Наприклад, 

Дівчата і танки

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Срібна ложка (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Буденність, Комедія, Школа, Шьонен
Режисер: Деай Котомі
Студія: A-1 Pictures
Серій: 11 з 11 (24 хв.)
Переклад: Simona
Ролі озвучували: Surgeon, Crupt, Eternal Rage, Schmetterling

Дивитися Срібна ложка (2 сезон) онлайн

Пригоди нашого героя, Хачікена Юґо, хлопчини, який вирішивши втекти з-під батьківського крила, поступив до сільгоспшколи в Едзоно, тривають. Юнак вже знайшов друзів, освоївся в незнайомому для міського хлопчини середовищі, та, можливо, знайшов і об'єкт романтичних почуттів. Що ж далі чекає на нашого головного героя?
Приємного перегляду
Зима 2014 / FanVoxUA
4 роки і 7 місяців тому
4K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.4/10 (29)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
RawStick Анімешник
Дата: 20 березня 2024 06:13
  • 1
    Ще ніколи не був такий радий побачити, що у цього тайтлу є 2й сезон. Прекрасне аніме. 
    Дякую за озвучку та переклад.
  • Burevij Анімешник
    Дата: 16 лютого 2024 23:54
  • 2
    Це найкраще, що я бачив у своєму житті! Без рофла
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 01:45
  • 1
    Продовження.

    Все ж таки в черговий раз потрібно написати щодо Хачікена... і чесно починаю втомлюватися від такого плану протагоністів, чого вартий ось цей момент "Я не брав участі в фестивалі і тому не заслужив вечірку" і це говорить той хто сам зліг від перевтоми коли сам займався цією всією підготовкою до дійства. Яка нафіг таке пише? Навіщо писати в основі своєї одних ганчірок (нехай він і справді як персонаж прогресував)? Так є нормальні або хороші протагоністи, але в основному такі... Причому є в нього непогані моменти за якими часом йде - "що за нафіг?" Нехай я розумію, що він у тому моменті був пригнічений і засмучений, але... хочеться подивитися на нормальних протогоністів, бо третій тайтл поспіль (якщо не більше) один блін і теж.

    До речі, неодноразово підкуповував момент в аніме, що головні герої не викидають гроші, який їм дають, але вони їм не дуже раді. Причому тут ще й повчання від старої Акі Мікагі непогане було, так. Ще здивували моменти з концентрацією та технікою безпеки, можливо потрібно буде глянути з часом якийсь спортивний тайтл.

    Кінцівка дивна, не рахуючи того, що в черговому творі вони стали сильно грати моментами на емоціях, що викликає роздратування... Чекав іншого, хоч і бачив, що вона колода яка знає собі ціну=/ Нехай милі моменти і були.

    Ps до речі перший опенінг нічого так...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 вересня 2023 02:26
  • 1
    Практично залпом подивився другий сезон,буквально вигризаючи час, щоб дивитися по серії.Багато речей перекочували з першого сезону, тому повторюватися не буду, тому що мрії, ціль і надії тут відіграють важливу роль (як комедійні обломи та розчарування),як і в ТБ1. Не знаю гірше цей сезон першого або на рівні, все ж таки мені зайшов, нехай місцями було затягнуте (розповідь йшла не так рівно як у тб1, а часом стрибало і все ж таки в результаті набрало нормальний темп) і пахнула типовим слайсом (не було того цинізму, практичності і прагматизма з тб1), правда в незвичайному антуражі, що відбилося на фестивалі та стрибках/змаганнях з кіньми, крім асоціацій з життям тварин і людей. Сюжет відразу ж на самому початку вніс інтригу, і здогадався, ось тільки не зрозумілі були деякі нюанси, крім того, що було більше сюжетних поворотів - які нетипово закінчилися, що добре, а часом сумно, але це було закономірно і не стали спускатися до райдужних соплів(один момент навіть діда мого нагадав).Причому крім нюансів, твір виявився і простий у своїй суті і не зовсім, бо до останньої серії деяких нюансів не знав. Не дарма писав у відгуку на перший сезон, що це все працює в обидві сторони і батько Хачікена прирівняв його до худоби, в цілому таке часто зустрічається + Тамако "дволика" добре з цього приводу все сказала.Та й так хороших випадів у ньому вистачало, наприклад "Дбайливість чудова якість, але все має бути в міру".Хоча й метафор на подив вистачало. Ще б менше крінжа і клоуна позера, якого ввели, типу мало в минулому сезоні цього було (як там сказали? "На ідіотів можна дивитися вічно!" Не згоден, вони даремно хронометраж жеруть), як і комедійних вставок, нехай цей твір тільки наполовину серйозний, але.

    З персонажами те ж лихо, що і в тб1, їх занадто швидко подають і їх багато через що тільки імена Хачікена і Акі Мікагі запам'ятав, хоча всі інші прикольні (не більше). Але ось не можу згадати в аніме, чи були такі дівчата, які не розуміли натяків хлопців? Те, що Йоко Літтнер не розуміла, що вона Симону подобається, але тут інше. Теж був нетиповий момент, що хлопець допомагав дівчата вчитися (чи таке в Торадорі було ще? Не пам'ятаю вже), бо ж та Харухі Судзумія та Май Сакурадзима допомагали вчитися Кьону та Сакуті Азусагаве відповідн. Причому тут показали те, що дитину/учня потрібно вміти зацікавити та мотивувати на заняття, що й зробив Хачікен, і що в основному не виходить у вчителів.. хоча дітей і справді багато, але.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 серпня 2023 00:59
  • 1
    Перший сезон був по своєму оригінальним, другий став більш звичайним, типовим слайсом, школою та романтикою, нехай і з проблисками першого сезону. Також автори накидали різних кліше, що набили оскому, і деяких банальностей + люблять японці колективізм.

    --------------------
  • Ято🛐🛐 Анімешник
    Дата: 29 листопада 2022 22:37
  • 3
    Дякую за переклад та озвучення! Другий сезон сподобався не менше за перший. Дуже люблю розкриття персонажів в цьому аніме і саму цю історію також, всі ці переживання та події здаються мені рідними, теплими. Шкода, що нема 3-го сезону, я би обов'язково переглянула)
  • koldunin Анімешник
    Дата: 9 липня 2022 02:32
  • 0
    Ого, не знав що є 2гий сезон
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 3 червня 2021 12:45
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, не менш цікаве продовження веселого проекту, додали більше життєвого драматизму, проте гумор залишився на такому ж більш-менш високому рівні, тому серіал не втратив свого колориту. Знову на тлі детального опису проблем ніппонських фермерів піднімається питання взаємодії батьків та дітей, що у даному випадку має дещо інше значення, хоча й "звичайний" варіант проблеми становлення підлітків також присутній, так ніби для порівняння. Графіка та музика не дуже змінилися, але знову немає надто затягнутих сцен, та й гумор не став суттєво гіршим, тому загальне враження складається доволі позитивне. Ще раз дякую за чудову адаптацію від команді FanVoxUA, шкода тільки, що немає продовження be 
  • Live For Dreams Анімешник
    Дата: 1 вересня 2019 19:15
  • 0
    сподіваюсь, буде й третій сезон, дякую за чудову озвучку!
  • furunze Перекладач
    Дата: 31 серпня 2019 21:37
  • 1
    Дякую за переклад!