Наприклад, 

Чи неправильно, шукати дівчину в підземеллі?

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Mass Effect: Згуба Параґону

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2012
Жанр: Бойовик, Пригоди, Фантастика
Режисер: Такеучі Ацуші
Студія: Production I.G
Серій: 1 з 1 (1 год. 34 хв.)
Ролі озвучували: студія "Три крапки"

Дивитися Mass Effect: Згуба Параґону онлайн

До вашої уваги повнометражний мультфільм за мотивами серії відеоігрової космоопери Mass Effect. Трагічна доля командира Веґи розкриється перед нами у цій захопливій анімаційній стрічці, із якої ви довідається про неймовірні події, що трапилися з мешканцями колонії на віддаленій планеті у проміжку між другою та третьою частинами Mass Effect. При цьому фільм буде цікавий і зрозумілий, навіть якщо ви не фанат Mass Effect.
Приємного перегляду
Осінь 2012
5 років і 11 місяців тому
2K
ПЛЕЄР
8.3/10 (27)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 5 лютого 2024 22:21
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку. Кумедно, але тут "дубляж" виявився краще, чим оригінальна озвучка у деяких (?) Представників раси кроган з Mass Effect: Andromeda=/

    Обережно спойлери.

    Непогано, а то й по-своєму добре. Частково цікаво було поринути у цей всесвіт ще раз. Давно цікавив момент, через що вбивався/страждав Джеймс Вега в ME3 (та приходив у каюту до кепа за порадою), трохи хотілося подивитися на це на власні очі, а не з його слів на саму ситуацію, на його важкий вибір у даній точно непоганій історії. Сама історія само собою про те, що трапляється часом дуже складний вибір у тих же командирів або просто людей, де одна крайність ще гірша за іншу і це настільки життєво/актуально, наскільки це тільки можливо - справжнісінький жорстокий реалізм. Цікаво, але в DLC "The Missing Link" до "Deus Ex: Human Revolution" у Адама Дженсена (гравця) стався дуже схожий вибір, або він стримує обіцянку і рятує ув'язнених жінок над якими проводилися жорстокі експерименти, або добуває дуже важливу інформацію про "Belltower Associates", передає її Інтерполу і в майбутньому подібних ситуацій поменшає, принаймні на найближчий час. Тут у Джеймса Веги подібна дилема виникла і його вибір, той антидот, можливо, врятував Ешлі Вільямс або канадця (!) Кайдена Аленко в колонії Горизонт у другому "Mass Effect 2" (не факт, але невелика ймовірність є). Крім цього, вистачало тут різних людських факторів, від дурості до зрад (не дивно, що той чел на "Цербер" працював=/), подвійних агентів і того факту, наскільки важлива подібна інформація, наскільки велика її ціна в багатьох сенсах. Ну і сам Джеймс Вега виявився точно непоганим, а то й хорошим командиром з раціональним/логічним/тверезим мисленням і зовсім з іншим, більш серйозним характером (а не Лола або Локо =/) і тим персонажем, який готовий на вчинок.

    У плані музики... багато пафосних/епічних ноток мене дратували, нехай і було дещо схоже на саундтрек з ігор, хоча ось ендінг +/- ок. Картинка точно непогана в багатьох аспектах... І останній момент. Той жук, який "з'їв" Каміллу (єдина дівчина з команди Веги), літав і стріляв з безлічі очей - у Mass Effect 2 найсильніший противник, назва його була: Преторіанець. У третій частині, він слабший був, але дуже неприємний.

    Ps
    Ледве не забув, само собою, без бази хоча б ігор трилогії, тут багато (?) сприйматиметься кашею (тощо), як це було в ситуації з фільмом "Warcraft".

    --------------------
  • serafim13 Отаку
    Дата: 23 грудня 2023 04:18
  • 0
    Дякую за переклад та озвучення!  uu 
    Викликало доволі гарні флешбеки по МЕ. І прям бойовик як треба. Гарно розкрили Вегу. Навіть всі діалоги з гри з ним не передають цього.
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 20 липня 2023 14:51
  • 0
    Треба теж колись глянути, бо ранiше подобалась ця франшиза... З іншого боку, за можливості і бажання щорічно часом продовжував грати... з різними враженнями тощо.

    --------------------
  • Ivan D Анімешник
    Дата: 3 серпня 2022 12:07
  • 0
    Дуже нагадує "Мертвий космос". Мені подобається фільм, є атмосфера Масс Ефекту.
  • Anbiot Отаку
    Дата: 4 березня 2022 17:11
  • 0
    Вельми вдячний за здійсненний переклад та озвучення. 
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 30 січня 2021 22:37
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, нормальний фантастичний бойовик, герою приходиться зробити насправді дуже важкий вибір.
  • Shepard Анімешник
    Дата: 15 травня 2018 23:00
  • 0
    Gunner_UA, якщо ти проникнувся всесвітом Mass Effect, то рекомендую глянути, в даному аніме чудово показано перед яким важким вибором доводиться ставати герою і які наслідки цього вибору. Мені сподобався Джеймс Веґа у цій екранізації, тут він більш серйозний у порівнянні з його ігровою версією, як на мене це навіть плюс. Сюжет відбувається перед початком третьої частини і тісно пов'язаний із другою. Колекціонери, Цербер, Женці - все є.
  • Gunner Анімешник
    Дата: 15 травня 2018 19:26
  • 0
    проходив гру, тож даний фільм зацікавив. хтось дивився? що скажете?