Наприклад, 

Паприка

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Велична пані Джахі НЕ падає духом!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Комедія, Надприродне, Шьонен
Режисер: Мінато Мірай
Студія: SILVER LINK.
Серій: 20 з 20 (23 хв.)
Переклад: Hohodeist
Ролі озвучували: Enelira, May, Tan San

Дивитися Велична пані Джахі НЕ падає духом! онлайн

Джахі, велична і шанована номер 2 в Темнобіччі, після знищення потужного кристалу мани раптово стає безсилою і опиняється в людському світі. Вона вчиться жити в своєму новому оточенні, але не втрачає надії зібрати усі уламки кристалу мани та відновити Темнобіччя!
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2021 / MelodicVoiceStudio / AniTube
2 роки і 3 місяці тому
13K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.2/10 (71)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
VinelDeGrell Анімешник
Дата: 25 листопада 2023 01:22
  • 0
    Наче тільки вчора 21 був... гарне аніме
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 02:17
  • 0
    Продовження.

    Обережно є спойлери.

    Нехай як раніше писав, задум відразу ж стала зрозумілою - потрібно було їй витримати всі приниження, прийняти людей і себе, після чого зміниться, навчиться жити в нашому світі і асимілюватися в суспільстві, що власне і сталося.

    Персонажі не бісять (що зустрічається не так вже й часто, хоча тут питання сприйняття) і в принципі нормальні, деякі як Джахі взагалі подобалися (хоча голос її дрібної під кінець почав підбiшувати), як і розчулювали. Нехай на всіх хронометражу до ладу не вистачило, наприклад та сама Сальва частково постраждала, можна більше їй дати.

    Музика… навіть не знаю, що про неї писати. Опенінги та ендінги просто легкі, також намагаються бути ламповими.

    Мальовка нормальна чи непогана + був фансервіс, але не так багато як його малюють (тим більше всі дійові особи в тайлі здебільшого дорослі дівчата/жінки! Від чого не раз юрі віддавало), з іншого боку, далеко не у всіх дівчат були типові фігури, нехай Джахі, господиня бару та Друж виділялися з їхнього фону.

    Під кінець... хотілося б звичайно зробити порівняння з багатьма моментами в манзі та аніме, але це вже не принципово, та й мені відверто ліньки це робити. Але напишу так, що місцями як дивився аніме, а потім читав мангу, то дещо мені більше в останній заходило, до речі в манзі не було моменту з тим, що Джахі вбила демона, хоча зрозуміле у них це таке має бути в порядку речей? З іншого боку в аніме теж були непогані моменти, хоча і були серії прямі ні про що, коли в манзі трохи інакше було, краще та ж постановка була. Наприклад бій демона-чарівниці Сальви і Джахі в аніме так собі виглядав, навіть безглуздо якось. Як то бій Джахи і дівчинки-чарівниці Кеко Джінгу, який був нічого так зроблений, причому важливий момент, було видно, що Джахі і справді була сильна не тільки на словах. Коли в манзі Джахі-кун без особливих проблем її заговорила, тут же вона другу перемогла, а вже після пішла балаканина.

    Загалом, за підсумком/оцінкою, думаю 7 тут саме воно (хоча можна і 7+ дати), але на більше воно і не претендує заради справедливості, але через низьку підніму заочно до 8.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 03:55
  • 0
    Буде ще продовження.

    Обережно є спойлери!

    Спочатку виглядало прикольно, але згодом із серії шостої, трапилося близько 5 слабких і душних серій через які тільки дивом не кинув його дивитися (в принципі добре що не кинув, емоції звичайно різні були), після чого пішов підйом і пішло все менш рівно, нехай і траплялися там слабка одна з серій (ще в одній просадка в малюванні була), але нічого страшного в результаті.

