Наприклад, 

Лазуровий шлях

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Дороро

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2019
Жанр: Бойовик, Надприродне, Пригоди, Шьонен
Режисер: Фурухаші Кадзухіро
Студія: Tezuka Production, MAPPA
Серій: 24 з 24 (24 хв.)
Переклад: HeavyUA, Арія, Rainy984, Vova_ss, Ivan_Crystal, PriFak, Серафікус, Mari Sabel, Petrichork, Валевіафан, Nyavka, Аліне, Сафо
Ролі озвучували: Арія, Артезіан, Anatoly136UA, Petrichork, UndeadDok, Lich, Sandorchik, ParkMisa, Archenok, Kalambyr1, Capricornus, Tim0i, DK, Теса, Верес, Мунівія Воланд, Андрій, Wh1De, Данте, neku_sai, Кая Дрім, Даріус

Дивитися Дороро онлайн

Після довгих років занепаду, неврожаю та хвороб на своїй землі, феодал вирішує укласти договір із нечистою силою. Він зобов'язується віддати будь-що в обмін на сприятливі умови для себе та свого народу. Дванадцять демонів забирають частини тіла його новонародженого сина. Щоб дитина не страждала, її вирішують позбавити життя. Проте все складається так, що дитя виживає, відсутні частини тіла йому заміняють протезами і він вирушає на пошуки демонів, щоб повернути забране у себе. На цьому шляху він зустрічає хлопчика-сироту Дороро, що орудує дрібними крадіжками. Вони об'єднують свої зусилля, і разом вирушають у непросту, повну небезпек мандрівку.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2019 / Amanogawa / Сокира / Студія Святої Джавеліни
рік і 4 місяці тому
40K
9.5/10 (431)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Jack7on Анімешник
Дата: 15 грудня 2023 02:11
Непогане аніме та цікава задумка. Але як на мене його розтягнули, принаймні фінал, як на мене на кілька серій точно можна було б скоротити.
  • Mauntos Анімешник
    Дата: 25 листопада 2023 22:07
    Мені дуже сподобалося але є багато тем які мені ще важко зрозуміти. Напевно це прийде з віком
  • Dynamics Анімешник
    Дата: 10 листопада 2023 19:27
    Потужний серіал!
    Непогана анімація, непогана музика.
    Справжній довідник каліцтв. Закладаюсь, що на хвилину екранного часу в цьому серіалі найбільша концентрація відірваних чи відрубаних кінцівок, органів та частин тіла.
    А ще він непогано ілюструє відомий вислів, що японці народжуються шінтаїстами, а помирають будистами.
    Не дивно, що Осаму Тедзука надихнув своєю працею тисячі послідовників. Якщо він не геній, то я тоді не знаю що таке "геній".
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 16:48
    Продовження.

    Варто також відзначити, як було поставлено . А оцінка за серіал 9. Чудова штука, як не крути.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 00:50
    Продовження + обережно є спойлери.

    Задум?
    Раніше принаймні так думав. Вона залікова, пам'ятаю як свого часу на одному сайті грали у форумні ігри і хтось написав: "А пожертвував би ти собою, щоб не трапилася третя світова?" Гробницю Еміра Тимура, то Націонал-Соціалістична Німеччина не напала б на Срср, що лол звичайно, бо війна на інших фронтах уже йшла з 39-го року, але людям через це цікавіше жити). Це все звичайно дитячий белькіт, бо тут багато різних аспектів стикається. Але це я про що - тут же, чи варто життя чи страждання однієї мислячої і живої істоти (в даному випадку людини), причому та жах у якому стані він виявився, загальному благополуччю? Причому що трапиться, якщо він почне брати своє... І так, не всі добре жили, але землі процвітали, як і багато людей, і коли чим далі Хяккемару брав своє, землі з утопії перетворювалися на Пекло (щось подібне було у грі Jade empire). Фактично, сам твір нагадує Анти-Творіння, образно кажучи. І Хяккемару де-факто виступає, чи не головним антагоністом по відношенню до світу, де відбуваються дані події, бо маючи повну, повністю обґрунтовану і навіть благородну мотивацію, він своїми діями знищує світ (колись про Геральта з книжкового циклу Відьмака також відгукувався). Тут все відносно і з якого боку подивитися, хто має рацію, а хто винен. Наприклад не почни брати своє заслужене, дуже багато хто залишився б живим, як та ж Міо, з іншого боку, скільки він знищив явно шкідливих Демонів? (Але не всі такими були, а одну і зовсім він відпустив, де Красуня і Чудовисько, тільки навпаки + там до речі, порушувалася тема цінність життя кожної живої істоти, і що чудовиська, менш жахливі часом, ніж самі люди). Загалом подобаються подібні твори, де багато неоднозначного та відносного, коли можна зрозуміти, одну й іншу сторону, якщо навіть співчуваєш лише одній із них.
    + Також, напевно, тут є тема вибору у цій компоненті, багато персонажів зробили свій вибір і побачили його результати.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 серпня 2023 19:44
    Хотілося б переглянути та написати відгук по новому, але навряд чи вже вийде.

