Наприклад, 

Хвіст Феї: Драконів плач

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Ґодзіла. Точка сингулярності

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Бойовик, Меха, Фантастика
Режисер: Такахаші Ацуші
Студія: Bones, Orange
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Fanat22012, спільнота SubAutumn
Ролі озвучували: Stayler, Eredelka

Дивитися Ґодзіла. Точка сингулярності онлайн

Оригінальна історія від Netflix. В якій оповідається про двійку юних генії, дослідниця Каміно Мей та інженер Арікава Юн, котрим доведеться зіткнуться з дечим небаченим донині. Разом з командою знайомих вчених та інших спеціалістів вони спробують розібратися у загрозі, пов'язаній з Точкою Сингулярності!

Godzilla Singular Point - це абсолютно новий анімаційний серіал, який знаменує собою початок нового проєкту для Ґодзіли, одного з найбільш знакових персонажів Японії. 13 епізодів цього анімаційного серіалу розповість нову та несподівану історію, відмінну від усього, що бачили у франшизі "Ґодзіла" донині.
Приємного перегляду
Весна 2021 / SubAutumn / Kaizoku / VRdub
2 роки і 8 місяців тому
5K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.3/10 (35)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
MISTER KNIGHT Анімешник
Дата: 30 липня 2023 02:57
  • 0
    В житті не бачив в жодному аніме, так майстерно розкритих тем абстрактної математики... Аніме чисто від науковців для науковців! І це не перебільшення! Один з основних сценаристів - вчений-математик з вищою освітою, а також просто гардкорний любитель кайджю. Назвати це аніме просто "задротським" теж не вийде, бо воно набагато складніше ніж просто це... Головне, якщо надумаєте дивитися серіал, будьте певні, що всі персонажі - це просто функції сюжету та сценарію, які існують тільки заради яскравих дизайнів, щоб у своїй основі передати вам ядерну долю міцної НАУКОВОЇ фантастики! Тож, якщо буде думка, що в серіалі забагато персонажів зі стильними дизайнами й порожньою індивідуальністю, просто згадайте мій коментар! Це з плюсів! З мінусів же, єдиний, та дійсно характерний мінус, як на мене(і не тільки на мене), так це те, що серіал було б краще назвати "Джет Джяґар: Точка Синґулярності", бо всі 13 серій аніме - це по суті своїй, дуже детальне наукове пояснення тому, чому робот Джет Джяґар, "навчився збільшуватися" в фільмі "Ґоджіра проти Меґалона"(1973), ніж аніме про Ґоджіру! Бо самої Ґоджіри в серіалі (спойлер) не так багато, а те що є, доволі відкрити копіює Шін Ґоджіру від Хідеакі Анно і Шінджі Хічучі.
  • АЄА Анімешник
    Дата: 20 травня 2023 23:21
  • 0
    Огооо... Трясця, непогано. Є над чим подумати. Навіть не дивлячись на те, що багатьох речей і термінів я не зрозумів, історія звучала логічно. Думаю повернусь до цього аніме коли стану більш "вченим", думаю буде цікаво розібратись в цьому всьому. І певно, було б цікаво знайти схожість з реальними теоріями, якщо звісно терміни тут вжиті правильно і так далі. Раджу до перегляду в цілому.
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 19 листопада 2022 23:57
  • 0
    переглянув 2 серію. вибачте, було нудно і нецікаво.

    графіка не вразила. вибачте.  Буду раді бачіць людзей, якія ўмеюць трімаць слова і справу. камунікабельні і раді ўсяму новаму (мне цікава, як з аднадумцамі абмяркоўваць анімє, манхву, мангу і знаходзіць замену. Адміністратор смертельно втомився розшукувати «осіб які зникли ставши членами групи», бо такі уже кади були. З іншого боку – вас не будуть шмагати батогом, якщо ви просто будете виконуватиме прості правила    
     

  • Артем Морозов Анімешник
    Дата: 29 листопада 2021 16:56
  • 0
    Я так розумію, сцена після ендінґу натякає на другий сезон? Загалом, цікаве аніме, в якому сучасно подали історію війни з кайджю. Із плюсів відмічу ефекти, вони там добротні. Сподобалися монстри, вони трохи вирізняються від малюнку аніме, але коли в хід йдуть ефекти з червоним попелом, то все стає на свої місця. Індійська колискова – топ! Розчарували подекуди дизайни персонажів, вони відверто слабенькі. В інших же аспектах, гадаю, історія продовжить розвиток та розкриється ще більше. (Роблю висновки із сцени яку нам показали після ендінґу в останній серії)
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 20 серпня 2021 23:37
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, цікавий фантастичний серіал по вже класичній історії, дещо осучаснений використанням роботів та комп'ютерів, а ще підведена інша наукова база появи всіляких монстрів. Загалом сюжет не надто заплутаний і події часом не узгоджуються, проте багато пізнавальних елементів і обговорення наукових проблем дають змогу задуматися над актуальними питаннями сучасності. Також склалося враження, що проект адаптований для молодшої аудиторії, бо барвиста графіка та повна відсутність трагічних моментів дещо не відповідають ніппонським традиціям та моїм попереднім очікуванням, навіть персонажі настільки стандартні, що по зовнішньому вигляду можна вгадати їх ролі.
    Насправді проект переглядається доволі легко, не так і багато зараз наукової фантастики з'являться, ще раз дякую за адаптацію.
  • Nik Koz Отаку
    Дата: 20 серпня 2021 00:41
  • 0
    Отже, після останньої серії можна сказати, що це доволі оригінальна версія годзилли та добротно адаптоване аніме, але для мене особисто проблемою тут є мала кількість постраждалих і відверте мегавезіння головних героїв дещо зменшує чудові враження від перегляду. Особливо ця практика везіння героїв та малого показу смертей видна в останній серії, де могли і показати смерті солдат від кристалізації, бо так сенс зводиться до слогану добро завжди перемагає зло, ще з мінімальними видимими наслідками, ну хіба що комусь важлива інфраструктура довкола, але і тут кадри в кінці псують все.
  • boshik Анімешник
    Дата: 6 серпня 2021 17:50
  • 0
    Ще та дурня. Давно я такого трешу не бачив
  • Nataly Отаку
    Дата: 5 серпня 2021 15:07
  • 2
    Дуже крутий серіал! Виявився зовсім не тим, на що був по трейлеру схожий. Начебто пахло дешевим екшном.. Він там є (оці пластилінові триде динозаври це просто свято несмаку)), але зовсім на другому плані. Основне - це хард сайфай сюжет, що просто плавить мізки (в хорошому значенні слова!) Людина, що має досить добрі знання сучасної фізики, звісно зможе насолодитися більше ніж я, але, все ж основну канву можна схопити і пересічній людині. А ще оце дисонансне поєднання продуманої наукової фантастики і стьомних попсових динозаврів доповнює просто МЕГАепічна музика в стилі класичного американського кіно, яка дивним чином надзвичайно пасує) Одним словом, я отримала багато задоволення від перегляду та сподіваюся на продовження. Усім причетним до релізу - велика дяка!
  • Kiriago Анімешник
    Дата: 5 серпня 2021 00:12
  • 0
    Цитата: kibaras
    Ну фінальна серія ще заплутаніша за попередні. Але все одно сподобалось) Коментарі перекладачів - це щось!
    0_0, не думав що хтось то знайде
  • kibaras Анімешник
    Дата: 4 серпня 2021 22:29
  • 0
    Ну фінальна серія ще заплутаніша за попередні. Але все одно сподобалось) Коментарі перекладачів - це щось!