    У плані емоцій/вражень виглядав він по всякому, від легкого і зворушливого до місць кринжу і не дуже доречним речам, в основі своєї тайтл легкий і ламповий слайс зі своїми плюсами і мінусами (і такою ж кінцівкою!), причому не претензійний (що важливо для себе усвідомити і не шукати логіки та серйозність у творі + місцями при перегляді просто відпочивати, нехай емоції він різні викликає), але позитивний з гаслом – «світ, дружба, жуйка» (від чого вистачало пристойно нудотних і наївних моментів) - від чого аніме не відступить до кінця, залишаючись вірним собі + місцями і мораль всяку автор намагався проводити, нехай вона вже давно тривіальна. З іншого боку в аніме було купа відсилань (чого тільки варта не раз музика з Термінатора), стеба над багатьма речами (чого забобони стояли), висміювання купи різних кліше в анімі, рофлів і навіть сатири. Якпройшлися ювелірками з боку Джахи – для яких вони не мають жодної цінності (непотрібна штука якщо так задуматися), бо їй є з чим порівнювати і не обійшов стороною автор навіть капіталізм у деяких його проявах висміяти.

    Варто також написати, що спочатку обурювався від того, що автор спочатку місцями дико знущався над Джахи в психологічному і фізіологічному відношенні (крім того, як і сама Джахі фейліла на порожньому місці, часом не вчилася нічому і знову наступала на ті ж самі граблі, коротше – життя її спочатку нічому не вчило, пусто з часом пішли помітні зміни, чого вартий момент як Джахі вперше купила щось варте, коли раніше купувала всяку фігню, ведучи на зазивал / рекламу.Так само в плані її перетворень в характері, було добре видно, що при одній з розмов з Друж, остання несла все те, що Джахі робила у світі демонів, і Джахі сама собі була гидка від цих слів і своїх вчинків, її сприйняття/світовідчуття та моральний вигляд явно зазнав помітних змін), причому відсутній у мене резист на дівчат (не тільки) які постійно плачуть - від чого дивитися спочатку було дійсно в тягар.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Beaver Анімешник
    Дата: 17 травня 2023 00:31
  • 1
    Ну не знаю , що сказати, але досить цікаво . Бувало, що дії Джахі здавалися дурними , я б робив по-іншому. Але все-таки Бобер рекомендує hey
  • Ято🛐🛐 Анімешник
    Дата: 11 січня 2023 14:30
  • 0
    Дякую за переклад та озвучення! Доволі непогане аніме, тільки трохи фансервісу і купа абсурдих моментів псують враження від перегляду. Комедія присутня і я інколи сміялася. Персонажі цікаві. Озвучка дуже хороша, голоси добре підібрані. Якби аніме було трішки серйознішим і нам не показували груди на цілий екран, то було би навіть дуже добре. Можливо колись перегляну знову)
  • Grini Анімешник
    Дата: 12 грудня 2022 00:09
  • 0
    Непогана комедія багато милоти і хороший показ важкості дорослого життя. Кінцівка мені дуже сподобалась
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 25 липня 2022 00:22
  • 0
    1 плеєр працює, й то не дуже класно, а от інші 5-ні, на жаль...  
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 18 липня 2022 02:28
  • 0
    плеєр PEER відверто жахливий. практично неможливо нормально дивитися

    ЗіґЗаґ95,
    Маєте 100% рацію. Я теж про аніме "Сатана на заробітках" подумав
  • КЛАСНИЙ МУЖИК Анімешник
    Дата: 13 травня 2022 19:17
  • 0
    Ну, аніме з перших серій показує що не серйозне. Як би я була(був) пані джахі то віджала б у своєї слуги її хату. І кристали мани б також
  • Ultra_Scream Анімешник
    Дата: 10 травня 2022 01:56
  • 0
    Бендерофтамобіль,
    Proton давно не робить, а Sibnet скоро можна буде ігнорувати. Зараз у MVS йде поступовий перенос тайтлів на інший хост, тут цей плеєр підписаний як Peer і не потребує vpn