Наприклад, 

Бліч

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Край самоцвітів

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Драма, Пригоди, Сейнен, Фантастика, Фентезі
Режисер: Кьоґоку Какахіко
Студія: Orange
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Вояка Schweik, Ovdiyko, Суан, Повість сучасних літ, Saturn Union
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka, Повість сучасних літ, Saturn Union

Дивитися Край самоцвітів онлайн

У незвіданому майбутньому кристалічні створіння, що називаються Кришталевими каменями, або ж самоцвітами, населяють світ, який був занапащений шістьма метеорами. Кожному Коштовному каменю відводиться роль для боротьби з Місяцівнами, виду, який нападає на них, щоб зруйнувати їхні тіла і використовувати їх як прикраси.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2017 / GweanMaslinka / Повість сучасних літ / Saturn Union
8 місяців і 4 тижні тому
18K
9.6/10 (155)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 11 березня 2024 03:56
Цитата: Тайрон
читайте мангу вона неймовірна одна з самих унікальних
Так. І зараз йде до свого завершення. Дійсно серйозна фантастика, психологія і трагедія вийшла. Автор дуже цікава дівчина...

--------------------
  • Тайрон Анімешник
    Дата: 11 березня 2024 02:37
    читайте мангу вона неймовірна одна з самих унікальних
  • Чай Чорний Анімешник
    Дата: 11 січня 2024 20:05
    Шкода, що не можна завантажити серії.. Хочу передивитись вчетверте ee
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 серпня 2023 00:51
    Продовження, остання частина.

    Обережно є спойлери!

    Лор.
    Багато чого в цьому цікаво, але не зрозуміло) Швидше за все, дещо з цього будуть розкривати в продовженні. Якось звідки береться свідомість у самоцвітів, наприклад, хто такі Луняни і т.д. Хоча деякі речі між рядків прокидалися... що після того як люди зникли, з їхнього тіла утворилися морські жителі, з кісток самоцвіти, а от душа чи дух... випадково, не йдеться про Лунян?

    У будь-якому випадку пошук роботи для Кіновар та зростання як персонажа Фосфофілліт цього сезону закінчився (яким сильно задоволений, не очікував, причому як він плавно закінчився... просто умиротворення якесь, а не гра на інших емоціях),а ось у продовженні можливо почнеться пошук "істини" для самої себе. Хех, якщо продовження взагалі буде, принаймні чекати буду, а ось манга ... навіть не знаю, можливо навіть і глянув би, бо цікаво, як і було протягом усього цього сезону.

    Ps
    Пiсля перегляду тодi ще прочитав енциклопедiю в манзi, було цiкаво. Глянув енциклопедію по "Країні Самоцвітів", і... це... цікаво, але в плані спойлерів, якщо їх хтось боїться, то починаючи зі станиці про Луняни - краще не читати. Але в плані розкриття лора, нiхрена собі скільки детальних описів різних дрібниць (і не дуже) - присутній (ось так би, хоч один із 5 або 10 авторів розкривав лор свого вигаданого всесвіту, хоча, тут явно потрібна відповідна навичка, так би мовити. Але Ігри наприклад, з цим часом краще справляються, хоча кількість людей, які над ними працює - це можливо і відповідь на питання.З іншого боку, що заважає авторам запитувати поради у компетентних людей? варто, видно, що автор дизайнер одягу (причому непересічний), який явно створювався не для краси, а в практичних цілях. Також чимало явно не очевидних речей, які розкривають той самий побут і те, ким кожен із індивідів є, який суспільний статус має (так би мовити). А вже про Лунян зовсім окрему розмову... бо написати що вони здивували - нічого не написати.

    Ну і не можу не помітити таку деталь, що було багато згадок про коноплі)

    І так... коли писав відгук про тайтл, забув написати про те, що в ньому був легкий гумор і в тему, бо згодом стало не з усім до жартів.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 серпня 2023 00:55
    Продовження + буде ще одна частина.

    Обережно є спойлери!

    Персонажі.
    I... тут варто написати, що про мою аву на іншому сайті судили, що тут істота виключно безстатева) Не бачили вони цей тайтл, хоч у ньому є різні закоси на чоловічу чи жіночу стать. Але щось тут конкретне писати, просто нема про що, крім того, що Адамант явно щось приховує, і те, що історія Фосфофіліт відразу ж зацікавила, і чимось віддаленим нагадувала історію Клер з "Клеймора", як і її саму, хоч і характери на початку шляху зовсім різні. Дещо було зрозуміло відразу, дещо стало зрозумілим під час перегляду. Загалом добре вона перетворилася, крізь у черговий раз – шлях подолання та пошуку себе (далі напевно піде шлях пошуку істини для себе). Її наївна сміливість, цілеспрямованість і легковажність завдяки роялів (так би мовити) - окупилася, але виглядало - це все звичайно солідно, крім того, що ціна всьому цьому була дуже велика. Як сказав Майстер Адамант "З силою приходить і самотність", у її випадку це в прямому сенсі, бо за багато "апгрейдів" вона втрачала важливі для себе та інших (як та, що про неї дбала, була засмучена, коли Фос через втрати ніг її забула) - фрагменти пам'яті (не рахувати психологiчних травм, якщо це можна так назвати, проте кошмари їй снилися). І якщо вона стане з часом ще сильнішою, то вона втратить ще більше... можливо і зовсім саму себе (якщо все не закінчиться банально). Дуже незвичайний і незабутній персонаж, можна навіть у топ її спокійно поміщати. Але з усіх персонажів (просто ріст/розвиток ГГ читався, просто було відкрите питання, в якому плані це все відбудеться) найбільше здивувала Борт, бо думав, що вона поводитиметься куди більш низменно і банально, як це роблять багато інших персонажів подібного. характеру (помилився у висновках) у подібних ситуаціях (часто починається суперництво), яких скинули з п'ядисталу. Загалом про неї Фосф висловилася найкраще: "Вона все піддає логіці і ненавидить марне", кроче - цікавий персонаж. А в основному, більше нема про кого писати, хоча можна було про "лікаря", Алмаз, Антарктицит і Кіноварь написати, але не потрібно + розкриття в принципі з іншими персонажами - кульгало, але нічого дивного - занадто багато персонажів на 12 серій, а пригод та історій загалом вистачало.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 18 серпня 2023 02:54
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Але... в даному плані аніме не перестає мене дивувати все більше, бо коли починаєш наївно вважати, що здивувати тебе буде нічим, то зустрічається ось таке (приміром). І це класно, бо той самий Західний кінемотограф давно перестав давати - бажане, бо переважно все було заїжджено до дірок. Так бувають винятки (The Hateful Eight або Joker-2019, коли не знав що буде далі при перегляді), але хех, їх дуже мало. Теж саме і з іграми. Про книги іншу розмову, та й переважно класиків різних читав, і з більш-менш нових, крім (хоча деяких із них вже зараз можна спокійно класиками вважати) Чарльза Буковскі, Сапковського, Г.Ф. Лавкрафта чи Стівена Кінга та деяких інших – нікого не читав.

