Наприклад, 

Діти, що женуться за зорями

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Я поголився. А потім привів додому старшокласницю.

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Драма, Романтика
Режисер: Камікіта Манабу
Студія: Project No.9
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Suit0n
Ролі озвучували: Suit0n, Ninja

Дивитися Я поголився. А потім привів додому старшокласницю. онлайн

Йошіда працював у великій компанії, що спеціалізується в сфері IT-технологій і мав добру репутацію у керівництва. Був він типовим офісним працівником, котрий мріяв про прості радощі середньостатистичної людини. І звичайно, йому також хотілося романтики та сексу. Несподівано він переймається сильними почуттями до своєї колеги Ейрі Ґото. От тільки сміливості повідомити їй про це у хлопця не було. Він дав собі час дочекатися певного моменту. І той час настав через п'ять років. Йошіда спланував побачення, і воно вийшло шикарним. Парочка відправилася в зоопарк, а після того повечеряла в ресторані. Ближче до ночі сподівання Йошіди зазнали краху, і він відчував у собі порожнечу. Хлопець пристойно напився і коли повертався додому, по дорозі побачив старшокласницю Саю.
Приємного перегляду
Весна 2021 / Shirifugen
2 роки і 2 місяці тому
24K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.9/10 (171)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
modest Анімешник
Дата: 26 березня 2024 15:18
  • 0
    я ще не поголився, я ще не готовий до побачення
  • 111__999_2 Анімешник
    Дата: 1 березня 2024 17:54
  • 0
    Дякую за озвучення чого прекрасного аніме
  • 88888888 Анімешник
    Дата: 15 лютого 2024 00:14
  • 0
    Непогане аніме. Нагадало фільм ''Учитель на заміну'', але без романтики. Приємний гг, шкода дівчину, хороші враження після перегляду 6,5/10
  • serafim13 Отаку
    Дата: 9 лютого 2024 00:09
  • 0
    Каюся! Не очікував, що з цього дійсно можна зробити драму та романтику... Ще і з такою назвою.
    А насправді подивився на одному подиху, та навіть не помічав, коли деякі серії вже закінчувались.
    Не скажу, що шедевр, але це було прекрасно. Насправді переживав за персонажів.
    А також трошки з сумом задумувався на тему "хто ж це такий, "дорослий"?"...  hv
    Низький уклін за переклад та озвучення!  uu
  • Lucy Анімешник
    Дата: 18 грудня 2023 02:23
  • 0
    хороший тайтл, якщо любите гру на емоціях. було досить приємне логічне закінчення, хоча потім відносини персонажів лишили трохи у підвішеному стані.
    але мене весь час добряче бісіла ця Мішіма істерична. навіть дівчина-підліток більш зріло себе поводить. 
  • AveOleg Анімешник
    Дата: 27 серпня 2023 01:30
  • 0
    Досить цікаве аніме, хоча емоційні гірки не люблю. занадто багато я читав книг, де саме на такому автор робив акцент. За саме аніме хотів би сказати, що саме ця озвучка Саї здається спершу не зовсім вдалою, проте в той же час дає відчуття гармонії з персонажем. поясню чому. голос все ж не схож на голос дівчинки підлітка, проте, в той же час, досить вдало передає спокійний характер і також дає відчуття, що Сая подорослішала не по рокам
  • Ape Capone Анімешник
    Дата: 26 серпня 2023 01:48
  • 0
    мені сподобалось...гарна історія та персонажі на диво не бесячі
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 серпня 2023 18:34
  • 0
    Продовження...


    За оцінкою.
    Чесно, чекав гіршого, нехай місцями й отримував це все гірше. Проте аніме більше здивувало в хорошому сенсі, ніж розчарувало, і якби не паразитування в плані гри на емоціях, то можна було б і навіть 8 поставити, а так… нехай буде 7+ (на цьому сайтi, це 8).

    Ps
    З новелою або мангою бажання знайомитися абсолютно нема, мабуть спойлери гляну+якщо буде продовження і можливість, то в принципі можна було б глянути анiме.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 серпня 2023 15:03
  • 0
    Обережно спойлери!

    При перегляді відразу ж впадає в око багато кліше,які вже давно набили оскому,та й так пристойно моментів ефекта фейспалм.
    Діалоги на подив нормальні і багато не порожні, причому навіть і афоризми були присутні.
    Гарем.
    Всім раптово подобатися один лише МГГ.Нехай він і справді на рідкість непоганий.Інші ж,хех,чого тут варті образи персонажів,тобто.Не повнолітня дівчина легкої поведінки і 30-річна незаймана-коли про останнє почув,cмiшно стало=/Причому не зрозуміло,чого мГГ чекати від неї,після того як його відшила на самому початку. Далі,то вона його любить,то ні (бізнес леді),але на майбутнє дає йому шанс,якого взагалі бути не може,і?Далі за сюжетом,всі беруть і відпускають його в обійми дівчини якої скоро виповниться 18 років(подібна фігня була в тій же «Торадорі»,де дівчата спокійно собі поступилися хлопцю інший)=/В цілому про всіх крім головних писати нічого,правда і в них образи дуже прості.Сама ідея/ідеї тайтла чесно кажучи зацікавили,чому й вирішив подивитися,але згодом почала відбуватися будь-яка дичина і почали жувати гуму.Проте саме відлуння соціальної драми подекуди взяли своє,нехай і гра на емоціях цьому всьому заважала.А так,занадто багато казковості(романтики теж),як наприклад дорослий мужик водить усіх до себе на уклін,всі бачать що він живе з дівчиною,якій немає 18,але проте ніхто навіть і не подумав зателефонувати у поліцію. Неправдоподібно це все,тому страждає атмосфера.З іншого боку,коли йдеться про історію жГГ,її стосунки з матір'ю та школою, ось тоді бачиться сам контекст соціальної драми.Сама тематика втечі дітей від таких батьків–цікава,і цікаво те,що якщо хтось на стороні хоче реально допомогти, йому ще за законодавством може прилетіти, коли в сім'ї може творитися все що завгодно,будь-яка дичина+тут ще й має місце бути,про яку саме країну чи континенті йтиметься.З іншого боку,навіть тут добре видно,ніж ці пригоди зрештою,зазвичай закінчуються. I ні,не тим що дівчину пiдбере якийсь добряк.

    --------------------
  • Life-and-music Анімешник
    Дата: 3 серпня 2023 15:52
  • 0
    Серйозні питання підіймають тут. Але, як на мене, майже всі персонажі лишились з незавершеними лініями. Підвішеними у повітрі. Можливо, це заявка на наступний сезон. Хоча, начебто, головна історія завершена.