Наприклад, 

Егоїст високої специфікації

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Дівчина і ще дівчина

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Комедія, Романтика, Школа, Шьонен
Режисер: Кувабара Сатоші
Студія: Tezuka Productions
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Eternal Rage, Lil_Che

Дивитися Дівчина і ще дівчина онлайн

"Що може бути краще, ніж мати дівчину?"- такі думки мав наш головний герой Мукаі Наоя, який нарешті отримав довгочікувану взаємність від дівчини, в яку закоханий з дитинства, допоки одного дня не з'явилася інша красуня, яка, зізнавшись йому в коханні, підкорила юнака. Будучи неймовірно серйозним, хлопчина вирішує не зраджувати ні своїй дівчині, ні своїм почуттям до обох дівчат, і пропонує їм стосунки на трьох.
Приємного перегляду
Літо 2021 / FanVoxUA
2 роки і 3 місяці тому
20K
8.2/10 (109)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
alexkonsevych Анімешник
Дата: 26 березня 2024 14:05
  • 0
    Додивився, не знаю чому, але мені подобається, оце поєднання сорому, сміху та абсурдності. Та і ситуації дуже смішні.
    Хто фаворит з дівчат? Ні, я навіть не задумувався про це. Персонажів не надто розкрили, поки можна судити лише поверхньо. Але дивитися далі точно буду.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 березня 2024 03:01
  • 0
    Продовження.

    "І що тут поганого? В даному випадку показана ванільна, банальна та ідеалізована романтика (теж саме і зі шкільним сеттингом) з дівчатками няшечками та з усіма витікаючими. У реалі, тут був би цілковитий треш, чад/угар та садомія. Дівчата і не тільки (т.я. є хлопці яким вони подобаються) – робили б все, щоб завоювати хлопця, а якби не вийшло, почали б уже хлопця та дівчину, яку він обрав – обливати всіма можливими помиями тощо. Хлопці, до і після, теж не сиділи опустивши руки і теж робили різні гидоти, пускали чутки тощо, можливо доходило б і до мордобою=/ Кілька разів спостерігав подібні ситуації сидячи на першому ряду, тому така романтика, як у цьому тайтлі - мені просто стала гидка, частково навіть у принципі. Хоча, благо, крім романтики, теж бувають хороші моменти в +/- подібних історіях і т.д."

    Хоча тут показаний гарем в легкій формі тощо. І не зважаючи на всю специфіку, крінж, затягнуті моменти і різну динаміку (в 2х спокійно дивитись, хоч в фокусі, хоч без), на подив час литів тільки так. Ну, а оцінка в MAL чергове розчарування, типу у інших тайтлів немає схожих проблем, але ось оцінка чомусь вище=/ Едине що ще зазначу, шкода що тут не було еччі:З Про інше писати тут вже немає сенсу (ще й перший відгук випадково видалив=/), бо багато вже передивився і написав у свій час теж, тому... 

    PS
    Зовсім забув, мальовка в різних витікаючих стандартна, а ось музика мені не дуже зайшла, опенінг та ендінгу постійно скіпав, що велика рідкість.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 березня 2024 22:37
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку. Точно непогано та прикольно.

    Початок с ходу був багатообіцяючий (хоча після, з 3 серії буде деяка заминка десь до 7-8 серії, але потім все +/- ок піде) і не здивуюсь якщо саму ідею пародії "100 дівчат які тебе дуже дуже кохають"брали відсіля. Ну і скільки усього було тільки в першій серії від стьобу до прямого висміювання кліше тощо. На це впершу чергу треба тільки дивитись і кумедних моментів дійсно вистачало, точно непогана комедія в контексті "про що думають і чого саме хочуть дівчата" на фоні хлопця, який чесний дурень, можливий імпотент (автори знають про що говорять, хех, інші мгг +/- схожого плану не дадуть збрехати) та дуже наполегливий і старанний чоловік для всій щасливій "шведській сім'ї", ще й дуже серйозний (чому ти такий серйозний? - голосом Джокера Леджера). Серед персонажів поки що більш за всіх сподобались дівчата, синя та фіолетова. Ну і хочеться виокремити ось ці моменти, які багато чого скажуть про цей серіал та його персонажів:

    "Гарне обличчя, великі груди і... Збоченка. Збоченка? Мені б таку дівчину." - Дівчина тут фігню не скаже. Лол + що вона, що хлопець часто в голос чесно говорили з того, що думали.

