Наприклад, 

Чорна конюшина

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Діва Розена, Діви Розена: Перезаведення (сезон 3)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Драма, Комедія, Пригоди
Режисер: Омата Шінічі
Студія: Studio Deen
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Переклад: kotobenko, Animeguy
Ролі озвучували: Surgeon, LunarShadow, Idzan@mi

Дивитися Діва Розена, Діви Розена: Перезаведення (сезон 3) онлайн

Шість ляльок майстра Розена б’ються одна з одною. Кожна з них хоче стати ідеальною дівою зі мрій свого Батька – Алісою. Сили вони беруть у людей-медіумів, з якими складають контракт. Таким медіумом є і головний герой – Джюн Сакурада, слуга Шінку.
Однак остання, сьома лялька Кіракісьо заманює своїх сестер до пастки, з якої неможливо вибратись. Тому Шінку приймає несподіване рішення.
Хто визволить ляльок? Які між ними склалися стосунки? Чи потрібна ця битва Кіракісьо?
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2013 / FanVoxUA
рік і 2 місяці тому
3K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
7.4/10 (10)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
hatty0_00 Анімешник
Дата: 4 вересня 2023 01:41
Дуже хороший сезон , сподобався набагато більше другого З мінусів хіба шо тема взаємовідносин Шінку та дорослого Джуна , хотілося б щоб вони НАБАГАТО більше часу разом провели , не віриться трохи у цю таку драму коли інтеракція між цими двома половину часу це "-мені нема коли я іду на роботу -ок бувай " , і , звійсно не без крінжа але його не так багато , також дизайн ляльок мені в попередніх сезонаж подобався більше Але стиль мальовки мені зайшов , ці бекграунди в такому стилі виглядають наче картини , також доволі реалістично показано життя такого челіка безнадійного (я можу підтвердити у мене таке саме життя ) і на справді мені навіть це дало стимул якось змінити своє життя , мені подобається що автор в 1 частині апелює до молодшої авдиторії, а тут до дорослішої , шкода що дорогоцінний час взаємовідносин персонажів вкрала 1 серія , але потрібно розуміти шо вона необхідна через факап 2 сезону з неканонічним фіналом , тут , до речі , все (майже ) відповідно до манґи , за вийнятком стислого фіналу , але це явно краще ніж неканон , для мене ізі 7.5(8)/10 , кому хочеться дізнатись шо там станеться далі прочитайте манґу , українського перекладу нема , тому читаємо англійською
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 вересня 2023 00:37
    Продовження.

    Теми та інші цікавості.

    Цькування в школі (показано сильно побіжно), причому найчастіше від тих хто не має за собою ніяких талантів і нічого не робить - крім тонн бруду на інших, хто намагається хоч щось робити. Мгг можна зрозуміти, але дарма він соромився і цурався своїх задатків дизайнерського плану, ось так деякі неабиякі люди себе гублять, як і свій талант, не бажаючи приймати себе і свої захоплення, коли всяка сіра, але впевнена в собі посередність (не всі такі звичайно, але) - все творить і творить...

    Менеджер/директор у магазині... о так, як це все знайомо, вже не раз з подібними індивідами стикався (та що там! Просто копія, спосіб мислення, поведінка, нічим не виправдана пиха і т.д.), після перепалок з якими згодом (або одразу ж) вилітав із різних робіт. Не знаю що буде з цим василем(=/) у якого свинячі очі... але добре що момент з його поркою поки що не опошлили + на ділі йому за це все швидше за все нічого не було б... бо "хто працює, той не їсть".

    Багато було про тлінність буття, про те, що минуле не змінити і потрібно дивитися в майбутнє, приймаючи і те, і те.

    Багато було про вибір, про накреслену долю чи шлях, який нам нав'язали/показали предки, наставники тощо. - це все може бути неправильним.

    Матрьошки, 7 штук вплетені в оповідання через книжку.

    Іди і не здавайся, цей світ, світ необмежених можливостей "фейспалм".

    Кінцівка.

    Чесно не знаю.що про неї писати, але тут явно є заділ на продовження (яке можливо нікому не здалося) і не знаю, можна було б вкластися в одну серію, яку профукали. Проте оптимістичні нотки, як і нотки боротьби, в ній були присутні.

    Оцінка 6 або 7, під кінець просто зовсім вже набридло, чекав все-таки трохи краще і часом цей твір - це давав, але.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 вересня 2023 03:11
    Звичайно ж, спочатку йтиметься про першу серію, до чого вона була з вільним переказом або інтерпретацією попередників, що є звичайно ж втратою часу глядача і хронометражу, особливо якщо врахувати початок другої серії. Почну з...

    Мальовка.
    Дизайн ляльок сподобався менше старих, немає як такої строгості і з'явилася няшність, від чого вона втратила шарм. Причому сама мальовка з одного боку м'яка і непогана, з іншого вад дофіга і більше, чого тільки стоять задні плани - це мильне дно якесь, не пам'ятаю де і коли зустрічав подібні принади.

    Музика.
    Саундтрек слабший за старих буде, але слухався. Опенінг непоганий і у стилі цієї співачки. Ендінг просто ніжний, красивий, приємний. Ах, мало не забув, велике спасибі опенінгу за спойлери в плані сюжету.

    Персонажі.
    Трохи була розкрита передісторія мгг, але трохи набридли гг ганчірки, нехай тут і жиза. Проте сильно очі мозолило, що він володів неабияким талантом, губив його, а часом і зовсім себе бичував даремно. Шинку набридла (так-так, то чим вона спочатку підкуповувала трохи, але всьому є межа) своєю зарозумілістю та владністю. Якщо в тб2 вона це все подолала, то тут так і продовжує до всіх високо ставиться. Суйгінто і тут відпалювала :З особливо добре показано її перетворення в тому моменті, як вона зустріла такий же "мотлох" як і вона сама (її поведінка після, як і ставлення до неї дуже показово, ілюструє її як персонажа і її нутро). Хех, вона мені чомусь Морріган з Dragon Age: Origins нагадує, як і образом Сефірота, але ця аналогія не вірна, можливо просто справа в крилах була.

    Сюжет та оповідання.
    Найбільша інтрига була коли з'явиться Суйгінто і як тільки вона з'явилася пішли цікавості - все закрутилося, хай згодом і занудьгував, так до самого кінця... безліч моментів і серій вони затягли (часто йшлося ні про що), хоч і було це місцями не філерами, а цілком сюжетні, але ситуацію - це не рятувало, нехай ворона і Шинку добре урізноманітнили розповідь, від чого твір почав краще диаитися, нехай і за першим часом. Сам по собі сюжет інтригував велику частину часу (а спочатку Суйгінто і Синку подобалися своєю поведінкою), бо не зрозуміло було в якому ключі все далі піде (у попередниках аналогічна ситуація була), але під кінець (5 останніх серій) багато що стало читатися, правда не без поворотів.

    Діалоги.
    Багато персонажів почали ставити дурні питання, часом риторичні. Правда не було ефекту "фейспалм", як і в попередниках. Загалом діалоги прості.

    --------------------
  • HairaCats Анімешник
    Дата: 29 січня 2023 00:48
    Досить цікаве аніме, мені сподобалось. Спершу думала, що буде якась буденність/комедія, але виявилось, що ні. Сподіваюсь буде 4 сезон)
  • すみれさん Отаку
    Дата: 30 березня 2018 22:19
    А, так сезон не просто так названо  "перезаведення"... Це перезапуск першого?