Наприклад, 

Лікар для монстродівчат

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Інуяшікі

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Бойовик, Драма, Психологія, Сейнен, Фантастика
Режисер: Сато Кеїчі, Ябута Шюхей
Студія: MAPPA
Серій: 11 з 11 (22 хв.)
Переклад: Vova_SS, Zulka_Chyan, Kettle, Romix, k_gesake, mari_mark
Ролі озвучували: Freeving, Regis, Schmetterling, Kora, Lost Human, Орест Лук'янчук

Дивитися Інуяшікі онлайн

Наш головний герой - Ічіро Інуяшікі, порядний 58-річний дідок що живе з дружиною та двома дітьми. Не дивлячись на це, його життя не можна назвати дуже щасливим, бо оточуючі ставлять до нього як до жалюгідного стариганя. Після того як він дізнався про те що в нього рак, його та незнайомого хлопця поряд збиває іншопланетна тарілка. Дивом виживши, Ічіро відчуває себе набагато здоровішим та відкриває у собі неймовірні здібності
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2017 / Mitsuruki / FanVoxUA / Kaizoku
рік і 10 місяців тому
17K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.8/10 (120)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ric45 Анімешник
Дата: 22 квітня 2024 16:28
  • 0
    Незрозумів його син помер в кінці ?
  • Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
    Дата: 11 березня 2024 21:25
  • 0
    До списку "Дивитись та передивлятись".

  • Jack7on Анімешник

    Дата: 20 грудня 2023 01:29
  • 0
    Одне з небагатьох аніме за останній час котре захопило і подивився на одному подиху. Багатьом іншим творцям варто чому повчитись. Єдине що шкода, що таке коротке, я б дивився і дивився. Ну і фінал звісно сумний, сподівався він лишиться живим, і дивно що за метеорит всі згадали тільки за три дні, чи скільки там було? Як-би раніше почали його розбирати, то не прийшлося би нікому собою жертвувати!
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 жовтня 2023 02:57
  • 0
    Прода.

    Обережно спойлери!!!

    Фінал 10 серії залишив подвійні враження. Супер дід врятував онуку (Марі перебувала можливо у відсиланні на Башту Близнюків), ледве оживив її на тлі серйозної гри на емоціях, а потім і подругу Марі, Мао спокійно (!!!!!) врятував і оживив... і далі сталося ще не одне диво. Ні, розумію, переможцю потрібен приз і добре, що всі(!)дівчата (не тільки) не повторили долю Мікі Макімури, але=/ Ну і сам фінал, нагадав чимось фільм "Armageddon"(Чергове відсилання? Може з пальця висмоктав, як і все інше), тільки в контексті супергероїки, у темних, маргінальних та депресивних тонах/акцентах. Загалом герої-кіборги в 11 серії, не дивлячись на їхній послужний список і що на той момент творилося на Землі, ціною свого життя - всіх врятували. І... ось мені цікаво після цього стало, а ось цей "Пікнік на узбіччі" був інопланетянами влаштований не для того, щоб наділити пару людей такою силою, щоб вони врешті-решт врятували Землю? Хз, але ця тема явно не розкрита, хоча здебільшого все +/- витримали, мабуть. А на деякі дірки та умовності можна заплющити очі, хоча можливо часу на розкриття у авторів могло й вистачити. Неважливо.

    У результаті, як би цей тайтл коротко охарактеризувати... +/- прикольна кривава комедія і по-своєму треш/фарс у хорошому сенсі. Як там Джокер казав? Не дослівно: "Я думав, що моє життя трагедія, а ні, вона суцільна комедія!" Ось тут щось схоже, але з урахуванням усіх тих жанрів/тегів, які цей тайтл репрезентує. Від драми та психології до екшну та фантастики. Ну і в цілому мені половинчасто сподобалося, нехай нічого в черговий раз для себе не побачив, а просто побачив чергову інтерпретацію старих ідей, можливо, в якійсь новій обгортці. Хоча це теж непогано, напевно=/ Також варто відзначити, що автори не стали ще сильніше розтягувати серіал на 12 серій, бо і так можна було менше зробити (або зробити більше, але з розкриттям деяких нюансів). Хоча, місцями заради того ж екшну багато хто тільки й дивиться, і без нього важко стало обходитися + під час битви кіборгів, було явне посилання на Final Fantasy 7: Advent Children. Ну а сама оцінка для цього серіалу на тому ж MAL, думаю цілком заслужена. Потік думок закінчився.

    Ps
    Це у самому початику треба було поставити=/
    "Для деяких трагедії - це шоу."

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 жовтня 2023 03:21
  • 0
    Прода.


