Наприклад, 

У хвості

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Фамільяр невдахи: Лицарі Двох Місяців

Рік виходу аніме: 2007
Жанр: Бойовик, Еччі, Ісекай, Комедія, Пригоди, Романтика, Фентезі, Школа
Режисер: Івасакі Йошіакі
Студія: J.C. Staff
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Eternal Rage, Regis

Дивитися Фамільяр невдахи: Лицарі Двох Місяців онлайн

Хоча Луїза де ла Вальєр навчається в Магічній Академії Трістейну в неї є велика проблема: вона не може нормально використовувати магію, через що її прозвали Нулячою Луїзою.
На другому році навчання студенти повинні провести ритуал виклику фамільяра і в Луїзи все закінчується вибухом, як завжди. Коли розвіюється дим виявляється, що фамільяр Луїзи це хлопець на ім’я Хіраґа Сайто. Тепер він змушений їсти з підлоги і прати одяг своєї власниці. Так починається його нове життя, як слуги...
Перемігши ворогів у кінці першого сезону наш герой втратив шанс повернутися до свого світу, вирішивши залишитися фамільяром, оскільки війна досі триває, а обіцянка, дана духу води так і не була виконана.
Приємного перегляду
Літо 2007 / FanVoxUA
3 роки і 10 місяців тому
9K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.5/10 (64)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ryujin Анімешник
Дата: 31 січня 2024 22:02
  • 3
    Цікавий тайтл, тільки шкода що озвучки наступних сезонів немає(
  • Hero-Hero Анімешник
    Дата: 18 грудня 2023 20:59
  • 0
    Spoiler Битва на острові проти декілька десятків тисяч була справді епічною )
  • QetZalCoatl Анімешник
    Дата: 14 грудня 2023 16:13
  • 2
    Цікаво чи будуть і ще 2 сезони озвучені

  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 2 жовтня 2023 22:07
  • 0
    Прода.

    Мінуси/негатив.

    (Цей мінус один з найістотніших)

    - Крінжова романтика, відносини/взаємини жгг і мгг, мазохіста та садистки. Проте

    На цьому вистачить, цей сезон справді непоганий та сподобався, але й зайвого вистачало. Проте для свого часу та жанрів - це нормально. Нехай до кінця інтерес розгубив, частково через мгг і жгг з їхніми взаємини та іншим. Далі приблизно знаю, що воно буде, тому не бачу сенсу продовжувати перегляд, бо це все часто буде відштовхувати, бісити і т.д. Можливо, колись ще й візьмуся за продовження, але це далеко не факт і т.д.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 1 жовтня 2023 05:05
  • 0
    Прода.

    Обережно спойлери!

    - Вистачає посилань як і в першому сезоні і ще можливого впливу.

    Перший момент:
    Можливо хлопець із гетерохромією очей, відсилання на Чезаре Борджіа, тільки не у звичному образі, який часто зустрічається. Також під кінець, армія Трістейна взяла місто, а правителі Лондінія/Альбіона раніше наказали вивести все продовольство і т.д. Так ось, цей момент нагадав мені Наполеонівські Війни, один із доленосних моментів у них. Причому тут також у результаті була контратака=/

    Вплив.
    Не знаю прав чи ні (+ вище вже дещо писав), але, можливо, автор Ichiban Ushiro no Daimaou брав дещо звідси. Хоча і те, і те є пародією на Гарріка Поттерса. Також в останніх серія був момент дуже схожий на перший сезон (Вода) Avatar: The Last Airbender (2005). Там Зуко вкрав Янга, вони теж у печері були коли завірюха і холодно було, після Янг і ко не кинули його вмирати, і т.д. Можливо висмоктано з пальця, але забагато в цих всіх мультфільмах "збігів" в принципі.

    - На закінчену цундере знайшли управу - це дуже ок.

    - Мальовка та музика.

    Нейтрально/суперечливо.

    - Діалоги здебільшого прості для таких жанрів, проте не всі вони порожні чи вода. Були й ті, що несли сенс, причому ще з цитатами: "Як обманюєш ворогів, так обманюєш і союзників".

    - Гумор є як вдалий, так і не дуже. Місцями його нормально подали і з різноманітністю, а часом одне й те саме. Хоча останній момент, знову-таки, тут часто було важливо, як цю справу подадуть і поставлять. В цілому цей весь легкий і місцями крінджовий, але не завжди сильно викликає гумор +/- сподобався, але в плюси все ж таки не запишу.

