Наприклад, 

Мобільна броня Ґандам. Грозовий Сектор. Грудневе небо

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Відчуй Вітер

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2018
Жанр: Драма, Комедія, Сейнен, Спорт
Режисер: Номура Кадзуя
Студія: Production I.G
Серій: 23 з 23 (23 хв.)
Переклад: Suit0n, Yuri, bills_spirit
Ролі озвучували: Suit0n, Хробак, Hoshi, Ryanha Son, Lil_Che

Дивитися Відчуй Вітер онлайн

Аніме, засноване на романі Шіон Міурі, повідає про одне з наймасштабніших спортивних подій Японії - про Марафон Хаконе. Ці слова нічого вам не говорять? Тоді знайте, Марафон Хаконе - це найбільша естафетна марафонська гонка серед чоловічих студентських команд університетів тільки певного регіону. Незважаючи на ці обмеження, це одне з найбільш значущих подій серед бігунів Японії, яке проводиться щорічно 2-3 січня і являє собою дистанцію від Токіо до Хаконе, загальною протяжністю майже - увага! - 218 кілометрів, яку потрібно подолати атлетам.
На цьому грандіозному тлі перед нами розкриється історія двох вибулих з ладу спортсменів, яким дружба допомогла повернутися в улюблений спорт і створити команду для участі в цьому великому заході.
Приємного перегляду
Осінь 2018
4 місяці тому
9K
9.5/10 (84)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
A.l.e.k.s.a.n.d.r.o.zzz Анімешник
Дата: 7 березня 2024 10:08
  • 0
    Неймовірне аніме з гарним перекладом , яке захоплює з перших серій . Неймовірно гарна мальовка з невеликими мінусами (3д анімації на марафоні) , гарною озвучкою і з гарним сюжетом
  • TrIgeR_256 Отаку

    Дата: 25 січня 2024 23:06
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, неймовірно захоплюючий твір з чудово прописаними персонажами та дивовижною музикою. Навіть дещо передбачуваний сюжет, що вже звичний для спортивно-змагального жанру, і не завжди досконала графіка не змогли вплинути на захоплення, з яким спостерігаєш за командою у доволі персоналізованому виді спорту. Проте авторам вдалося знайти не надто поширений вид марафону, що залежить не тільки від індивідуальних якостей учасників, та ще й познайомити із певним студентським середовищем, бо навіть попри всі ці тренування та змагання учасники команди мали різні характери та життєві історій, зіткнулися зі знайомими багатьом студентам проблемами та ситуаціями, тому серіал вийшов доволі життєвим та цікавим не тільки через спортивну складову. Додатково варто ще раз відзначити музичний супровід, що дуже доречно доповнював емоції або створював потрібний настрій, та вдало підібрані пісні: жвавий початок і мелодійний кінець серій майже завжди відповідав моменту на екрані.
    Ще раз дякую за адаптацію цього неймовірного проекту, яку все ж таки змогли завершити, хай навіть не завжди вийшло зробити технічно досконале озвучення, проте це дало змогу познайомитися із дуже цікавим твором.
  • Дівейс Анімешник
    Дата: 23 січня 2024 16:35
  • 2
    Це аніме тепер в моєму топ3!Викликало стільки емоцій що передати не можу.Цих різних хлопців об'єднала одна мета,вони стали сильнішими.Після перегляду залишилося дуже приємне відчуття на душі.Дякую перекладачам за змогу дивитися це аніме українською мовою!
  • Lesath Анімешник
    Дата: 21 грудня 2023 09:32
  • 0
    Шіро дякую вам за вашу не легку роботу, можливість дивитися це державною. Гречно дякую🤗
  • Marigold UA Анімешник
    Дата: 4 грудня 2023 22:46
  • 0
    одна з найулюбленіших аніме) кожна поява принца в кадрі ржака повна! біг це весело
  • ElioSafron Анімешник
    Дата: 14 листопада 2023 12:45
  • 2
    Не хочу друзів як у "Друзі",хочу друзів як у Принца
  • Харві Анімешник
    Дата: 5 листопада 2023 11:13
  • 1
    Дякую за переклад! З нетерпінням чекаю 21 серії.
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 13 вересня 2023 19:16
  • 1
    Дякую за працю! Це захоплююча і вражаюча історія про дружбу та досягнення мрій. Це аніме чудово розкриває характери головних героїв, які об'єднуються для спільної мети - змагатися в біговому марафоні. Вони ростуть як спортсмени і як особистості, пройшовши важкий шлях випробувань. Рекомендую be 
  • Artemko Анімешник
    Дата: 5 вересня 2023 23:19
  • 1
    Аніме мені довподоби, хоч я й на четвертій серії, та однаково я дивлюся по дві серії на день і мені цікаво коли приблизно буде продовження, і чи воно буде? Дякую.У цьому випадку не я знайшов аніме, а аніме знайшло мене, я обожнюю біг, біг - це моє хоббі,я бігаю тому, що мені це довподоби, це допомагає відволіктися від повсякденного життя,побути на одинці з природою, хоча партнера чи партнерку по бігу я б хотів мати, показники головного героя по бігу шалені,мій середній темп це 5хв/км зазвичай, я бігаю понад 10 кілометрів, остання моя пробіжка була фактично півмарафоном, я пробіг 22.6км за 1:53 год і з середньою швидкістю в 12 км/год , я тримаю стабільний темп, але можу непогано прискорюватися і не сильно видихатися, так от, я думаю, що якщо я викладусь на повну то я подолаю 5км за 21-17 хвилин, я перевірю це коли з коліном буде все гаразд, але це однаково не є якимось фантастичним показником, але я буду тренуватися і надіюсь досягну бажаного результату і на останок дякую за озвучування 🫀, сподіваюся продовження буде
  • Lol36508kek Анімешник
    Дата: 18 липня 2023 13:03
  • 0
    В мене 3 серія не запускається.