    Мальовка, ну... хай ок, неприскіпливий, якщо тільки не край, як в одній із серій "7 Самураїв". Проте дизайн облич у персонажів мені сподобався, хоча задники так собі були. А ось, що не буде чібі і як такого крінжа (він був, але в іншому сенсі, не важливо)... це так, трохи не очікував, хех=/ Хоча нещодавно був з таких тайтлів ще й Sonny Boy.

    Музика, як мінімум, непогана. Опенінг нічого так, ендінг красивий та непогано/атмосферно (?) Грав наприкінці останньої серії.

    Можливо ще буде...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 жовтня 2023 00:05
  • 0
    Спойлери!

    Не знав ім'я автора і що він уже створював, але одразу ж, непомітним оком було видно, що цей твір сильно нагадує "Ганц" (аніме серіал) з багатьма витікаючими, але трохи з іншим забарвленням. Все ж таки не було тут такого маргінального гротеску (так би мовити), нехай крайнощів і вистачало. Спочатку було нуль емоцій (десь перші 4 серії), бо були вбивства заради вбивств, насильство заради насильства, автор(и) намагалися грати цим усім на емоціях, видавити сльозу... чесно, набридло це і втомило вже. Причому до 5 серії хотів дропнути, але потім куди краще пішло. Стало зрозуміло, що крім "Ганца"(це теж твір даного автора), було дещо взято, наприклад з "Межа Пустоти: Сад Грішників". Як варіант – тематика. Там можна було перейти межу і не повернутися + постійно культивувалася тема відповідальності за свої вчинки та інше. Тут схожа ситуація, лише в контексті фантастики та двох крайнощів, двох людей, які стали божевільними кіборгами (термінаторами?) за допомогою НЛО. Один почувається живим коли комусь допомагає і несе відповідальність за свої вчинки і силу, як це роблять герої з різної супергероїки (спайдер мен як приклад, про нього йшлося на перших серіях і т.д.). Цей дід, останній із героїв, намагався допомагати людям у різних бідах. Другий... хз, яка в нього передісторія і на те мотиви, але він повністю віддався своїй силі і почувається живим лише коли вбиває (не факт, бо були й інші моменти, які на нього впливали). На цих моментах як було не згадати Рьоги Шикі. Вона теж не особливо почувалася живою з деяких причин. Робила всякі безбаштові і вкрай ризиковані речі, ходила по краю, щоб відчути себе живою в ці моменти і на додаток, постійно боролася з бажанням вбивати, яке їло її зсередини. Одне тут сумно, що мгг Хіро, незважаючи на свої вчинки, шкода що раніше не зустрів свою "Мікію Кокуто", як це сталося з Рьоги Шикі. Микія прямо таки витяг її з тієї ситуації, в якій вона опинилася з самого народження і з нею швидше за все, було б те, що з мг Хіро, якби не Мікія + були на це натяки, ось тільки тема не та=/

    Можливо ще буде...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 жовтня 2023 18:41
  • 0
    Дякую команді FanVoxUa за переклад та озвучку. Хоча ще не додивився. Але до 7 серії вже добре видно, що автор брав дещо і з "Межі Пустоти: Сад Грішників", мораль та тематика схожа, як і деякі гг зі своїми проблемами. Але здогадуюсь що буде у фіналі .. скоріш за все, щось схоже з Devilmen=/ хоча не у глобальному масштабі/сенсі.
    Цитата: Eloquent
    Давно так у мене деякі персонажі не викликаи стільки ненависті.
    Хз, тут показані, люди як люди, вистачає позитивних та негативних. Немає того маргінального гротеску (так сказати), як це було в "Ганц" та інших +/-  схожих творах. Хоча ще вистачить серій, щоб змінити думку=/



    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 жовтня 2023 14:25
  • 0
    По перший серії, таке як Ганц нагадує...




    Хех, на 2 серії точно не одне пряме відсилання на Ганца... також і по спайдер-мену пройшлись. Завжди цей момент дивував, хоча с Бетмнном, все ще гірше=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 12 вересня 2023 10:22
  • 1
    Цитата: Eloquent
    Вміє ж Оку Хіроя (автор манґи) створювати покидьків.
    Давно так у мене деякі персонажі не викликаи стільки ненависті.
    Проте аніме чудове, вчить цінувати життя. Цей тайтл повністю завершений тож можна сміливо дивитися.
    Дякую команді FanVoxUa за озвучення.
    Нічого собі, за 11 серій все завершили... але хотів й так його з часом подивитися. Хм.

    --------------------
  • Eloquent Отаку
    Дата: 12 вересня 2023 07:44
  • 0
    Вміє ж Оку Хіроя (автор манґи) створювати покидьків.
    Давно так у мене деякі персонажі не викликаи стільки ненависті.
    Проте аніме чудове, вчить цінувати життя. Цей тайтл повністю завершений тож можна сміливо дивитися.
    Дякую команді FanVoxUa за озвучення.
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років