    - Персонажі і... вони той випадок, що можливо другорядні трохи кращі за основні. А загалом вони +/- нормальні й одному рівні, нехай часом і бісили, хоча подача переважно нормальна була й т.д. Хоча ось із антагоністами та їх мотиваціями є реальні проблеми. Можливо, в продовженні це і розкриватимуть, але поки що, все вкрай тривіально.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 30 вересня 2023 04:35
  • 0
    Обережно є спойлери!

    Відразу ж напишу, що цей сезон несподівано зайшов краще ніж перший, місцями не слабо так з гарного боку здивував, нехай неприємні моменти теж були, але про це нижче. Ну і ще після першого сезону хотів саме так написати, розбивши просто по пунктами, але не став, бо багато вийшло б і т.д. Тут же буде розбито на позитив, негатив і суперечливі емоції/враження + писатиму трохи в кращому ключі, ніж воно є, бо треба звертати увагу на час і в яких жанрах це аніме робилося. Коротше. Поїхали=/

    Плюси/позитив.

    - Історія не стоїть на місці, вона кудись рухається і з'являються персонажі, які її доповнюють. Вистачає подій та +/- динаміки.

    - Персонажі вбивають і вони вмирають (хороші та погані), хай і без крові. Чесно, був неслабо здивований цим аспектом, бо в більш серйозних, далеко не завжди так справи.

    - Сюжет непретенційний і в той же час непоганий, а подекуди навіть цікавий, нехай і читаний, чого тут тільки вартий тісний світ... І все ж, позитиву більше - це добре і несподівано + освідчення +/- на середині історії... рідкість. Теж саме і зі смертями персонажів. Хоча у японців у цьому аспекті, зазвичай крайності, тут же +/- золота середина=/

    - Тайтл не позбавлена тематики, хай і банальної. Мова про сліпу помсту чи наприклад історія Агнес, яка підозріло нагадує історію Торфіна з "Саги про Вінланд" ТВ-1 (першоджерело Вінланда вийшло пізніше, ніж ранобе по цьому серіалу). Що вона наслідувала все життя вбивцю своєї сім'ї та цілого села, а коли знайшла, то не змогла втілити свою помсту в життя, бо він помер від вогню, яким сам так багато занапастив, хай і давно вже покаявся. Також цей професор проводив схожу мораль, яка була у Вінланд-2. Тільки ось навіть на тлі цього аніме та всіх подій у ньому – це дикувато слухалося і виглядало. Ні, речі правильні, але вони банальні, нереальні і ніколи такими не будуть, бо правила життя завжди були іншими, на жаль. Хоча тут смішно стало, що багато фанатів другого сезону Вінланд постійно писали: "а де ще таке було?" (Насправді, дофіга де, навіть якщо говорити про аніме, бо у них на цьому частенько пунктик) То цей тайтл буде, один із найкращих прикладів. Причому буде смішно, якщо ідея звідси була взята... хоча сумніваюся, бо там все ж таки і про християнство йшлося, але=/

    Можливо ще буде...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 28 вересня 2023 23:45
  • 0
    Велике дякую за переклад та озвучку. Сподобався цей сезон більш за перший, але під кінець... коротше, далі дивитися не буду, не цікаво. Можливо колись, але це далеко не факт і т.д.=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 28 вересня 2023 20:29
  • 1
    Бгг, у Агнес концепт (скоріше історія чимось ну дуже схода) =/ + ранобе по цьому тайтлу раніше вийшло. Як бачу вплив є, ще й який!

    Неочіковано. Все ж тайтл не простий. Але це потім, можливо=/

    10 серія дуже нагадує перший сезон (про стихію води) Аватар: Легенди про Аанга. Там дещо схоже було, коли Зуко Янга викрав, коли той в світі духів був + вони теж в печері були і т.д.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 28 вересня 2023 14:07
  • 1
    Хм, принц У/Вельс... так його звали, мдя. У першому сезоні не зрозумів.

    Генріетта тупа су... вже починають бісити персонажі, у першому сезоні цього аспекта не було=/ + мотивація у романтиці, як +/- часто бува, просто клас. Хоча те, , бо бо. Тем не менш даю шанс до 5 серії, якщо так собі буде, то дроп, дивитися ще є що.

    Чезаре... Борджіа? Хм, це вже цікаво=/

    Яка мила білявка сестра у жгг...

    Як видно і на закінчену цундер є управа і це добре. Також . це несподівано і таке рідко зустрічається... Ну і сам сюжет, в принципі непоганий, точніше, навіть цікавий + є якась банальна тематика. Хм. Поки що другий сезон набагато краще, ніж думав. Проте ще 7 серій залишилося, тому...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 27 вересня 2023 23:47
  • 0
    Що ж, гумор трохи урізноманітнили в першій серії, бо в першому сезоні він набрид, так як його постійно повторювали. Хто хна, що воно далі буде...

    --------------------