Наприклад, 

Інуяша

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Зірка Пухнастії

Рік виходу аніме: 1984
Жанр: Драма, Психологія, Романтика, Фентезі
Режисер: Шінічі Цуджі
Студія: Mushi Production
Серій: 1 з 1 (1 год. 36 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Зірка Пухнастії онлайн

Двомісячне кошеня Манюню покинули колишні господарі, і її підбирає на вулиці 18-річний Токіо. Хоча його мати має алергію на котів, вона дозволяє залишити Манюню в них, оскільки хвилюється через стан хлопця після того, як він завалив вступні іспити в університет. Манюня невдовзі закохується в Токіо.
Манюня вважає себе маленькою людинкою, яка розмовляє людською мовою, однак люди чують від неї лише нявчання. Також киця вважає, що всі люди в дитинстві були кошенятами, як вона. Бродячий кіт розповідає Манюні про Пухнастію — котячий рай, де збуваються усі мрії.
Приємного перегляду
Зима 1984 / GweanMaslinka
рік і 11 місяців тому
1K
ПЛЕЄР
8.9/10 (9)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 20 лютого 2024 22:57
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    На свій час гарна мальовка, хоча іноді, таке як були просадки в анімації, якщо не помиляюсь. Музика теж нічого і в тему. Також, по своєму сподобалась місцями і була цікава у нього форма подачи та постановка. Рідко (?) так буває, що кішку глядачеві представляють/показують як маленьку кішкодівчинку, від якої йшло оповідання. Персонажі її бачили, сприймали як маленьку кішечку, яка для глядача говорить зрозумілим, людським голосом, який іноді перетворюється на мявкіт (люди, зрозуміло тільки його і чують). Кумедно вона місцями говорить що думає, що хоче зробити краще, а виходить як завжди... Не знаю що в цьому аспекті, в цілому хотів сказати автор, можливо показати деяким людям ось таким чином тварину, щоб люди інакше почали сприймати "братів наших менших" (просто людей цей момент теж стосується, а тут важливо було показати цю картину під таким кутом?), бо тут показано різні сторони, протележності: жорстоке повождення над тваринами, байдужість чи добре відношення і відповідальність, коли у багатьох інших цього і близько немає. Часто чув від людей, що тварини тупі, у них немає душі (це зовсім окрема тема, яка зовсім не коротка), вони не вміють думати і живуть суто на інстинктах, тобто надто зарозуміла позиція через яку можна... ладно, не буду продовжувати, але думаю зрозуміла тема, сенси які намагався донести=/ Бо у кого було хоча б 1-2 кота/кішки з нормальним відношенням, поведінка цієї кішкодівчинки була б дуже знайома (як на спині сидить чи мишей носила господорям на порог кухні чи піде гуляти та всякого нажреться + собаки у свою чергу бувало що груші носили=/ Хто зна як вони цей момент трактували, якщо трактували) та через це, тут бувало кумедно/непоганий гумор, не зважаючи на драм.складову та деяку "глибину". І все ж, під кінець, враження трохи гірші стали від п/ф, надто вже казково вийшло та дуже місцями наівно, бо є інша, більш серйозна сторона... Ладно, досить, бо у будь якому випадку сподобалась ось така своєрідна історія про домашніх та диких котів... яку ще приправили, мабуть дійсно ось такою темою дорослішання, і мова тут не тільки про кішкодівчинку.

    Цитата: Чуяванлав
    А що з Рафаелем сталось? Я так і не зрозуміла, якщо хтось знає поясніть будь ласка.
    Нічого, як жив вільно так і продовжив таким чином жити далі зі усіма витікаючими і тим, що тут було показано.




    --------------------
  • Чуяванлав Анімешник
    Дата: 17 травня 2022 11:22
  • 1
    А що з Рафаелем сталось? Я так і не зрозуміла, якщо хтось знає поясніть будь ласка.
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 15 травня 2022 22:58
  • 4
    Дякую за переклад та озвучення, доволі непогана розповідь про дорослішання, трішки дивне поєднання тем та засобів їх висвітлення, але це якраз доволі характерно для аніме проектів.
  • Cruor Анімешник
    Дата: 15 травня 2022 22:05
  • 4
    Дякую, це перше Аніме що подивилася моя мама =)