Наприклад, 

Пісня серця

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Місяць, Лайка та Носферату

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Аніме, Фантастика
Режисер: Йокояма Акітоші
Студія: Arvo Animation
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Di-Vers
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Місяць, Лайка та Носферату онлайн

Епоха пілотованих космічних польотів все ще не настала. Вище керівництво Союзу Зірнітра Соціалісттичних Республік затвердило план відправки людей на навколоземну орбіту за допомогою ракет зі словами: «Відкриємо людству Всесвіт раніше за Сполучене Королівство!» Потім, на засніжених полях країни поблизу секретного міста Лайка-44, був запущений проєкт «Носферату» з використанням вампірів на заміну людям під час експериментальних польотів. Лейтенанта Лева Лепса приставили спостерігачем за дівчиною-вампіром Іриною Люмінеску, обраної як одну з пілотів.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2021 / GweanMaslinka
2 роки і 3 місяці тому
6K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
7.1/10 (45)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 15 вересня 2023 01:19
  • 1
    Продовження.

    Кінцівка.

    "Що це таке? Що за позорище."



    Підсумок…

    Чесно не знаю, що ставити, бо добру частку тайтлу оцінка реально трималася на рівні 8 і вважав цей тайтл реально найсильнішим цього року (насправді Мієруко-чан швидше за ім являється, що особисто для мене стало несподіванкою), але згодом… Коротше, зараз вона стрибає від 7 до 8, але 8 можливо занадто високою оцінкою, тому 7.5 тут буде напевно саме воно. Хоча не знаю що таке зі мною по ходу перегляду трапилося, швидше за все чекав іншого чи більшого, не суть вже.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 11 вересня 2023 06:37
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Оповідання.

    Напишу так, що спочатку виглядало все реально непогано,а то й добре. Історія не стояла на місці,а рухалася, дещо намагалися урізноманітнити в ньому, причому йшло воно досить таки рівно.Хоча серії все ж різні бували + вистачало награних моментів, які псували трошки враження. Але під кінець, чомусь мені почало стає все нудніше і нудніше(щось і зовсім порожнечею віддавало),деякі моменти і зовсім почали викликати роздратування(наприкінці мова мГг не раз переривав,уф)+в черговий раз переконуюсь, що якщо з романтикою у мене все складно і все ж таки є деякі речі яким вторю, то ось пафос і вульгарну гру на емоціях просто терпіти не можу і від цього всього стає просто нудно, нехай тут це чимось підкріплюється, буквально подією величезного, світового масштабу - польотом першого вампіра, а потім і людиною в космос.

    Персонажі.

    Чесно сказати, мені спочатку сподобалися, що мГг, що Ірина. Перший не був таким типовим чоловічим персонажем ганчіркою в аніме, що викликало у мене схвалення на його рахунок, Ірина ж була просто мила вампірка цундерка з вогником. Причому їхні взаємини сприймалися нормально+була між ними хімія(іноді з різними дурощами),нехай там були різні персонажі, які як і інші люди в реалі поводяться хто як, нехай тут доходило до всяких крайнощів. Варто згадати, що деякі персонажі розкривалися і розвивалися, траплялося навіть переосмислення. Правда цього було зовсім мало або навіть побіжно, та й тайтл був явно про інше=/

    На цьому напевно все… далі багато різних питань трапилося б… багато до ладу не розкрито, а є лише натяки, як хтось влаштував вампам дискотеку у формі солдатів Вермахту з нашої історії, багато хто подумав що це були «червоні», але деякі люди, які тонко і проникливо зауважили, що це можливо були саме що наці які в реальній історії дійшли аж до Кавказу, але… Тут напевно трапилося лихо з подачею та слабо розкритим світом/лором (чого тут стоять питання про вампірів у цьому сеттингу), хоча Ірина справді звинувачувала всіх людей/людство у цих злочинах, а не лише «Союз». Більше не хочу витрачати на цей час та й навіщо? Якщо тайтл про польоті в космос, деяких персонажах, а після можливо і їхніх взаєминах аж до явної романтоти, як і того, як змінюватиметься згодом весь стан справ у даному сеттингу, не суть.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 02:48
  • 1
    Продовження.

