Наприклад, 

Виродок!!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Ковбой Бібоп

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1998
Жанр: Бойовик, Драма, Комедія, Надприродне, Пригоди, Фантастика
Режисер: Ватанабе Шінічіро
Студія: Sunrise
Серій: 26 з 26 (24 хв.)
Перекладали:
Arch_EnemySurgeonUaMax
Ролі озвучували:
AniUa: HennessiMaslinkaDraakull
FanVoxUA
:
BaRMaNFreevingSurgeonEternal RageMariAm

UaMax
:
UaMax

Дивитися Ковбой Бібоп онлайн

Джет Блек, колишній поліцейський, і Спайк Шпіґель, людина з темним минулим, абсолютно не планували збільшувати екіпаж Бібопа, свого космічного корабля, який є для них водночас і домівкою, і засобом пересування. Але сіті, розкинуті ними для вилову покидьків суспільства, принесли їм Фей Валентайн — чарівну картярку з колосальним боргом, Ед — загублену комп'ютерну розумницю, і Ейн, мабуть, найрозумнішого собаку на світі.
Саме у такому складі екіпаж Бібопа і продовжує своє заняття — полювання за головами. Їхні пригоди носять комічний, філософський, а часом і трагічний характер.
Приємного перегляду
Весна 1998 / AniUa / FanVoxUA / UaMax
тиждень і 4 дні тому
58K
9.6/10 (348)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Toni Caru Анімешник
Дата: 7 квітня 2024 13:07
Це ікона. Однозначно рекомендую. Давно в моєму сердечку. Круто що є українською, якось передивлюся рідною.
  • hniliy_kavun Анімешник
    Дата: 24 березня 2024 21:02
    Єдиний в своєму роді витвір, який навіть через десятки років здатен без зайвих зусиль присоромити більшість рядових аніме чи фільмів частково вмираючого Голлівуду. Знімаю капелюха!

  • ニャー Анімешник
    Дата: 16 березня 2024 21:20
    Рецензія на аніме "Cowboy Bebop"

    "Cowboy Bebop" - це класичне аніме, що завоювало серця мільйонів шанувальників по всьому світу. Створене режисером і сценаристом Шінічіро Ватанабе, це анімаційне шедевр поєднує в собі елементи наукової фантастики, кіберпанку та нуарного жанру, створюючи унікальну атмосферу та стиль.

    Аніме розповідає про пригоди команди на космічному кораблі "Bebop", яка складається з бойових мисливців за головами - ковбоїв - які виконують різноманітні завдання по всьому космосу. Кожен член екіпажу має свою унікальну історію та мотивацію, що робить їх персонажами з багатошаровою особистістю та цікавими взаємодіями.

    Одним з найсильніших аспектів "Cowboy Bebop" є його атмосфера та музичне супроводження. Саундтрек, складений Юко Кавагучі, надає серії особливого шарму та емоційної глибини, доповнюючи візуальну естетику та атмосферу кожної сцени.

    Крім того, "Cowboy Bebop" вражає своїми стилізованими візуальними ефектами та деталізацією анімації. Кожен кадр пропонує глядачеві відчуття іммерсії та сприймається як справжнє мистецтво.

    Сюжет "Cowboy Bebop" також заслуговує на похвалу за свою непередбачуваність та складність. Кожен епізод пропонує глядачеві нові виклики, загадки та враження, які залишають його на краю сидіння та зацікавленого в розвитку подій.

    У підсумку, "Cowboy Bebop" - це аніме, яке варто подивитися кожному шанувальнику якісного кіно. Воно пропонує відмінну суміш екшену, пригод, драми та гумору, створюючи незабутнє кінематографічне досвід.

    Рейтинг: 10/10
  • I___Broke___Your___Heart Анімешник
    Дата: 30 січня 2024 01:05
    адміни зверніть увагу на те , плеєр від фанвоксу не працює і прийміть міри
  • Ярослав. Анімешник
    Дата: 23 січня 2024 17:49
    Кожна нова серія це ковток нового повітря. Кожна нова серія затягує ще сильніше. кожна нова серія це шедевр. 10/10. 
  • Cutra Анімешник
    Дата: 17 січня 2024 22:28
    Хотілося б написати цікавий і оригінальний коментар, але усі слова уже були сказані моїми попередниками. Скажу, що цей тайтл, впевнений, найкраще, що я бачив за весь час. Крута анімація, відповідна музика, яка закохала мене у цей жанр, нестандартний підхід до розкриття характерів персонажів та постановка самого аніме. Для мене в новинку було спостерігати за тим, що кожна серія - це окрема історія, але все ж з кожним наступним епізодом усе помалу складається в суцільну картину і ти розумієш поступки героїв. Надзвичайно радий, що переглянув цей аніме-серіал. Рекомендую кожному. Окремо дякую перекладачам та тим, хто озвучував ролі за унікальну можливість переглядати це рідною мовою :)
  • phlox Анімешник
    Дата: 9 грудня 2023 12:13
    Дивовижний серіал! Сюжет, мальовка, динаміка, персонажі - все на висоті ee Обов'язково до перегляду!
  • QUZ Анімешник
    Дата: 21 жовтня 2023 00:20
    Це можливо найкраще, що я бачив, для мене це Аніме було найкращим, все таки не дарма вирішив його додивитися, все ж таки кінцівка лишається відкритою, в цілому прекрасне аніме, яке варто подивитися.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 серпня 2023 17:57
    Продовження.

