Наприклад, 

Токійські хресні

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Альтаїр: Хроніки Битв

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Драма, Історія, Пригоди, Фентезі, Шьонен
Режисер: Казухіро Фуруґаші
Студія: MAPPA
Серій: 24 з 24 (24 хв.)
Переклад: K0wbassa
Ролі озвучували: Шіві, Сашко, Revens, Eredelka

Дивитися Альтаїр: Хроніки Битв онлайн

Махмуд - молодий паша, спрямований на службу в уряд Туреччини. Загроза війни нависла над його країною. З розколом Туреччини на пацифістів і прихильників війни, Махмуд починає своє розслідування, щоб зберегти мир за всяку ціну. Він грузне все глибше і глибше в політиці стародавнього світу, зустрічаючи на своєму шляху нових друзів і ворогів. Хто переможе? І що буде робити Махмуд, якщо війна стане неминучою?
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2017 / Kaizoku
2 роки і 6 місяців тому
6K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.6/10 (30)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
YankoAnime Отаку
Дата: 13 жовтня 2023 16:39
  • 0
    Дякую за працю! Це захоплюючий історичний аніме серіал, який вдало поєднує політичні інтриги, битви та інтригуючих персонажів у фентезійному світі, схожому на Османську імперію. Рекомендую be 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 12:30
  • 1
    Продовження.

    Нейтрально.

    - Музика нормальна, подекуди атмосферна. Перший опендинг та ендінг непогані, другі гірші.

    - Діалоги теж нормальні, багато у справі та з гарними випадами.

    - Сюжет часом доставляв, були навіть повороти, але переважно на жаль все читалося.

    - Головний герой, типовий герой шьоненів, геній із купою позитивних характеристик. Як персонаж нормальний і начебто був у нього зростання. Крім нього, був там ще один на його рівні, Заганосом звали.

    - Багато посилань та асоціацій до нашої дійсності, історії тощо, тільки на свій лад. Один момент тут потішив, мова про Фінікії в якій живуть греко-єгиптяни, а в реалі було точно два таких міста, в Греції і пізніше Єгипті.

    Мінуси.
    - Багато замашок сьонена і цим багато що сказано.

    Загалом вистачить напевно, не хочу розгрібати безліч нотаток майже річної давності, нехай залишається ось так половинчасто (як і багато інших відгуків з того часу=/). Але так чи інакше зайшла ця подорож, непогано все збито, але з купою нюансів.

    Продовження можливо глянув за можливості і якби воно колись вийшло.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 01:55
  • 1
    Так як любитель східного колориту і як побачив про що тайтл, відразу ж узяв на замітку, а через час не без задоволення подивився, не дивлячись на деякі там мінуси і те, що Туреччина тут дуже умовно була, дещо інше було на першому планi. Тут ще цікавий момент, якщо в «Берсерці» був Альбіон на противагу якійсь Східній імперії, то тут навпаки, Східна на противагу Альбіону, якщо правильно пам'ятаю.
    У продовженні хотілося б краще розписати багато нюансів, але лінь якось, тому буде простіше, розподілю лише на те, що сподобалося, а що ні. Було б добре і про нейтральні моменти написати, але вже практично нічого з контексту не пригадую. така невдача. До чого б це, га? Плюси.

    -Мальовка в плані пропорцій гарна. Очі (у дівчат теж), ніс, волосся, що розвиває, одяг з культурними особливостями, зброя начебто така ж сама, грандіозна архітектура і т.д. Також було багато крові і жорсткості, що не завжди буває, хоча, часом цю всю справу сунуть куди не потрапивши=/

    -Багато тем, хай і банальних для подібних творів, від політичної культури до військової справи, стратегії та тактики. Якщо про перший момент, то ця складова була показана з усією своєю кухнею та іншими принадами, як закулісні ігри, інтриги, міжусобиці, кровна гризня, дипломатія, консерватизм, зради, хитрі хитрощі, пропаганда, шпигунство, гроші, економіка, гешефти. Місцями було цікаво дивитися, хай деякі моменти начебто не дотиснули, хоча масштаби почали зростати з часом. Хоча з пристроями фракцій і самого світу, як слабо було показано, хотілося більше, можливо це і було, тільки залишилося в першоджерелі.

    Буде ще одна частина, мабуть.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • MeO Анімешник
    Дата: 27 червня 2023 22:29
  • 1
    У Клані Кайзоку сьогодні велика втрата. На війні загинув наш Ревенс. Загинув геройською смертю, заради нашої і вашої свободи. Більше не почуємо його голосу... ніколи... Сьогодні у Клані Кайзоку чорний день трауру... (Взято з тг Клану)
  • HalynaMoonChild Анімешник
    Дата: 27 квітня 2023 16:35
  • 1
    шкода, що тільки 10 серій в озвученні ((  yy 
  • Lalalalalashka Анімешник
    Дата: 2 грудня 2022 23:02
  • 1
    Раніше закинула цей проект через нетерплячість до виходу нових серій та проблему з плеєрами, та рада бачити, що проект живе. Радо гляну і озвучку і субтитри, тож дякую за працю
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 14 серпня 2022 13:36
  • 0
    Дякую за переклад та озвучення!
  • Lalalalalashka Анімешник
    Дата: 2 травня 2022 09:37
  • 0
    Файне аніме,тільки не закидайте будь ласочка його озвучку
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 19 травня 2021 05:23
  • 1
    Дуже і дуже файне аніме. Махмуд-паша дуже добре зображений, як для ГГ. Сюжет дуже цікавий! Окремо можна сказати і про Заганос-пашу, молодого, амбітного, дуже розумного чоловіка.
    Дякую за переклад та озвучення !!!
    я поставлю 10 із 10. Дуже шкода, що продовження немає.

    Цікаво чи можна Заганос-пашу назвати патріотом своєї країни, чи все ж таки для нього честолюбність політика та воєначальника розчиняють всі позитивні якости, як думаєте??
  • K0wbassa Перекладач
    Дата: 28 жовтня 2020 23:42
  • 1
    Otaku,
    Ви дивилися це аніме повністю?
    Я от в аніме побачив посил "хочеш миру, готуйся до війни". Не знаю, що у цьому поганого, мабуть потрібно тупо вбиватися або вирішувати розбіжності виключно у війні?
    В протистоянні Туркії та Балт Рейну побачив схожі моменти з тим що відбувається в реальному світі.
    Те наскільки маніакальна ідея миру за будь-яку ціну іноді вилітає з вуст героїв у перших епізодах дійсно викликає відторгнення, однак за такі ідеї і сам герой поплатився, і з розвитком сюжету, починаючи десь з 3-го - 4-го епізоду виходять на сцену дійсно розумні ідеї :"хочеш миру готуйся до війни" і "будь готовий ахищати свій рідний край різними методами" і "захищай слабших" а також "торгівля це велика сила".
    І так Махмуд противник війни, адже у ній він втратив усіх своїх рідних і друзів, і саме через цю травму він не хоче повторння того що з ним сталося заради всіх жителів його країни і не тільки. До нього поступово приходить розуміння того що війни не уникнутиі, тож він вирішує зробити так, щоб його рідна країна і слабші країни постраждали по мінімуму. Все ж, це шьонен з декорціями світу 15-16 століття. 
    Що у цьому поганого?
    P.S.: так мене бісить коли люди не дивляться аніме дальше ніж перша-друга серії...

    Мені дуже сумно що люди не звертають уваги на субтитровані релізи достатньої уваги...


    --------------------