Наприклад, 

Знущання

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Король печери: граф Монте-Крісто

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2004
Жанр: Детектив, Драма, Надприродне, Триллер, Фантастика
Режисер: Маеда Махіро
Студія: Gonzo
Серій: 24 з 24 (24 хв.)
Переклад: Joer

Дивитися Король печери: граф Монте-Крісто онлайн

У 5053 році французькі аристократи віконт Альберт де Морсер і барон Франц д'Епіне відвідують карнавал на місячному місті Луна. У той час як Францу потрібні лише веселощі, Альберт шукає чогось більшого; чогось, що б заповнило його життя. Однак він знаходить навіть понад те, чого бажав, у графі Монте-Крісто — чарівному й таємничому аристократові (як він сам себе називає), який зустрівся з ним поглядом на оперному спектаклі.

Через кілька перипетій Альберт подружився з графом і ввів його у французьке суспільство. Проте граф має на меті не тільки дружбу; він планує нарешті розв’язати свою помсту тим, хто скривдив його багато років тому. Цей твір розповідає про переплетені долі Альберта і графа та про найбільшу ціну, сплачену за помсту.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2004 / InariDuB
рік і 3 місяці тому
5K
7.3/10 (12)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
YankoAnime Отаку
Дата: 15 серпня 2023 19:06
  • 0
    Дякукю за працю! Це захоплива анімаційна інтерпретація класичної романтичної історії "Граф Монте-Крісто". Яскрава візуальна стилістика, заплутані зміни в сюжеті та глибока внутрішня боротьба головного героя роблять це аніме захоплюючим. Рекомендую be 
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 21 червня 2023 23:53
  • 1
    Дякую за переклад, доволі цікавий серіал, але тільки тому, насправді, що заснований на чудовому класичному творі, бо сюжет доволі мало відрізняється від роману, а перенесення подій у далеке майбутнє навіть дещо шкодить сприйняттю, адже складається враження, що комунікаційна техніка вже зараз випереджує рішення, які використовують герої аніме. Попри це, сама суть дилеми, що постає перед персонажами, залишається актуальною: чи виправдовує мета будь-які засоби для її досягнення, чи варто перетворюватися в монстра задля задоволення своїх бажань і т.п. Думаю, основні події усе ж виглядають доволі дивно у настільки далекому майбутньому, бо виглядають архаїчними вже зараз, але якщо не звертати увагу на це та ще на дуже дивне графічне рішення (щодо фонів, в основному), то перегляд принесе задоволення навіть глядачам, що вже знайому з цією історією. А ще слід відзначити неймовірно гарну музику в цьому проекті, зокрема пісню на початку серій "We Were Lovers" від Jean-Jacques Burnel, яка сприймається як "французький шансон", хоча й написана англійською.
    Ще раз дякую за адаптацію українською цікавого старого проекту, чудово, що звертають увагу на аніме не тільки з останнього сезону.
  • Nataly Отаку
    Дата: 30 квітня 2023 00:20
  • 4
    Аніме з тих, які запам’ятовуються надовго. Ще один шедевр від Ґонзо. Нажаль(або нещастя) не читала оригінал. Драматична, я б сказала, повчальна історія про дружбу, любов, зраду та помсту. А, можливо, прощення.. Мені дуже сподобалася фраза: « Любов та ненависть походять з одного кореня - небайдужості до когось». Сюжет гарно побудований, історія розкривається поступово і усі 24 серії дивляться на одному диханні. Графіка дуже самобутня, але важко сказати чи гарна. Оці нерухомі текстурні костюми та надмірно пістряве триде. Але все ж атмосфера цікава - футуристичні космодроми, міжпланетні подорожі та придворні інтриги розбещених паризьких аристократів. Певно автори хотіли цим контрастом підкреслити, що як би далеко не просунулася цивілізація, людські вади залишатимуться тими ж. Щиро дякую за переклад! Побільше б такої годноти❤️
  • Vihola Анімешник
    Дата: 7 лютого 2023 01:59
  • 0
    Підкажіть назву пісні 1 опенінга, бо щось знайти не можу
  • Vihola Анімешник
    Дата: 5 лютого 2023 03:39
  • 0
    Ну, 1 серія вельми цікава та багатообіцяюча, побачимо що буде далі
  • Юрий Фесенко Анімешник
    Дата: 18 серпня 2022 20:11
  • 1
    Тут тільки субтитри?
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 14 серпня 2022 11:14
  • 0
    цікаво.... але ж 8ма серія не звантажується....

    Цитата: Alexey Smirnoff
    цікаво.... але ж 8ма серія не звантажується....
    9 і 10 також....
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 10 серпня 2022 20:50
  • 2
    Дякую що взялися за переклад та озвучення цього аніме! Дивилася його давно, воно мені сподобалось. Це досить цікава драматична історія, і я дуже рада що тепер вона буде українською. Буду чекати виходу нових серії. 
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 16 липня 2022 14:27
  • 1
    цікаво. хоча й неполюбляю такі статичні текстури для одягу. але - цікаво
  • bogimp Анімешник
    Дата: 10 липня 2022 00:58
  • 3
    Класне аніме, унікальне, і треба час дати щоб звикнути до нього, сюжет хороший!