Наприклад, 

Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі (Сезон 2)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Заспівай мені «Yesterday»

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2020
Жанр: Буденність, Драма, Романтика, Сейнен
Режисер: Фуджівара Йошіюкі
Студія: Dogakobo
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Maslinka, Romix, Furunze, Току
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka, Rainy984, Tasia, Анімач, Ninja

Дивитися Заспівай мені «Yesterday» онлайн

Ріко Уодзумі – юнак без великих амбіцій. Після закінчення коледжу він починає працювати в невеликому продуктовому магазинчику, і дні плинуть більш-менш одноманітно, доки він не зустрічає свою колишню дівчину і одногрупницю. Але ще більше потрясіння в його життя вносить зустріч з Хару Нонакою і її ручним круком.
Приємного перегляду
Весна 2020 / GweanMaslinka / Amanogawa
3 роки і 9 місяців тому
9K
8.6/10 (108)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 15 вересня 2023 03:03
Продовження.






Ну і в самому кінці, всі жанри і сам сейнен тут у принципі виправданий в хорошому або не дуже - ключі. Ну, у моєму розумінні. Тим не менш, часом куди цікавіше дивитися на дорослі проблеми, а не чергові проблеми шьонена, школоти, світів фентезі і т.д.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 вересня 2023 01:01
    Обережно, можливо спойлери.

    "Люди ненавидять брехунів, але одночасно і люблять їх. Брешеш, потураєш людям і все твоє життя наповнене брехнею. Ти не завдаєш біль їм, а вони тобі. Стаєш нікчемою. Брехуни нічого не втрачають, але й знайти нічого не можуть."

    Це той тайтл з розряду: від якого нічого не очікував, але він примудрився як здивувати з хорошого боку, так і піднести в кінці гірку пігулку у вигляді кінцівки, що так люблять робити японці. У них реально мало творів із хоча б нормальними кінцівками.

    Саме аніме зустрічає глядача відсутністю опенінгу та середньою або +/- нормальною рисовкою, яка, нехай і не позбавлена свого шарму, але забагато тут однотипного дизайну персонажів, який для нашого часу вже звичайний. Музика трохи краща (перший ендінг жодного разу не пропустив), хоча вона розчинилася на загальному тлі. Діалоги тут у принципі нормальні, іноді живі/реалістичні та вистачає непоганих випадів від персонажів, цитат. Взаємини теж такі ж, ревнощі і кохання з егоїзмом місцями вдало були подані і іноді викликали різного роду посмішку. А ось з динамікою знову трабли, як часто це буває – дуже низький темп оповіді (слайс=/), тому дивився тільки з 1.75x і це в принципі рятувало становище.

    Загалом непогана, а то й придатна певною мірою штука, соціальна драма з різними темами в монотонному та меланхолійному антуражі з романтикою та цим тісним світом, яка місцями мені все-таки зайшла, але з іншого боку недотиснули. І це не рахуючи різного ступеня Сантабарбари з купою пристрастей, непорозумінь, любовними трикутниками і квадратами (якщо не більше)=/ І можливо тут найбільша проблема в тому, що двоє персонажів з цієї опери (грубо кажучи): +/- пасиви, а є двоє, які кожного з них закохалися і вони +/- активи. І перші як це зазвичай буває телилися, народжували свої відношення або визнавали їхню відсутність майже весь серіал, і... Нехай і не можу написати, що вони такі прям погані, ні звичайно + на тлі багатьох інших персонажів з інших тайтлів і т.д.

    Самі персонажі, у них є розкриття, а з розвитком не все однозначно. Тут у принципі показані середньостатистичні люди, їх складнощі з різним самовизначенням та їхні проблеми, як багато живе, тупцює на місці вирішуючи проблеми в міру їх надходження та потроху рухаються вперед.

    Можливо ще буде одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 вересня 2023 17:31
    Дякую за переклад та озвучку, дивився в озвучці Gwean та Maslinka. Загалом сподобалося більше, ніж очікував, з топом все сумнівно. Чому так? А кінцівка, у улюбленому стилі японців, у найгіршому сенсі, звичайно ж. Тягнули тягнули, викинули купу хронометражу на вітер і ось тебе на... з бухти барахти з дуба впав=/ Хотілось би хоча б одну серію з їх відносинами в продовженні, а не таку, ніяку кінцівку.
    Цитата: Ggen
    І на останок, фінал надто вже ніякий виявився, де момент або процес усвідомлення гг, що він кохає Хару? виглядає наче після невдалих стосунків він просто побіг до тої, яка точно його чекає і не покине, відчуття, що, через певну причину, вирізали пів серії.
    Ось таке і у мене враження. Що він її прозапас залишив і т.д. Так собі це виглядає.
    Цитата: Not Otaky
    Шкода, що аніме про дорослих не так багато, як про школярів і всіляке фентезі. Вони мені загалом більше подобаються, бо зазвичай більш тонкі та життєві.
    Цитата: Ggen
    Місцями емоційно важко дивитись, не знаю як це пояснити, але це точно не весела, легка романтика
    Згоден.

    --------------------
  • AniSis Анімешник
    Дата: 10 вересня 2023 00:57
    ну, 12\10 <3
  • Not Otaky Анімешник
    Дата: 2 вересня 2023 14:50
    Шкода, що аніме про дорослих не так багато, як про школярів і всіляке фентезі. Вони мені загалом більше подобаються, бо зазвичай більш тонкі та життєві. Це аніме здалося мені непоганим, але згоден з попереднім коментарем щодо невиразного закінчення. Та й не дуже вправно підвели до нього, бо, як на мене, відносинам гг з Хару приділяли замало уваги впродовж всього серіалу. Я б поставив 7/10. Озвучення сподобалось, дякую за нього і за переклад.)
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 22 липня 2023 18:48
    Дякую за озвучування та переклад)
  • i_believe Отаку
    Дата: 27 серпня 2022 07:51
    Атмосферне аніме! Дякую за працю!
  • Ggen Анімешник
    Дата: 22 серпня 2022 03:12
    Сподобалось, проте, якщо оцінювати об'єктивно, то зірок не хапає ні візуально, ні звуковим супроводом, ні надто цікавим сюжетом. Багато хто може поскаржитись на затягнутість, проте мені, як любителю ''буденності'' норм.
    Погоджуюсь з проблемою, яку бачив в коментарях, що немає яскраво вираженого почуття кохання, може Хару трохи виділяється, власне цей персонаж, певно, ближче серцю за всіх інших.
    І на останок, фінал надто вже ніякий виявився, де момент або процес усвідомлення гг, що він кохає Хару? виглядає наче після невдалих стосунків він просто побіг до тої, яка точно його чекає і не покине, відчуття, що, через певну причину, вирізали пів серії. Місцями емоційно важко дивитись, не знаю як це пояснити, але це точно не весела, легка романтика
  • Назар тм Анімешник
    Дата: 22 січня 2021 19:04
    Ух чікаве аніме
  • AniSky Перекладач
    Дата: 14 жовтня 2020 16:04
    Нарешті додивився, чудове аніме. Дякую за переклад та озвучення :)