Наприклад, 

Побачення з життям 3

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Втрата людяності

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2019
Жанр: Драма, Історія, Психологія, Сейнен
Режисер: Кізакі Фуніморі
Студія: Polygon Pictures
Серій: 1 з 1 (1 год. 50 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Втрата людяності онлайн

Токіо, 2036 рік: неймовірний прорив у медицині забезпечив людству перемогу над самою смертю… Завдяки внутрішнім наномашинам і системі ЗЛАД, мережа якої контролює все, люди не страждають жодними хворобами, травми не вимагають лікування, а тривалість життя складає 120 років.

Але в усього є зворотний бік. Японська нація після того, як отримала бажане, деформується: настає економічна нерівність, етичний декаданс, забруднення навколишнього середовища; з’являються “втрачені” – аутсайдери, які самі відключаються від мереж ЗЛАД.
Приємного перегляду
Осінь 2019 / GweanMaslinka
3 роки і 9 місяців тому
3K
7.0/10 (13)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 8 квітня 2024 23:00
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    "Заглянув собі в душу і поглинув в смуток"

    "Для того, щоб залишатись людиною, людині потрібна смерть"


    Як тільки побачив оцінку цього фільму, трохи здивувався їй, бо перша половина була точно непогана, а ось що потім почало творитись... До того і так далеко не все було зрозуміло (звісно дещо можна було додумати, але!), але далі все попливло-полетіло, почався брєд кліше, дивні дії головних героїв, їх мрії/ідеали, гіперболізація емоцій на цьому всьому зі сльозами (тут прям згадав кінцівку "Клеймор" в якомусь сенсі=/), пустого пафоса тощо. І хотілось би написати на цьому місці, що ситуація з розкриттям схожа з "Blame!​​​​" Або "Gantz:O", але ні і тут навіть не у тому справа що в останньому була база наприкладі серіалу. Тут проблем куда більше в різних аспектах, але розписувати й надалі не збираюся. Нехай кожен сам для себе все вирішує, коли чи якщо хтось цей фільм буде дивитись.

    А можна на нього витрачати свій час? Частково думаю так, бо тут дійсно непогано подали тему трансгуманізму в сетингу антиутопії, кіберпанку зі старини пердунами у владі, які бояться смерті і будуть робити все щоб вижити та чела який буде робити для того щоб знищіти їх та цей світ (месник бо не зміг врятувати колись пацієнтку і...), щоб після створити новий, з новим людством. Також тут точно непогана 3D графіка та анімація, було +/- приємно дивитись в прискоренні 1.5х чи більше. Ну і картини від обличчя гг вселяли своєю "глибиною". Так розумію, що даний фільм дещо має спільне з першою історією з "Безсмертної літератури"? Хоча деякі сенси і з інших історій тут були тотожні.

    --------------------
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 17 лютого 2021 21:26
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, проект доволі посередній, подивитися можна, але не варто очікувати багато - початок інтригує, а далі сюжет суперечливий і поведінка героїв не зовсім логічна, хоча може бути просто дуже японською.
  • Greendt Анімешник
    Дата: 24 липня 2020 15:37
  • 1
    Раджу до перегляду, а далі засвіти/спогани.
    Сюжет почав просідати після як вони розрюмсалися в край. Яка ще мрія Йошіко.... А ще той лажовий епік в кінці, як же це погано вийшло. Звісно це кращі перспективи ніж раніше пропоновані. А початок був класним, було цікаво. 
    Дякую усім за переклад цього чуда!