Наприклад, 

Робота клітин

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Промари

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2019
Жанр: Бойовик, Меха, Фантастика
Режисер: Хіроюкі Імаіші
Студія: Trigger
Серій: 1 з 1 + 2 спецвипуски (1 год. 51 хв.)
Переклад: Maslinka, Luiza585
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Промари онлайн

Тридцять років тому раптово з'явилася нова раса мутантів, які спалювали все на своєму шляху і знищили величезну частину людства. Ці так звані «Полум'янці» все ще випадково з'являються і залишають по собі сліди смерті та руйнування.

Автономна республіка Промополіс — процвітаюча нація, яка стала такою завдяки неймовірним зусиллям свого лідера — Крея Форсайта — у боротьбі проти Полум'янців. Команда пожежників під назвою «Вогнеборці» має на меті зупиняти цих жахливих монстрів, при цьому вони використовують найпросунутішу технологію, якою займається їхній видатний механік Лючія Фекс. Ґало Тімос — енергійний юнак, який вважає Форсайта своїм героєм за те, що той урятував його життя.

Терористична група, яка кличе себе «Безумні Полум'янці», спричинює хаос в усій країні. Після зустрічі з лідером Безумних Полум'янців Ліо Фотією Ґало починає доленосну мандрівку, під час якої з'ясовує правду про цих мутантів, що змушує його засумніватися в усьому, що раніше він вважав істиною.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2019 / GweanMaslinka
рік і 2 місяці тому
4K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.6/10 (31)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 22 грудня 2023 13:17
  • 0
    Прода.

    Варто під кінець відзначити, незважаючи на все, аніме все ж таки не було позбавлено якоїсь глибини (сеттінг теж, по-своєму непоганий, але). Чого коштував центральний конфлікт, між простими людьми та піроманами. Нехай таких конфліктів насправді більш ніж (не дарма мені також згадувався деякими моментами "Ненаселений Острів" Стругацьких=/), але теми він не банальні проводилися з тим самим прагматизмом, виживанням за всяку ціну, складний вибір і т.д. Щоправда все вирішилося у тому стилі, у якому було виконано все аніме=/

    Тем не менш, незважаючи на багато позитивних вражень, які несподівано тут знайшов, під кінець все ж таки почало набридати/втомило. Всі ці крики, пафос, епік, купа екшну, фантасмагорія ... Але в будь-якому випадку сподобалося більше ніж очікував + "Каміна" та "Йоко Літтнер" отримали для себе хепі енд=/

    Ps.
    ONA.
    Їх можна, в принципі, не дивитися. Тут зовсім небагато розкривають передісторії двох мгг. Як один мг пожежником став. А другий, як до приходу Ліо піромани поводилися, поки він не ввів свою (правильну в цих умовах) філософію/політику всієї їх фракції/народу/X-Men.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 грудня 2023 15:59
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Можливо, напевно подекуди навіть вау. Думав +/- фігня і буде ні про що. З іншого боку свого часу не раз писав: не вважаю цю студію і близько кращою, але розумію, чому її інші вважають +/- такою. Це аніме знову, частково підтвердило цю думку і оцінка MAL +/- заслужена.

    Якщо коротко по самому фільму. По-перше, тут була динаміка і часто дивився без прискорення, що на даний момент (або цього року) велика рідкість. Сюжет подекуди був непередбачуваний і не завжди зрозуміло було, як все далі піде, що ок, нехай він не особливо дивував з тривіальних причин. Візуал/картинка специфічна/сюр (і т.д.), але виглядала і як грала фантазія автора - за цим теж цікаво було спостерігати (але). Музика цьому лише сприяла.

    Про що саме аніме +/- написано в описі, але тут ще були типу відлуння "антиутопії" з поліцейською державою, експериментами в секретних лабараторіях і т.д.=/ Також цей тайтл нагадував Kill la Kill за стилем, дизайном та характерами деяких персонажів, і т.д. І дуже нагадує Гуррен Лаганн. Тут безглуздо щось писати, бо надто багато схожого. Починаючи з персонажів у різних аспектах, закінчуючи конфліктами, бажанням врятувати людство вилетівши на кораблі у космос та інше інше інше. Це потрібно дивитися і порівнювати + аніме та автори цього абсолютно не приховували, навмисно так робили=/ Крім цих дещо було спільне з Франксом (хех), Ерго Проксі, Клеймором та іншими. Нехай в останніх випадках були швидше за все відсилання, які хтось побачив, той побачив. Крім відсилань ще й іноді непоганий стьоб був, чого коштував момент з реакцією на дизайн меха, де підкінець у ньому сиділи на кшталт "Каміна" з "Віралом/Рюко Матой".

    Можливо буде ще.

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 18:50
  • 0
    Дякую за працю! Це захоплююче аніме, яке залишає яскраві сліди в серці. Чудова графіка, енергетика та емоційна інтенсивність створюють незабутні враження. Йде до улюблених. Рекомендую be
  • truba Анімешник
    Дата: 11 липня 2023 19:54
  • 0
    Гайси з Trigger подивились на Ubisoft та вирішили, що вони нічим не гірші та вирішили в черговий раз перевипустити »Гуррен лагган»
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 29 серпня 2022 19:56
  • 2
    Дякую за працю! Моє улюблене аніме!
  • ЗіґЗаґ95 Отаку
    Дата: 24 серпня 2022 22:45
  • 0
    Фуфло, а не фільм. Суміш "ТТҐЛ" та "Вогнеборців", поставлене на швидку перемотку, без натяку на оригінальність та пропрацювання персонажів.
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 23 серпня 2022 00:49
  • 3
    Дуже дякую за переклад та озвучення неймовірно захоплюючого фільму, сюжет якого дуже простий, проте надзвичайно динамічний, фактично без жодного зайвого моменту. Персонажів небагато і про них висвітлена лише необхідна інформація, яка варта уваги в даний момент, проте завдяки швидкості розвитку подій це величезна перевага, бо рух на екрані практично не зупиняється на традиційні спогади чи відступи розмірковування. Шаленому ритму також сприяє вдало підібрана музика, яка звучить постійно, та ще більше створює ефект проходження забавки. Графіка також це підкреслює, бо персонажі, фон та ефекти значно відрізняються деталізацією, що якраз дуже пасує в даному випадку.
    Неможливо оминути аналогії з іншим проектом - ҐУРРЕН ЛАҐАНН, який мимоволі вгадується в багатьох рисах фільму і схожий по динаміці та графічному виконанню. Цьому також сприяє чудова адаптація командою G&M, ще раз дякую за пророблену фантастичну роботу, наснаги вам у наступних проектах.