    Ну і варто відзначити придатну режисуру, постановку, подачу та сценарій, все дуже часто на рівні, що не часто буває. Текстова складова придатна і з цитатами ("Чим більше для людей спільного, тим більше ненависть"), у справі і практично без води якщо правильно пам'ятаю. Також вистачає вдалого гумору, стьобу та сатири. Ну і звичайно ж вистачало актуальних та небезглуздих тим, чого тільки конспірологія варта і історія пов'язана з П'єро, який там сенс був... До речі, друга серія мені нагадала Fallout: New Vegas, випадково не звідси Кріс Аваллон взяв ідею? Але це так, на правах марення та оффтопа.

    Мальовка на наш час добре виглядає, як і різноманітна музика добре слухається (жанри дуже подобаються, джаз, блюз, метал тощо). Опеннінг та ендінг (цей більше сподобався) жодного разу не пропустив.

    Були деякі мінуси, але нічого про них писати не хочу. Хоча... один напишу - це Ед і кількість крінжу, який від неї йшов, нехай часом вона бувала і кумедна, тому відношення до неї приблизно +/- нейтральні.

    Ps

    Вийшло набагато менше, ніж хотів того спочатку, але це типова проблема, коли пишеш відгук через 1-2-4 місяці після перегляду як мінімум, чому не можеш доповнити деякі моменії, які раніше міг і хотів би. Що маємо, те маємо.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 серпня 2023 21:17
    Спочатку не хотілося дивитися через побоювання, що серіал +/- не зайде, сумнівався у його якості. Забігаючи наперед напишу, дуже дарма це робив. Класна штука і якщо раніше це була невпевнена 9, то зараз тверда. Можливо, причина, що все пізнається в порівнянні,бо в аніме занадто багато трешу, причому з високими оцінками і т.д. У будь-якому випадку цей твір найкраща робота автора.

    Незважаючи на деяке, невелика кількість слабеньких і нецікавих історій, в основному вони придатні, повчальні, вистачає різних родзинок і з купою відсилань(алюзій і метафор),також і з тим, що дещо потрібно додумувати(перша серія хороший приклад спочатку страва без м'яса, а в кінці м'ясо вже було, тому що контракт був виконаний) і ще сильна сторона є тим, що не все банально може закінчитися, а по-різному, бо сеттинг цілком жорстокий (світ майбутнього який ми заслужили),який багато чого не прощає, сильна і в той же момент сумна кінцівка (правда автор казав, що кожен нехай сам вирішує, як все закiнчилося) і сам центральний сюжет це тільки підтверджує. Нехай його було й мало, але цілісна картина поступово через призму історій збирається воєдино і запам'ятається надовго, як і головні особи, що діють у ньому. Причому зараз не можу написати, хто більше сподобався. Нещасна жінка Фай Валентайн(яка грає в тих же казино, щоб виграти велику суму грошей, тому що віддати свій борг іншими способами практично неможливо+вона одна з безлічі, тих, хто схожий на Місато Кацурагі. Іноді веде себе відповідно, а вже які пики корчить..),віртуозний і трохи комічний Спайк Шпігель або чопорний(?)художник Джет Блек. Хоча ось Вішез так собі зайшов, явно його не дописали, недорозкрили, хоча його погляди та філософія були зрозумілі ще за першого перегляду. Намагався брати він своєю ще харизмою, але цього разу не дуже мені зайшов, не так як уперше.

    Взагалі цікавий підхід був у автора стосовно персонажів. Вони один про одного мало чого знають, але все ж таки уживаються один з одним з різних причин, цікаві у них в загальному взаємини. Також вони не вдають із себе казна-що, а діють(так чи інакше)напевно, нехай зі змінним успіхом. Та й концепція в них цікава і запам'ятовується, що майбутнього у них зовсім немає(крім того, що Еда і собаки), так як з різних причин вони своє віджили і далі роблять лише те, що можуть з того, що мають і часто пливуть за течією.

    Буде ще одна частина.

    --------------------