Наприклад, 

Хроніки Акаші, Викладач магії Кретин

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Онук мудреця

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2019
Жанр: Бойовик, Ісекай, Комедія, Фентезі
Режисер: Тамура Масафурі
Студія: Silver Link.
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: K0wbassa, Darina Foxx, Cartoofan, Sіmіrenko, Soooofis
Ролі озвучували: VOLCUA, Artymko, MattVoice, Pirozhok s nichem, Cartoofan, Haine, Alex, Darina Foxx, Lumenatika, Temari, Slieder, Roufive, Oleg Kotlov, Feodal, Ketrin Rey, Deniska, Бадьорий

Дивитися Онук мудреця онлайн

Молодий хлопець, помер в результаті наїзду пані Вантажівки та відродився в іншому світі, як маля. А там його знайшов герой (який також відомий як "Мудрець") Мерлін Волфорд і назвавши його Шіном. Мерлін виховував його як свого внука і хлопець вчився від нього магії. А коли Шіну виповнилося 15 років Мерлін згадав, що забув навчити його здорового глузду.
І тут розпочинається його нове життя в іншому світі.
Приємного перегляду
Весна 2019 / UkraineFastDUB / Voices Band
рік і 5 місяців тому
36K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.2/10 (215)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
dalirika Анімешник
Дата: 17 березня 2024 02:04
цікавеньке аніме, мені сподобалось та і якось швидко подивилась hi 
  • Ivan Guagri Анімешник
    Дата: 10 грудня 2023 12:00
    Ніхто не помітив що переклад "ковбаса"?
  • Qwantum Анімешник
    Дата: 4 жовтня 2023 02:40
    дуже приємний і теплий тайтл, трішки не вистачає романтики, але це тільки моя думка, об'єктивно всього в міру uu  наполеглево рекомендую до перегляду hi 
  • Latias Анімешник
    Дата: 26 вересня 2023 12:44
    Вважаю це аніме посереднім. Не було нічого поганого, не вистачило атмосфери щоб я міг зануритися в цей світ і насолоджуватися переглядом. Не шкодую що дивився, і чекатиму продовження.
  • Хомячок Анімешник
    Дата: 25 вересня 2023 12:16
    До тепер це одне з найкращих аніме в жанрі ісекай, для мене(Звісно це суб'єктивно, це моя думка на осінь 2023 року). Все що потрібно для звання топовий ісекай є, хоча вся новела вийшла тільки 2022 року, тому якщо адаптація і буде, тоді вона буде явно не скоро, так що ті хто захопився йдіть читайте(Український переклад не найшов, а і ще до речі там і мангу зробили до цієї новели). Хочу сказати свою думку, аніме класне воно не душне, дуже швидко змінюється атмосфера через бюджет як я зрозумів, бо ендінг це просто жах. Намагалися побільше впхати сюжету в 12 серії, з обмеженим бюджетом тай ще з гарною мальовкою, це треба постаратися, тай в них вийшло. Звісно  є недоліки, наприклад я не сильно відчував емоції в цьому аніме, от конкретно воно занадто добре, щоб радіти за головних персонажів, але злодій в цьому аніме не такий аж і злодій... Сумна історія хоч занадто дитяча. От коротко кажучи, аніме орієнтується одразу на 2 аудиторії підлітки та діти, тому що такий перепад атмосфери дуже сильно псує відчуття занурення в історію, але непогана підібрана музика також грає свою роль. Ну якщо говорити відверто, я рекомендую дивитися його в будь якому віці, але його можна передивитися 1-2 рази максимум бо сюжет простенький, ну і мені здається, що перший сезон мав бути щось типу вступу .
    (Це тільки догадки, бо якщо аніме вийшло 2019, новела почала виходити 2015-2016, тоді вони максимум б зробили перші частини новели, вона насправді дужеееее велика, якщо я правильно зрозумів, так що якщо буде продовження воно буде ще на 2-3 сезона, може бути і таке що цього не вистачить і прейдеться робити ОВИ). 
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 13:02
    Мені аніме зайшло, щось в ньому є. Хоч це чергове аніме з ультра імбовим гг, на мою думку він тут не взловживав силою і навчав того, чого його навчили. Звісно були крінжові моменти, звісно вони мають бути, бо не має ідеального аніме, я гадаю що багато хтось не погодоця, я розумію, коли ваше олюлене аніме критикує якиїсь лівий пацан. Най більш крінжовим я важаю те що дівчат занадто сексоалізують(звісно я не проти), але дівчина соромиця коли на її груди витріщаються, то скадіть мені навіщо носити такий відкритий одяг? Там ще шеф повар справді схожий на гітлера, звісно шкода що його показали лише раз ну то таке. Знову повернусь до того, чому тут зображають інших героїв такими немічни, нічого не знаючими, а гг типічний мозок, так я розумію це типічне переродження імбового гг в іншому світі, но хоть трішки здорового глузду всеж таки не завадить. Цікаво коли буде 2сезон. Я мігби цей комент писати довго, але потрібно подякувати за переклад та прекрасну озвучку!))) І наостанок я знаю що я сам собі суперечу!)))
  • Alex3336 Анімешник
    Дата: 21 липня 2023 02:14
    шеф-кухар схожий на Гітлера?
  • AniSis Анімешник
    Дата: 20 липня 2023 22:40
    Дивився ще на ямміаніме (укр.сайт, який тим часово або ж назавжди закритий), оцінка не змінилася - 5\10 :-)
  • Killer69 Анімешник
    Дата: 27 червня 2023 23:43
    1 серія 22:09 , враження від гг це зневажання.А друге нам показують невістку починаючи з грудей, це тупо сексизм чи ще там щось.Аніме можна дивитись але там є такі фігові moments.

    Я тупо помер від крінжі чи сорому.Сициль показують як нінащо не здатну,закриту особу яка може в любий момент налити слізьми тазик.Ще показують третьосортних пацанчиків як збодженців

    Ще принца показують як невмілого придурка, який хоче розважатися.Краще б його показали як серйозну,ділову,розсудливу людину яка заслуговує титолу наслідника трону.Я не кажу щоб він був холодний як лід,хоча б перестав би вести як придурок.

    І ще я стараюся не заржати від сміху іза любовної лінії між Шиною та Сицилією(я хз яке у гг ім'я)Це тупо неочом,тупо для галочки як домашнє завдання у зошиті.Я ще афігею над Сицилією яка не могла сказати батьку що її переслідують.Бляха гг і мгг в кінці вони реал одружується.Якщо я був би гг я жив би в лісі як макака або як небезпечний бомж.
  • Oleksandr Sobchyshyn Анімешник
    Дата: 21 травня 2023 17:32
    Файне аніме