Наприклад, 

Зомбі-кредит

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Загибель Японії 2020

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Драма, Фантастика
Режисер: Масаакі Юаса
Студія: Science SARU
Серій: 10 з 10 (25 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Загибель Японії 2020 онлайн

Невдовзі після Токійської Олімпіади в 2020 році Японію сколихнув жахливий землетрус. Екстремальні умови для виживання, розлука рідних та близьких - усе це переживає кожна японська родина. Одна з них - сім'я Муто, яка складається з чотирьох чоловік, - намагається покинути місто. Стикаючись з жахливою реальністю, брат і сестра Аюму та Ґо Муто продовжують вірити в краще майбутнє та докладають усіх зусиль, щоб вижити.
Приємного перегляду
Літо 2020 / GweanMaslinka
3 роки і 8 місяців тому
4K
7.6/10 (39)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Damglador Отаку
Дата: 21 квітня 2024 22:20
  • 0
    Анімацію та мальовку я б описав як "Дешевше нікуди". Оточення зроблено добре, але персонажі часто відчуваються халтурно. Сюжет, ееее... деяких персонажів зливали надто тупо, буквально. Музон базовий, як і опенінг. Загалом аніме несе непоганий вайб пост апокаліпсису.

    --------------------
  • Damglador Отаку
    Дата: 15 квітня 2024 04:23
  • 0
    Складається враження, що нетфлікс любить аніме про кінець світу (це я до Девілмен Плаксій)

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 лютого 2024 01:19
  • 0
    Спойлери?

    Парадокс, хоча мені подобається жанр постапокаліпсіс, а ось такі картини, катастрофи сприймаються по різному. У цілому оптимістична картина (куди оптимістичніша нашого сюгодення) про людей та їх дії на фоні... назва сама за себе каже. Хороший тут приклад наскільки все в нашому житті, реальності уявне, неміцне, тендітне, швидкоплинне/як все швидко закінчується і перетворюється в ніщо, як цього й не було. Часто навіть і памяті не залишається, одне зеро. У людей тут було багато, цілий калейдоскоп реакцій, емоцій і дій, все як на підбір в ситуації в якій вони опинились (в реальному світі теж саме можемо зараз спостерігати. Частково). З іншого боку, у деяких була відсутня на деякі вчинки мотивація (її висмоктали з пальця) і іноді (?) вони поводили себе тупо (спірне питання, бо люди часто ведуть собі не дуже логічно і т.д.), вистачало умовностей, крайнощів, різної гіперболізації і можна навіть написати - гротеску, тощо. Ну як в багатьох інших японських творах=/

    Крім написаних моментів вище, тут були ще різні теми та сенси. Приклад, як жгг і мгг залишилися одні на "човні" у відкритому океані (мені цей серіал "іноді", нагадував "Титанік", тільки розмах тут грандіоний. З іншого боку, "Титанік" може бути метафорою на початок "Першої Світової Війні", тому...), чого тільки коштували тут їх риторичні питання та міркування про буття (так би мовити) та інше. Ну і наприкінці, окрім інших сенсів, прямим текстом говорили: "Після заходу сонця, воно знову зійде вранці". Тобто, йдіть уперед, все змінюється, але треба боротися, бо життя продовжується (і т.д.) якщо коротко і грубо. Тема явно не нова для японців та акцентувати на уьому увагу не буду тощо. Як і не новий факт, що оцінки в аніме, часто – суцільне розчарування. Зрозуміло, що тут були проблеми, але оцінити так низько... так, це не всіляку моету дивитися. Ось тільки в багатьох різних творах відсутня хоча б уявний реалізм, а тут (у будь-який момент може статися все що завгодно, нехай і не з усіма =/), що з одного боку, він як би і є. З іншого боку картина, якась нереальна, ну поки щось схоже не трапилося в реальності =/ Ну і одне точно, давно нічого майже залпом не дивився. Хоча це і не топ.

    Прода, дещо з неї нижче.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 лютого 2024 23:58
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Ps
    Прода

    Музика точно непогана, сумна і під настрій, атмосферу, хоча саундтрек не дуже запам'ятався. Опенінг по своєму сподобався і нагадав дещо з "Ніер: Автомата", можливо співачка одна і та сама співала, хз. Ну і ендінг... тиснув.

    Мальовка теж непогана і багато чого різного промальовано, але стилістика, вона специфічна у стилі цього цікавого автора. Правда дизайн персонажів не дуже сподобався, хоча він і різноманітний... мабуть. І якщо не помиляюсь/правильно пам'ятаю, стиль в різних аспектах нагадував "Devilmen: Crybaby" (навіть деякі персонажі схожі). Режисер то один робив. 



    --------------------
  • Svitlana ;) Анімешник
    Дата: 24 лютого 2024 23:36
  • 0
    Схоже, сюжет аніме по книзі Саке Комацу " Загибель Дракона". Хоча кінцівка відрізняється.
  • Hrvatski nacionalist Анімешник
    Дата: 15 лютого 2024 00:30
  • 0
    дуже кумедно, що на нетфліксі воно недоступне
  • Smailik Анімешник
    Дата: 4 жовтня 2020 19:36
  • 2
    Аніме дійсно варте уваги, хоть початок бісив дуже (думаю хто дивився мене зрозуміє) і графіка така ніби бюджету нема, але з середини і до кінця наростання інтриги та епічності захоплює, хороша драма та цікаві персонажі, а гвен і маслинка як завжди молодці, озвучка на висоті
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 7 вересня 2020 01:59
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, чудова робота.
    Сам серіал нереальний та жорсткий, правдивий та зворушливий, достатньо нетиповий.
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 11 серпня 2020 05:37
  • 0
    Gurgenchik,
    Виправлено

    --------------------
  • Gurgenchik Анімешник
    Дата: 10 серпня 2020 23:44
  • 0
    Не знаю як в інших, але у мене 7 серія дублюється на 6 і я не знаю що там в 6 серії сталося =-(
    .