Наприклад, 

Проєкт біла кішка: Нульова хроніка

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Операція «Юкіказе»

Рік виходу аніме: 2002
Жанр: Бойовик, Війна, Драма, Психологія, Фантастика
Режисер: Окура Масахіко
Студія: Gonzo
Серій: 5 з 5 (30 хв.)
Переклад: 2Hot2Die
Ролі озвучували: Maslinka, Gwean

Дивитися Операція «Юкіказе» онлайн

Недалеке майбутнє. На Південному полюсі з'являється стовп туману. Цей стовп - просторовий перехід прибульців Джем, дорога для захоплення Землі. Для протистояння загрозі, ООН створює спеціальні Військово-повітряні сили.
Головний герой Рей Фукай служить у силах самооборони Землі у п'ятій ескадрильї. Його літак «Юкіказе» вважають найкращим літаком-розвідником. Робота Рея полягає у зборі інформації про супротивника. Однак майже коли він упорався зі своїм завданням, на нього нападає невідомий ворог...
Приємного перегляду
Літо 2002 / GweanMaslinka
3 роки і 8 місяців тому
2K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.3/10 (13)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 27 грудня 2023 19:34
  • 1
    Дякую за переклад та озвучку.

    Не звичний для нашого часу проект і не дуже типовий для аніме, схожих на MAL майже одиниці. Саме аніме часто/іноді трохи складне для сприйняття та місцями для розуміння (на початку так було) з придатною, в тему та у справі - різного роду текстовою складовою. Справді роздуми та діалоги тут коштували того, щоб їх послухати, дещо знайоме вже і нам ("ми тут ледве тримаємося, а їм там усім просто начхати" або "не важливо скільки людей створить машин, без людей вони марні" - не дослівно=/), нажаль. І особливо добре написали про екзистенційні роздуми (деякі теми/концепти до речі, схожі образно з Євангеліоном, людська натура в позитивних і негативних рисах, крім... симбіозу=/) + тег психологія тут має місце і працював. Мальовка на свій час хороша (анімація теж нічого так), ні, напевно навіть відмінна у багатьох аспектах (без чібі! Як так?), придатний дизайн персонажів з нормальними пропорціями та промальовуванням різних дрібниць або навіть цікавою композицією (тут не впевнений), як приклад. Саундтрек вдалий, цікавий і атмосферний (є дуже вдалі композиції), ендінг красивий і щось нагадував з композицій того часу, опенінг атмосферний і... з деякими нотками. Динаміка тут типу проста, але було таке, що дивишся і хоп, кінець серії, тобто занурення добре виконувало свою роботу, час при перегляді летів і цікаво було споглядати цю картину, як добре, правильно відзначили - олдскульну (справді) фантастику з прибульцями та екшном на літаках. З гарним, можливо +/- реалістичним пілотуванням і гарною постановкою всіх цих процесів і що з ними пов'язано. Є ще різні сюжетні повороти та часом розмиття реальності. Ну і драма тут не задля драми. Фана загалом вистачало і здивований, що про цей аніме нічого майже не чув. Нехай тут і був присутній не критичний сумбур і зім'ятість через кількість хронометражу.

    --------------------
  • MAESTRO Анімешник
    Дата: 22 жовтня 2023 15:18
  • 0
    обкладинка нагадує про проект Су-47 Беркут

  • Nataly Отаку
    Дата: 27 січня 2021 12:52
  • 3
    Олдскул вищого ґатунку! Мрійлива атмосфера та екзистенційні роздуми змішані з екшном, повітряними боями та інопланетянами.
  • RomixAA Перекладач
    Дата: 25 січня 2021 23:14
  • 2
    Якісне аніме, мені дуже сподобалось. Не забудьте сцену після титрів глянути.
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 1 вересня 2020 12:52
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, oldschool-на фантастика.