    "- Тобі погано? 
    - Так.
    - Зараз викличу швидку.
    - Не треба. Все вже добре."
    Лол.

    "Одна викрала перший поцілунок, а потім він зрадив мені з моєю подругою." Лооол.

    Тем не менш, крім крінжу, гумору та іншого не дуже (?) серйозного, тут були і +/- серйозні теми, від відносин у сім'ї до правильної думки, про яку написали нижче про гареми і реальні проблеми в них, які можуть розпочатись (в ранобе "Ichiban Ushiro no Daimaou" таке доречі вже траплялось, там було лише 3 дівчини). У свій час трохи на іншу тему писав ("5 наречених" і як багато хто обманював себе усією тією романтикою, яку там показали і шкодували, що пропустили таке в свої студентські роки), але воно і тут буде релевантна, тому нічого міняти з написаного не буду:

    Буде прода.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 березня 2024 15:36
  • 0
    Цитата: Eloquent
    коментар
     

    Дарма. Прикольна пародія + дещо схоже було в "Розаріо + Вампір", манга не дасть збрехати, хоча в манзі трохи все інакше. Є ще "Рай/Сад Грісайі", "Sis x Kiss", "Володар Демонів з задньої парти/гальорки" (в манзі там цілий гарем буде у весільній сукні, в ранобе не так радужно, аде тещо буде тріо)=/ Де-факто "Повтор Цілителя" і є дещо, але невпевнений що там далі буде.

    --------------------
  • Eloquent Отаку
    Дата: 2 березня 2024 15:15
  • 0
    Yandere-kun, не дивився, тому не можу сказати )
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 лютого 2024 16:50
  • 0
    Цитата: Eloquent
    Нарешті знайшов аніме-романтику про полігамні стосунки.
    А як же "100 дівчат які тебе дуже кохають"? https://hikka.io/anime/kimi-no-koto-ga-daidaidaidaidaisuki-na-100-nin-no-kanojo
    -6d015c Хоча це й пародія, але + цей тайтл треба теж відмітити

    --------------------
  • Eloquent Отаку
    Дата: 26 лютого 2024 16:31
  • 1
    Нарешті знайшов аніме-романтику про полігамні стосунки.
    На перших 4 серіях у мене було велике бажання кинути дивитися цей серіал через великий градус крінджу, який влаштовувала Сакі через
    ревнощі і Нойя через те що все в лоб каже...
    Проте через деякий час я вирішив повернутися і дивився цей твір з холодною головою. І знаєте воно було того варте.
    Коли дівчата починали проявляти солідарність одна до одної, завдяки Наґісі та починали співпереживати, тоді їх відносини ставали набагато цікавішими.
    Бо в тих самих гаремниках полігамію подають, як щось дуже легке, ігноруючи побутові питання, які потрібно вирішити...
    Тож дивитися чи ні, кожен вирішує сам для себе.

    Дякую команді FanVox за переклад та озвучення.
  • Roman Baitala Анімешник
    Дата: 10 лютого 2024 04:02
  • 2
    Рівень крінжі зашкалює, поки не бачив крінжовішого аніме за це 
  • Micseir Анімешник
    Дата: 31 січня 2024 19:27
  • 0
    подивився 5 серій, закинув, подивився 6 серію і вже починаю розуміти чому не додивився he 

  • can8270 Анімешник
    Дата: 11 січня 2024 01:58
  • 0
    Цитата: SUAF
    Взагалі не зрозумів. ГГ абсолютний бовдур, дівчата від нього не набагато за розвитком відстають.В жанрах є "комедія", але де вона? З чого мені тут сміятися? Також покажіть де тут романтика? Коли в чергової героїні одяг злітає? Звичайний гаремник де світять трусами і цицьками і той краще буде
    От і дожили ми до того часу, коли неймовірно чесну людину в бовдури записали. Сміятися з абсурду. Романтика тут чоловіча