Наприклад, 

Вельзепуз

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Діва Розена, Діви Розена: Сни (сезон 2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2005
Жанр: Драма, Комедія, Містика, Пригоди
Режисер: Ко Мацуо
Студія: Nomad
Серій: 12 з 12 + 1-2 ОВА (24 хв.)
Переклад: kotobenko, Atir, Plyuh
Ролі озвучували: Surgeon, LunarShadow, Idzan@mi

Дивитися Діва Розена, Діви Розена: Сни (сезон 2) онлайн

Після знищення Суйґінто герої повернулися до звичного життя. Джюн збирається знову піти до школи, Норі тренується (скоро важливий матч), Суйсейсекі воює з Хіна Ічіґо, а Соусейсекі намагається навернути сестру-близнючку на розум.
І тільки Шінку мучать нічні жахи та докори сумління, про які не наважується розповісти навіть Джюнові. Тож коли в будинку з’являється Меймей, штучний дух Суйґінто, вона відразу слідує за ним. І потрапляє до N-поля останньої, сьомої ляльки, Барасуйшьо.
Гру Аліси розпочато. Яку роль у ній зіграє Джюн? Чи залишиться він «хлопцем, що лише накрутив пружину»?
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2005 / AniTube / FanVoxUA
рік і 4 місяці тому
4K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
7.6/10 (15)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Larsia01 Анімешник
Дата: 22 жовтня 2023 17:08
Який неймовірний опенінг. Дякую велике за можливість споглядати другий сезон цього аніме українською.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 вересня 2023 00:29
    Продожвення.
    Обережно є спойлери!

    Теми.
    Вони є, але їх не так вже й багато, вони стосуються самотності, кохання, егоїзму та деяких інших диллем, тієї ж школоти, але не з висмоканої пальця. Надмірне кохання вбиває. Ляльки, що впадають у сонний параліч. Життя це боротьба.

    Персонажі.

    Кумедні/прикольні ляльки, місцями розчулювали(нехай на теперішній час,як раніше писав зовнішність і характери архетипові+не тільки у ляльок)+з ними місцями не нудьгуєш,але.Причому вони розкривалися і дехто навіть розвивався.Найбільше сподобалася звичайно ж: Суйгінто: Вона прекрасна,ця готична лоліта з трагічною і драматичною історією про те,що часом заздрість і злість часом виправдані,проте зустрівши близьку собі людину за духом: помітно змінилася і в ТБ2 її переслідувала нова мотивація і мета,причому цілком шляхетна, крім початкової(не бути мотлохом,марною). Шинку спочатку подобалася своєю владністю і зарозумілістю,як і розвитком себе як особистості, після того як перемогла в кінці тб1 Суйгінто, вона отримала пряму пси травму і почала на все дивитися під іншим кутом,що іншим теж боляче,йшлося про сестер/ляльок. Суйсейсекі лягава тралка-цундерка. Кудере Томое теж нічого й Барасуйсьо,яка не змогла замінити Суйгінто в плані антагоніста у тб2, але...Ну і як не написати про таке рідкісне явище в "кінематографі" як Демон Лапласа... тут він був особливою метою. Кінцівки. ТБ1. Натовпом і батьком легше бити, всі об'єдналися, порушивши всі правила та етикет дуелі та наваляли Суйгінто=/ Не вистачає творів у яких гг програвав (тут Синку) і замість нього був би інший персонаж, який його переміг, можливо глибше і драматичніше. Щоправда на цю справу автору потрібні яйця, та й цей твор на це не претендує, при цьому не раз примудрилося здивувати з хорошого боку. ТБ2. Мораль тут була просто шик: не вбивай її, а то станеш нічим не краще ніж вона - тому помри сама і програй, лол, гарний момент, дуже рідко таке можна зустріти. Та й сама кінцівка виявилася хепі ендом, але не типовим + її не опошлили, як це япошки люблять робити, і... "Для брехні світло істини виявилося занадто яскравим".

    Підсумок.
    Заради Суйгінто в першу чергу і кількох інших персонажів(нехай меншою мірою),саундтреку та деяких сюжетних інтриг можна було подивитися, нехай і затягнуто було пристойно + з філерами, тому як раніше писав загалом серій 15-18 було б тут якраз або довга повнометражка в години 2-3 можливо була навіть хороша. А так... поставлю просто по 7, переважно через Суйгінто.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 вересня 2023 03:03
    Відгук на 2 сезони.

    Історія розповідає про чергового хлопця хікі, який збирав гарем із ляльок, які як вампіри спали у своїх"трунах"-валізах. Загалом тайтл сам по собі дитячий і про дітей (місцями добрий і навіть наївний,причому під кінець докучає,трохи набридне,але хороші або непогані моменти є) з їхнім повсякденним життям в домашніх умовах і взаєминах між собою. Хоча коли(особливо в тв-1)почала з'являтися найяскравіша зірка цього шоу Суйгінто(заради неї тільки й варто дивитися це аніме,не пощастило їй з ним),то тони змінювалися на похмуріші (ось така гра контрастів, так).

    У продовженні почну з...

    Мальовка.
    Напишу відразу ж з архетипового дизайну(з характерами теж саме)персонажів, проте він запам'ятовується і вдалий/гарний.Також є місцями непогана постановка, як і загалом багато що просто промальовано на рівні.

    Музика.
    Вона дуже гарна.Є класичні елементи в композиціях,сам по собі атмосферний саундтрек і різноманітний(чого тільки стоять м'які ости,які змінюються на задерикуваті),що зустрічається не часто. Перший опеннінг дуже сильний, красивий та приємний. Перший ендінг дуже непоганий. Другий опенінг начебто слабший за перший, просто приємний з красивими нотками і переходами. Другий ендінг,не пам'ятаю=/

    Оповідання.
    Виглядає місцями легко і трохи захоплююче,але так до певного часу і в другому сезоні вся ця справа почала набридати, нехай не без винятків.Загалом у цьому неспішному оповіданні не вистачало динаміки і конкретних/більше подій, за те було пристойно філерів з питвом чаю. Хоча бувало при перегляді відпочиваюче, легко, невимушено і лампово, при оповіданні в одному будинку лише здебільшого.

    Сюжет.
    Варто відразу ж написати, що в ньому є повороти, але багато філерів, нехай місцями все виглядає навіть добре і розчулює.Ляльки самі по собі інтригували тим,що їх рухало і що вони являли собою, єяк і сама "гра", яка теж інтригувала(це не рахуючи особистості самого їхнього "батька"),бо не було зрозуміло як це все закінчиться, а це трапляється далеко не часто + у другому сезоні завезли драму не заради драми,а задля розкриття та розвитку тих самих персонажів.

    Діалоги.
    Звичайні, нічим зовсім не примітні діалоги, правда не разу не викликали ефект"фейспалм".

    Гумор легкий, є вдалий момент, є просто ха-ха, заради ха-ха.

    --------------------
  • FranFuke Анімешник
    Дата: 9 січня 2023 10:45
    так вони ж у кінці першого сезону зникли. шо за фокуси?
  • Burjak Отаку
    Дата: 4 листопада 2022 12:15
    Дякую, Фанвокс
  • Cruor Анімешник
    Дата: 16 жовтня 2022 18:35
    Такі милі та красиві лялки
  • Burjak Отаку
    Дата: 27 вересня 2022 14:01
    Який тут класний опенінг був
  • mihalevski Анімешник
    Дата: 6 жовтня 2018 05:16
    Додайте торент, будь ласка.