Наприклад, 

Анна із зелених дахів

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Макросс - Чи пам'ятаєш ти кохання?

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1984
Жанр: Меха, Пригоди, Романтика, Фантастика
Режисер: Шьоджі Каваморі, Нобуро Ішіґуро
Студія: Artland, Tatsunoko Production
Серій: 1 з 1 (1 год. 55 хв.)
Переклад: Oni
Ролі озвучували: Oni, Сонцева, Тоня, UnderMySkin, Sancho, Zirko, Аксакал, PATLATI Продакшнз

Дивитися Макросс - Чи пам'ятаєш ти кохання? онлайн

У лютому дві тисячі дев'ятого року невідомий флот завдав нищівного удару по Землі. Міжпланетний корабель "Макроcс", на борту якого знаходилося понад п'ятдесят тисяч колоністів, рятуючись від нападу, здійснив гіперстрибок за орбіту Плутона. На шляху додому зореліт атакує ворожий флот істот гігантського зросту. Під час нападу Хікару Ічіджьо, пілот винищувача ескадрильї, яка захищає "Макрос", рятує молоду співачку Лін Мінмей і закохується в неї. Але чи витримають їхні почуття удари долі у війні з чужинцями, в горнило якої втрапив "Макросс"?
Приємного перегляду
Літо 1984 / Patlati Продакшнз
6 років і 7 місяців тому
3K
ПЛЕЄР
7.9/10 (13)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 20 січня 2024 01:43
Прода.

Спойлери.

Але кумедна битва тут була у призмі стільки років між прихильниками патртархаїа та матріархату, яких створили жителі "Атлантиди", як і людей. Тут же вкотре згадав (як і в "Ерго Проксі" наприклад) історію Старців в "Хребтах Божевілля" Г.Ф.Лавкрафта, де вони грали генної інженерією і створили тих же Шогготів, що закінчилося знищенням творців їхнім же дітищем. Ну і явно звідси, чимало брав автор "Лицарів Сидонії" і подібний момент буде у "Зоряному Десанті".

Також, таке враження, що вистачало загальних моментів з "5 Елементом", "Зоряним Десантом", "Зоряним Шляхом", "Зоряною Брамою", деякі моменти будуть точнісінькі і в Mass Effect (протокультура з генною інженерією? О_о) і т.д. Причому не всі вийшли раніше за франшизи Макросса (якщо такі й були, не особливо уточнював, заглиблювався в цю тему). Цікаво, звідки автори черпали своє натхнення? Хоча ідеї є, але дуже погано пам'ятаю.

Кінцівка.



На цьому достатньо і в основному крім мойого марення/маячні далі писати нічого з банальних причин, дата виходу, але в той же час місцями, як вище писав тайтл, дивував і сподобався, місцями дуже та топ, чого не очікував і оцінка в MAL (7.94) на мій смак - заслужена. Інша річ що трохом пахне, хотілося б детальнішого розкриття історії, лора, різної хімії і т.д. Хоча зрозуміло, що робота зроблена серйозна в плані доступного хронометражу та іншого. Щоправда, у той самий момент згадав чому свого часу не став дивитися на цю франшизу. Вона величезна.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 січня 2024 22:26
    Дякую за переклад та озвучку.

    Спойлери.

    Прикольно, дуже лампова класика/олдскул у якій не очікував побачити стільки різного роду романтики (стосунки, музика та космос). Сюжет тут точно непоганий, інтерес практично не пропадав і була інтрига, були повороти і роялі(=/), в будь-якому випадку, аніме не раз зуміло здивувати, думав у деяких моментах інший результат буде, несподівано, тим більше коли у аніме такий солідний вік. Романтика тут точно непогана (де кекс? Колись бачив про це спойлери, видно в інших "відлуннях" франшизи це буде. Правда легкий фансервіс був і цензури не так і багато), хлопець і дівчата на подив себе нормально поводили, подекуди навіть гідно і без особливих крайнощів, які притаманні багатьом іншим творам жанру романтика/ромком + хлопець дав ляпас "егоїстичній" співачці, кумедно. Атмосфера тут теж була і вона різна. Гарний приклад, як мгг і жгг-капітан після своїх драматичних поневірянь у космосі та на Землі, потрапили нарешті на безпечне місто-корабель і виразно відчувалися контрасти, там небезпека, розруха та війна, а тут мир і на екрані співає мирно співачка, яка була викрадена гігантами та перебувала в небезпеці. Музика тут нічого ... А ось мальовка на наш час само собою застаріла, але все одно ок, бо робилося тоді все ручками + екшн точно непоганий, різноманітний і нормально поставлений. В іншому

    Цікавий момент був, де зустрілися 2 зовсім різних раси/види/культури і незважаючи на те, що словами вони один одного розуміли, але не могли зрозуміти суть один одного і гіганти людей називали лише тією назвою, яку самі їм дали. Зрозуміло що це все було подане побіжно і в зім'ятій манері.

    Запозичень та впливу тут вистачає, правда MAL у плані рекомендацій трохи розчаровує. Чому немає там тих самих "Лицарів Сидонії?" Сама фабула навіть чимось схожа в плані романтичних відносин і те, як вони побудовані, є концепція корабля міста з колоністами, які борознять космос у пошуках різних пригод на свою голову і виживання. Подібних творів з такою затравкою до (тут лише книги можу згадати, але) і після буде достатньо.

    Можливо ще буде 1 частина.

    --------------------
  • SPACE_DOKTOR Анімешник
    Дата: 5 червня 2023 10:03
    Наче і краще серіалу, а наче і гірше.
  • GCKUAN Отаку
    Дата: 6 серпня 2017 01:52
    Так він ж уже давно озвучений.