Наприклад, 

Клинок, який знищує демонів (2 сезон)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Бармен

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Драма, Сейнен
Режисер: Ватанабе Масакі
Студія: Palm Studio
Серій: 11 з 11 (23 хв.)
Переклад: Вояка Schweik
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Бармен онлайн

Вузенькі вулички старої Ґінзи приховують в собі багато таємниць, провідне місце серед яких займає бар Едем-холл. Його бармен, Сасакура Рю – справжнісінький чарівник, він робить найкращі коктейлі в світі, які не просто «заливають горе», а «лікують душу». Та знайти цей бар не просто, адже не ви шукаєте Едем-холл, а він вас…
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2006 / GweanMaslinka
5 років і 4 місяці тому
6K
8.8/10 (30)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Serg03032022 Анімешник
Дата: 14 квітня 2024 20:10
Хороше, медидативне аніме. Опенінг і ендінг взагалі шикарні.
  • losdjfn Анімешник
    Дата: 13 квітня 2024 15:08
    Вибачте я не розчув в кінці переклад та озвучення Костянтин хто???
  • Анітубець Отаку
    Дата: 16 січня 2024 11:00
    Цитата: Yandere-kun
    Дізнався про цей тайтл суто випадково, а як увімкнув, опенінг вразив і вирішив глянути якнайшвидше.

    Я дивися коментарі до аніме,щоб знайти що подивитися і побачив твій коментар і теж дізнався абсолютно випадково  be 
    Приколюшечне аніме.Для фону таке в самий раз,10 .
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 січня 2024 19:13
    Прода.

    Музика окремо, бо вона є буквально різною і з різним набором музичних інструментів. Вона завжди створювала необхідну атмосферу і була під будь-який настрій, ситуацію тощо. Опенінг же класний, ендінг гірший на мій смак. Але не перший, ні другий жодного разу не пропустив.

    Мальовка, ну вона точно норм, а можливо і непогана. У будь-якому випадку дизайн обличча персонажів та одягу мені точно зайшов, і не лише ці моменти. Нехай там були ще деякі нюанси, але мені не принципово і не в цьому суть.

    Про мінуси мені якось не дуже хочеться писати, бо не частий гість твір, в якому все відбувається в основному, в одному приміщенні, а це ще й цікаво дивитися, т.я. зроблено добре чи навіть талановито. Тим не менш, такі моменти хочеться відзначити, як зайва затягнутість яка часом (?) межує з монотонністю або зайва банальність і така собі ідеалізація (хоча тайтл якраз про це=/), не рахуючи деяких безглуздостей або легковажності, нехай у реальному житті такого теж вистачає=/ Ну і під кінець, трохи (?) Почало набридати і автори можливо розуміли даний момент, чому закінчили на 11 серії і т.д. Хоча 11 серія нормально зайшла і тут швидше за все бюджет визначав, якою довжиною буде серіал та інше, якого теж вистачало.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 січня 2024 06:37
    Дякую за переклад та озвучку.

    Дізнався про цей тайтл суто випадково, а як увімкнув, опенінг вразив і вирішив глянути якнайшвидше. Цікава штука у якій діалоги без води, а якщо вони є, вони потрібні самій історії. Сенси і сама історія варті того, щоб їх подивитися, вони спокійні, душевні і часом справді мудрі і когось можуть можливо мотивувати=/ Причому історії бувають з подвійним дном, що часом навіть трохи інтригувало. До того ж, історії не драми заради драми, а (цілком?) +/- життєві та з деякими актуальними темами, які такими будуть можливо завжди, тобто часто вони показові та повчальні.

    Оповідання йде повільно, прям медетативно і прискорення місцями (?) не завадило б. З іншого боку, такій подачі сильно допомагає саундтрек, створюючи цікаву, придатну атмосферу, тому дивитися бажано у звичайній швидкості.

    Також зрозуміло, звідки брали ідею Death Parade (не тільки) з його сеттингом. Місцями навіть подача і прийоми схожі були, хоча ось не пригадаю, щоб там був хоч один момент, який ламав 4 стіну. Ще один момент об'єднує ці два аніме, можна було за бажання і належного настрою розписати хоча б коротко про історії як це свого часу робив з Парадом, але, ні... не цього разу, бо і так написав більше чим хотів напочатку.

    До речі, ще варто окремо відзначити, що у "Grand Blue" буде жирне відсилання на цей серіал. З іншого боку, це аніме має купу посилань/пасхалок різного напряму, від письменників (Ібсен, Хемінгуей "Старий і Море", Екзюпері, Рабле і т.д.) до епох, культури, мистецтва і чого тільки можна, різних навіть тонких моментів. Чого тут тільки коштує історія різної випивки зі своєю передісторією (так би мовити), яка бере свій початок із Заходу і йде на Схід чи навпаки (якщо таке було). Загалом, тут все було інформаційно.

    Нда, буде ще одна частина=/

    --------------------
  • Snuman Отаку
    Дата: 16 червня 2022 20:02
    Плеєр не працює, через впн також пробував
  • AndreyMD Анімешник
    Дата: 4 січня 2022 02:32
    На українській мові ще не дивився так що обов'язково гляну, відмінний серіал для душі тільки рекомендую з хорошим напоєм тільки якщо вам 18 звичайно
  • Серафікус Перекладач
    Дата: 10 лютого 2019 13:23
    Неймовірне аніме. Медитативне і доросле, мудре і з нотками культури. Хоча й помітно, що бюджет у стрічки бідний, але зроблено все на найвищому рівні
  • Кіра Анімешник
    Дата: 17 грудня 2018 18:52
    Дуже гарне аніме!)))
  • Вояка Schweik Перекладач
    Дата: 31 жовтня 2018 21:32
    Андрій_Лев,
    Хах, не дарма ж я рецептуру уважно записував, дякуємо за приємні слова)