    Сюжет та історія?


    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 вересня 2023 03:37
  • 1
    "А зуби чистити треба?"

    «Їй вино миліше за кров? Нам попалася вамир алкоголічка."

    Відразу ж напишу - тайтл не жанру історичний (хай відвертих посилань чи навіть алюзій на нашу реальність у цьому вигаданому-альтернативному світі вистачає, але не суть), тому писатиму назви з нашої реальність, але брати їх у лапки, хоча особисто не став би порівнювати/тотожнити цей тайтл з нашою історією, але мені ліньки уточнювати назви всіх тих вигаданих країн. Також спочатку хотів куди більше про різні речі написати, але якось не хочеться чомусь після перегляду сезону, причому не знаю – чекати продовження в якому Лев та Ірина, а не «амери» - швидше за все полетять відкривати Місяць, виставляючи весь інший світ (Привіт від «США») цілковитими невдахами на тлі цього «Союзу».

    Мальовка.

    Вона була гарна як і багато таких же сцен і планів (дизайн персонажів мені теж зайшов), за якими і справді було приємно стежити + яка ж була архітектура, нехай просадки в цій справі теж траплялися.

    Музика.

    Опеннінг мені сподобався і був у стилі/мотиві Another, Shigofumi та Rozen Miden - не рахуючи багатьох інших творів у яких співала ця співачка. А ось ендінг ... не знаю скільки разів його прослухав, але від сили кілька разів. Решта музики, чесно кажучи, вже нічого не пам'ятаю крім того, що багато пафосної та романтичної музики, нехай хороші ости зустрічалися і слухалися (один з них мені Вангеліса нагадував), нехай вже їх і не пам'ятаю, бо згодом тони у творі змінилися на більш масштабні, політ у космос все ж=/

    Можливо буде продовження.

    Цитата: commander Ermine
    1 серія була непоганою, однак далі.. Чим далі тим гірше
    Так, але як завжди з гарними і т.д., моментами і через це часто продовжуешь дивитися=/

    --------------------
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 27 вересня 2022 17:15
  • 0
    Переглянув усі 12 серій. 1 серія була непоганою, однак далі.. Чим далі тим гірше. Я не знаю, яке мав на думку авторів справити ця манга і аінме на читача і глядача враження, однак.. на мене аніме позитивного враження не справило. Ледь не стрибнув від нудьги, коли двився це аніме. Окрема подяка. Дякую за озвучку українською!!     
    Хочу обговорювати нові, а можливо і старі манги і аніме. Буду радий якщо долучитесь. не кажу, що не буду радий новим вашим артам, зовсім  навпаки. Власне,якщо бажаєте долучитися просто дайте відповіді на вступні запитання. Не люблю проводити розшук персон, після того як вони стали учасниками спільноти.

        
    Хочу обговорювати нові, а можливо і старі манги і аніме. Буду радий якщо долучитесь. не кажу, що не буду радий новим вашим артам, зовсім  навпаки. Власне,якщо бажаєте долучитися просто дайте відповіді на вступні запитання. Не люблю проводити розшук персон, після того як вони стали учасниками спільноти.
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 27 вересня 2022 14:40
  • 1
    Я згадав, за що я ненвиджу комунізм і комуністів. же було і забув, однак почав дивитися і згадав
  • i_believe Отаку
    Дата: 19 серпня 2022 09:46
  • 1
    Дякую за роботу!
  • _Mikairo_ Анімешник
    Дата: 15 січня 2022 22:17
  • 0
    Перезалийте субтитри з Протона на інший плеєр. Протон перекидає на рекламу російського сайту зі сиавками
  • Вояка Schweik Перекладач
    Дата: 12 січня 2022 01:14
  • 3
    Дуже класний серіал. Цікавий, насичений і з купою цікавих деталей та відсилок. І ще великий плюс, що усього в міру. Нема такого як іноді буває, що відчуття відчаю та безвиході лопатою накидають. Ну і халяви теж немає.
    Гарна робота.
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 8 січня 2022 09:13
  • 2
    гарна робота. сподобалося.