Наприклад, 

Рілайф - Фінальний розділ

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Мисливець на вампірів Ді: Жага крові

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2001
Жанр: Бойовик, Драма, Жахи, Містика, Романтика, Фентезі
Режисер: Йошіякі Каваджірі
Студія: Madhouse
Серій: 1 з 1 (1 год. 37 хв.)
Переклад: Madgrind, Aishin
Ролі озвучували: Basilio, Draakull, RedMind, Reniko, Eredelka

Дивитися Мисливець на вампірів Ді: Жага крові онлайн

Віддалене майбутнє... Вампіри усе ще володарі ночі, але їх кількість невпинно зменшується. Через величезну винагороду за їх голови з’явився новий вид мисливців - Мисливці за Винагородою. Але один з цих мисливців був несхожий на інших. Це був Дампір - наполовину людина, наполовину вампір. Постійно воюючи сам із собою, відкинутий усіма, зацькований та самотній, він ...
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2001 / Kaizoku
рік і 6 місяців тому
29K
ПЛЕЄР
9.6/10 (183)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
Дата: 11 березня 2024 18:42
Мені подобатся.  hi
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 березня 2024 00:38
    Прода.

    Мальовка і сам стиль тут ок, а ось екшн, ну так сказати - побіжно/частково й не розкритий, хоча точно непоганий. Правда не любитель подібного, тому пофік. Все ж більше турбують сама історія, сюжет персонажі, теми, сенси, але, звісно всяке буває. Тут з цим все було як мінімум норм/непогано, а то й ок.

    Саундтрек місцями прям в точку та допомогав антуражу. З іншого боку, бувало й таке, інколи в розвитку або був не дуже вдалий перехід, який не зовсім підходив обстановці, настрою тайтлу. Хоча ендінг вийшов ок.

    Ну і точно непогано поставили під кінець "психологічний штурм" (кумедно, дещо схоже буде в локації Тінь, квнст "Lost in Dreams" в грі "Dragon Age Origins") та було цікаво чим усе це закінчиться. Сюжетно усе це ок було дивитись, нехай закінчилось (знову) частково банально, але з твістами. Все ж таке у ті часи частіше робили, коли нові вже давно не завжди можуть здивувати у цьому аспекті. Дивно та дичина. Все ж у той період автори частіше йшли на те, чого автори нашого часу майже (!) не роблять.

    Ps
    Перепрошую за тавтологію.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 9 березня 2024 22:57
    Дякую за переклад та озвучку.

    Спойлери.

    Чисто випадково згадав цей тайтл коли дивився "Нічні воїни: Мисливці на вампірів / Vampire Hunter", а після як побачив хто робив цей п/ф то взяв на замітку з тим щоб як найшвидше подивитись. У цілому місцями дійсно дуже стильна і сильна штука (що тут писати, робили цей тайтл можливо кращя аніме студія Madhouse та один з кращіх їх режисерів Йошіякі Каваджірі), цей тайтл дійсно про вампірів і скоріш за все один з найкращих у цій тематиці сугубо в аніме так точно. Також варто сразу написати, що вплив на нього і його вплив на інші твори помітно неозброєнним оком. Як тільки побачив, згадав книжковий цикл "Соломона Кейна" та фільм 2003 року "Van Helsing". А так воно чи ні, не знаю, ось тільки схожих моментів вистачає, а є ще інші твори... досить.

    У сюжетному плані, все ок і є навіть твісти (насправді нічого на наш час особливого, АЛЕ!), Каваджірі вже не раз показував що може в цю компоненту, як і в драму. Хоча нюанси у його творах є, не важливо в плюс вони чи мінус. По-перше, у нього вже давно сформувався якийсь шаблон який стосується жінок (без подробиць, але кращі тут приклади ось ці три тайтли: "Ninja Scroll", "Wicked City", "Cyber City Oedo 808"). То деякі жіночі персонажі виживають не зважаючи ні на що, а деякі все одно гинуть... далі продовжувати не буду, бо спойлери. По-друге, часто у його творах є деякі трабли з динамікою, то вона є, то він помітно затягує деякі моменти, що навіть в 2х можна спокійно дивитись. По-третє, у його творах часто присутня тема кохання людини та не людини (на жаль, через цю компоненту прочитав майже весь сюжет=/), яка завжди закінчується по різному і тут навіть є вплив на "Афросамурая".

    Можливо буде ще одна частина...

    --------------------
  • zysyl Анімешник
    Дата: 13 лютого 2024 22:11
    дааа. от раніше робили, зараз вже так не роблять. клепають як попало. дивився його здається в 2002 чи 2003 мені його чувак на диску з києва привіз  be но тоді воно канєшно було руснявою.
  • cong_tuoc Анімешник
    Дата: 17 січня 2024 01:14
    Дуже люблю цю повнометражку, ось нарешті вирішив на рідній мові подивитися. І що я скажу, голоси неймовірно пасують персонажам, відчуття наче так було завжди!
  • Максим Гаєвий Анімешник
    Дата: 10 січня 2024 00:11
    10 з 10 ,люблю старі аніме,за те що в них видно душу,яку автор вкладає стоврюючи.

  • Foxsowl Анімешник
    Дата: 10 грудня 2023 01:05
    Дуже хочу побачити фільм 1985 року в українському перекладі yy
  • Krimel Анімешник
    Дата: 7 листопада 2023 15:22
    А 1 фільм 1985 року плануєте добавити на сайт, із субтитрами хоча б?
  • Oleksii Kekin Анімешник
    Дата: 26 серпня 2023 01:12
    Топ, дуже крутий тайтл, не дивлячись на плавний розгін по сюжету. Дуже зайшло, особливо фінал. Мальовка 100\5, екзотичний кайф
  • Wild_Fox Анімешник
    Дата: 12 серпня 2023 01:22
    Словами не можу описати на скільки мені сподобалась ця повнометражка. Сюжет, саундтрек, персонажі абсолютно все‐все тут дуже класне. Це аніме зайняло особливе місце в моєму серці. Я безмежно вдячний, перекладачу, команді, яка озвучувала і людині, яка порекомендувала цю анімешку для перегляду. Я рекомендую!!!
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років