    Діалоги.
    є вода, але вона не псує картини, ефекту з ефектом "фейспалм" - жодного разу не було, що він однозначно. Самі діалоги різного сенсу, були просто побутові, були нормальні або придатні (як тривіальне (яке в інших творах, інших культур - рідко зараз зустрічається, можливо), яке підштовхує до дії "Якщо чекаєш чогось і сподіваєшся, то просто здайся")), які розкривали характер персонажів. Спочатку відразу ж вистрілив Майстер-мудрець Адамант, далі, все йшло плавно, проте теми (або питання, мб навіть риторичні) побіжно почали подаватися / підніматися. Наприклад, як ось цей від Алмаза: "Важко з ними... і без них" (відразу напишу, що вже не раз помічаю таку штуку, що японці запитують себе, дають час глядачеві подумати самому, а через час дають відповідь. Тут та ж історія), тут, звичайно, це почуття Алмаза було добре знайоме і зрозуміле. Бо часом люди нам бувають опорою (або багатьом гіперопікою), але в той же час не дають нам розвиватися та йди вперед. Без них звичайно ж буде важко і боляче, а може бути й самотньо, проте без цього ніяк, бо "щоб дерево виросло сильним, йому потрібний біль". Далі банальні речі з цього питання – писати не стану.

    Буде ще продовження.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 серпня 2023 02:18
    На самому початку пишу, що манга вже прочитана з усього, що вийшло і зараз - одна з кращих що читав й споглядав у японців.

    Відразу варто написати, що це дуже незвичайна дурниця. Як там спочатку було?
    "Пишеш енциклопедію Фос?"
    "Цього року коноплі не вродили, так що побережи папір..."
    А от я не згоден, якраз все навпаки - вродила)
    Якщо писати коротко, то мені дуже навіть сподобалося, бо спочатку був скептецизм від усього що побачив на екрані + показати саме в такому сенсі/задумці/іде життя практично безсмертних істот, які можуть бути розбиті в брязкіт і знову відновлені - це м'яко сказати цікаво! І як не смішно, додає частку реалізму, бо якщо дивитися, на багатьох інших героїв з інших творів, які без особливих проблем проходять різні випробування та виживають після практично будь-яких поранень тощо. То тут показано (нехай і з якимось своїм колоритом, бо всі різні, різною мірою міцності та майстерності), як воно може все бути. Загалом по порядку, що та як у плані вражень=/

    Мальовка дуже красива (можливо найкрасивіша з того, що бачив, адже є ще Вайолет Евергарден та Дитя Погоди), персонажі, їх вади та інші нюанси промальовані на ура. У той же час вона залишається вдало специфічна і своєрідна. Тим не менш безліч речей промальовано дуже детально, як ті ж відблиски на відстані у воді які рухалися (якщо придивиться) та інше. З іншого боку, добре видно як грала фантазія автора.

    Саундтрек також на вельми гідному рівні. Чого тут вартий японський та арабський мотив – які беруть своїм колоритом, а також деякі композиції на віолончелі, які мені весь час нагадували Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura.

    У плані сюжету... так би мовити. Ну, кожен момент чи ситуація могли закінчитися будь-якою розв'язкою, яку дуже складно було передбачити, через що відірватися від перегляду було проблематично, бо цікаво й інтригувало. Причому повороти були не типові, а деякі драматичні, але не висмоктані з пальця. Загалом на екрані найчастіше могла коїться люта і цікава/цікава дичина, яка раптово починалася і могла закінчитися абияк... і це сміливо - це підкуповало, та й взагалі рідкість. Буде ще продовження.

    Дякую за праую, переклад та озвучку.

    --------------------
  • Stanis_150 Анімешник
    Дата: 25 липня 2023 13:58
    Смуток і розчарування від того, що таке неймовірне аніме не має продовження. Нарешті справді унікальна і цікава початкова ідея, гарний сюжет і візуал, і отак обриватись лише на початку "розвитку дії", ехх.. Лишаєтся лише без надії таки сподіватись, що продовження колись таки буде)

  • Тарас Павлюк Анімешник
    Дата: 11 липня 2023 23:07
    нема кінця але всерівно 10
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 9 липня 2023 21:11
    Класне аніме, є багато цiкавих iдей i т.д. А сама манга одна з найкращих що читав... Проте добре, що одразу аніме глянув, а то інакше був би високий поріг входження, багато в чому важко було б розібратися.

    --------------------