    Класна штука, придатний Дарк (тепер зрозуміло звідки у Sekiro ноги ростуть, як у інших Душ з того ж Берсерка), приблизно таке трохи раніше і шукав, хоча все ж теж трохи повз, але гаразд, не розчарований (м'яко сказати) і то дуже добре.

    Мальовка чудова, екшн сцени придатні. Музика відмінна, а ось опенінг і ендінги до ладу не зайшли...

    Сюжет хороший і інтригує до самого кінця, але моментами дуже передбачуваний, хай і з хорошими поворотами. Також було багато награних моментів, які тиснули на емоції. Теж про серії варто написати, є вкрай сильні та вдалі, а є банальні та нудні, які не йдуть на користь тайтла, будучи просто порожніми.

    Оповідання... ну до такого вже звик, до подібної подачі та розкриття, воно все також на рівні.

    Персонажі всі нормальні, з розкриттям та розвитком, та й у кожного свій характер і не слабка мотивація.

    Пригода сама по собі класна вийшла і затягувала.

    Діалоги вдалі, багато хто ніс сенс, часом навіть філософський.

    Історія вельми незвичайна і цікава, дивився і стежив за розвитком неї з інтересом. Причому багато з історій по ходу перегляду були по-своєму захоплюючими, цікавими, повчальними і майже без дурнів. Було багато неоднозначних ситуацій та реально складних дилем (чого тільки сама задумка варта, якщо ii зрозумiв). Та й другий тайтл до ряду, після Саги про Вінланд, в ньому показано всю "красу" війни, як і те, що люди часом страшніші за чудовиськ, ніж самі чудовиська.

    А так: стильне, в колориті середніх віків Японії з їхньою атмосферною музикою, та й так, атмосфера хороша + кроваве, а який початок був... і справді жах. Також жорстоке, суворе, чого вартий побут і звичаї, що просто без дурнів, чого тільки коштує ситуація з Міо та дітьми (ризик виправданий і шляхетна справа, ага + відмінне лампове ставлення до дітей, яких завжди ТАК любили=/), відмінна ілюстрація того як це було в ті часи, хоча хех, про що йде мова...=/

    --------------------
  • Stanis_150 Анімешник
    Дата: 15 серпня 2023 17:43
    Були сумніви дивитись це аніме чи ні, але даремні - воно виявилось чудовим! Потужна доросла історія, пропрацьовані персонажі, а враховуючи що це ремейк тайтлу 50 річної давності, то і сучасних кліше тут катма. А на додачу, тут ще й анімація топова (що фони, що постановка боїв) і такі ж опенінги та перший ендінг.

    Дякую Аманогаві, що таки доозвучили повністю цей прекрасний тайтл.
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 13 серпня 2023 10:45
    Дякую за працю! Захопливе аніме з відмінною атмосферою, глибокими персонажами та цікавим сюжетом. Вражаючий світ феодальної Японії, боротьба за ідентичність та відновлення втраченного - залишає слід у серці. Рекомендую be 
  • yanaawr Анімешник
    Дата: 4 липня 2023 13:33
    Чудове аніме. Починала дивитися ще зимою, але тут є лише 10 серій озвучено. Плеєр зі субтитрами чомусь не працює у мене. І лише недавно дізналась, що Амоноґава озвучила всі серії, і це є в їхньому телеграмі, але не розумію чому вони сюди їх не виставляють. Це аніме тепер є одним із моїх улюблених і я рекомендую його. Також кінець для мене став неочікуваним. Дякую усім за роботу над цим аніме!
  • valeria342 Анімешник
    Дата: 4 липня 2023 10:59
    додайте на сайт і інші серії від amanogawa