкий нектар"
    Для багатьох хто страждає з якоїсь причини, такі люди часто думають, вважають що вони одні у цьому світі і для них, чуже горе ось така розрада. Хороший психологічний фактор і загалом по людськи, як би воно не було=/

    3) "Життя Нумачі хоча б має якийсь сенс?"
    Прикольно тут Нумачі Рока набажала Камбару радощів життя, лол.

    4) "- Що краще, шкодувати про помилку або про втрачену можливість, як гадаєш?
    - Про таке думають невдахи. Краще шкодувати про втрачену можливість.
    - Згодна. Я теж так вважаю. Тільки безвідповідальні аутсайдери, які не знали мук совісті будуть казати, що краще шкодувати про помилку. Але знаєш, усе таке найкраще ніпрощо не шкодувати"

    Стен і Ізабелла не схвалюють, бо "Якщо ти не знаєш за собою нічого гідного жалю, значить у тебе або завидна вибіркова пам'ять, або жалюгідне життя" і "Саме помилки роблять нас такими, якими ми є" та без них нічого не буде, досвід, мабуть тільки так й здобувається. Подобаються такі тут моменти з діалогами, промовами, розмовами, через які є про що продумати тощо.

    5) "- У більшості випадків мотивацією добра стає заздрість до зла. А мотивація зла антипатія до добра. Ось мораль цієї історії.
    - А я думаю, що добре іноді зустрічати старих знайомих. Ось це мораль цієї історії".

    6) "Стань як не ліками, так отрутою, а не то станеш водою. Твоя знайома стала не тим, не тим і залишилася водою, у болоті"
    Ось така... розмова з матірью уві сні була у Камбару.

    7) "Будь яка історія закінчується."
    В останній серії, під кінець між Камбару і гг Арарагі знову сталася цікава розмова + "Ти вже третя дівчина яку я підстригаю, Камбару." Ох цей автор...

    Ps Якщо не помиляюся, тут був відсутній в великій кількості треш контент (якщо він зовсім був) та чібі. Вони з'явллися тільки з гг Арарагі. Прям ковток свіжого повітря.



    --------------------
  • IloveOugiOshino Анімешник
    Дата: 13 січня 2024 17:14
  • 0
    Eudgen,дитина

    просто недивибельно

    Eudgen,
    його треба дивтися в самому кінці а не слухати пораду перекладічів.вони напевно і самі не дивились моногатарі
  • Eudgen Отаку
    Дата: 12 листопада 2023 01:13
  • 0
    Дещо затягнута, але усе ж цікава частина історій, не однієї а кількох одразу. І хоча це не найяскравіша частина, вона важлива та потрібна, а загалом враження від неї приємні.

    З цікавих нотаток зазначу наступне - на момент створення цього допису, я не знаю повної картини і тому не повною розумію стану Дейщо, а лише здогадуюсь.
    Також дуже дратує Огі, через очевидну загрозу та приховані, але явно недобрі мотиви, що було очевидно іще з перших зустрічей у історіях монстрів.
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 1 липня 2023 20:19
  • 0
    Дякую за озвучування та переклад)
  • BitchySweets Анімешник
    Дата: 22 листопада 2022 15:41
  • 0
    А де Карен та Цукіхі в кінці?!
  • Shuler_Colams Анімешник

    Дата: 27 жовтня 2022 14:21
  • 0
    нарешті я закінчив дивитися "Історії"
  • Rr4_14 Анімешник
    Дата: 16 вересня 2022 17:30
  • 0
    Я один не зрозумів сужет і мотиви персонажів
  • Качур, який бачив деяке лайно Анімешник
    Дата: 3 вересня 2022 22:27
  • 4
    оу май)) Моноґатарі такі моноґатарі) Закінчити історію лезбійським матчем в баскетбол

    Кайкі просто на приколі. Думаю, що спеціально кілька місяців тренувався в бігу, щоб при першій же зустрічі з Камбару розчавити її самооцінку
  • WLG2032 Анімешник
    Дата: 1 вересня 2022 18:02
  • 0
    ee продовження.. Дякую за старання та сили. Зараз зацінимо куди знову Мурараґі вляпається цього разу.