Наприклад, 

Легенда про Ґранкрест

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Шалений азарт

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Драма, Містика, Психологія, Школа, Шьонен
Режисер: Хаяші Юйчіро / Кавамото Хомура
Студія: MAPPA
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Морейн, Jeka
Ролі озвучували: ТвійТатко, Атер Катта, Ray, Trina_D

Дивитися Шалений азарт онлайн

Приватна академія Хьяккао є хранителем багаторічних традицій і вважається одним із найпрестижніших навчальних закладів Японії. Більшість учнів - багатенькі спадкоємці японської еліти. Навчальні, творчі та спортивні досягнення тут не грають ніякої ролі. Все, що потрібно для того, щоб тут вижити - влада, гроші і вміння виходити з будь-якої ситуації переможцем.
І де ще краще відточити свою майстерність, як не в азартних іграх? Від того, наскільки ви добре граєте, в буквальному сенсі залежить ваше життя. Багато років в академії всі взаємини будувалися на основі влади-покори, але з переведенням Юмеко ідеальна система почала давати збій. До чого ж приведе жага шаленого азарту?
Приємного перегляду
Літо 2017 / AniUa / DZUSKI
6 років і 5 місяців тому
28K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.6/10 (178)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
doubtspice Анімешник
Дата: 21 березня 2024 13:50
прикро, що сабів немає hn . це аніме створено для них, оригінальна озвучка під час партій - щось нереальне, особливо момент в кінці 4 серії.
  • Smoking Cheese Анімешник
    Дата: 9 лютого 2024 13:46
    аніме просто бомба. може справа в тому, що я сам велику частину життя присвятив азартним іграм, але мені дуже сподобалося. тут освітлено багато аспектів цієї теми

    мальовка крута. дуже зайшла ця фішка, що мальовка типу дефолтна більшість часу, а тількі в деякі моменти гротескна. це дуже доречно

    опенінг вогонь
  • Not Otaky Анімешник
    Дата: 29 вересня 2023 00:30
    Досить екзотичне аніме. Опенінг просто шикарний, як анімація, так і музика. З оцінкою решти змісту все трохи складніше.) Мальовка цікава, дещо незвична, інколи в чомусь гротескна навіть. Може не всім сподобається, як зображуються емоції, але, як на мене, стилістично просто чудово підходить до змісту, створюючи незвичайно сильний образ божевілля азарту. Як то кажуть, які емоції, така і мальовка.) Назва, до речі, теж дуже влучна.) Цей тайтл - "гостра страва", що підійде не під будь який смак, але я думаю, що точно знайдеться глядач, який буде від нього в захваті. Я от так і не вирішив, чи можу зарахувати його до улюблених, але однозначно можу сказати, що це аніме чимось особливе, і не шкодую, що його подивився. Було цікаво.) Дякую за переклад та озвучення!
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 вересня 2023 19:53
    Продовження.

    Далі продовжувати писати не буду (немає бажання) і дивитися швидше за все теж, не впевнений, що в другому сезоні буде краще або на тому ж рівні, так як і цей сезон автори не особливо змогли затягнути та урізноманітнити + ще й голова після перегляду боліла, від такої подачі та постановки=/ Оцінку тут дуже складно поставити, бо тайтл місцями половинчасто сподобався, враження та емоції суперечливі. І все ж, шкода, що подібну задумку реалізували в жанрі шьонен, а не сейнен. Хоча пару творів із сейненів знаю, вони теж збудовані на грі, але поки що не дивився. Мова про "Touhai Densetsu Akagi" та "Gyakkyô burai Kaiji". Взагалі, були сумніви дивитися чи ні, але інтерес узяв своє і глянув, бо сам у карті теж непогано грав, хай і давно. У той таки Покер грав востаннє в 2016 році.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 вересня 2023 06:00
    Той випадок, коли писати практично нічого не хочеться.

    Мальовка тут ок в багатьох складових, правда кривляння... дико виглядали, надто перебільшено це все було зроблено, тривіальний кринж.

    Музика, саунд ок, були точкові композиції та навіть окремо переслухав на Ютубі, вистачає придатності. Опеннінг же не був позбавлений свого шарму, а ендінг...

    Ще буде один момент, можливо.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 вересня 2023 02:13
    Дякую за переклад та озвучку. Додивився і від тайтла голова болить. Загалом, крім 5 серії, сама заруба почалася з 9 серії, хоча від фіналу більшого очікував, знову +/- нудно було і закінчилося банально. З оцінкою буде дуже складно, враження неоднозначні. Можливо, потрібно другий сезон дивитися, але навіть цей не скрізь автори змогли витягнути (жГг багато чого тягнула=/), тому є сумніви, що продовження краще буде чи на такому ж рівні. Якось так. А ось музика, опенінг та ендінг(!) раджу прослухати.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 вересня 2023 23:06
    5 серія поки що, едина що дійсно сподобалась + нагадала з життя. Цікаво що далі буде...

    9 серія теж сподобалась.

    --------------------
  • glmr_r Анімешник
    Дата: 11 серпня 2023 20:54
    Цитата: sephiroth
    Люблю це аніме, але переклад просто жах. Явно займались ним люди, які не знають української мови. Не вірно, а правильно. Не права, а має рацію. Не воздушка, а пневматика. Зате голоса акторів непогані, хоча чоловічі позбавлені емоцій.
    це ще хто не знає. всі перераховані вами слова є в українській мові і можуть вживатися у тих значеннях
  • sephiroth Анімешник
    Дата: 11 серпня 2023 16:49
    Люблю це аніме, але переклад просто жах. Явно займались ним люди, які не знають української мови. Не вірно, а правильно. Не права, а має рацію. Не воздушка, а пневматика. Зате голоса акторів непогані, хоча чоловічі позбавлені емоцій. 
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 26 липня 2023 16:56
    Дякую за працю! Захопливий і емоційно насичений шедевр! Вражаюча гра характерів, неочікувані повороти сюжету та напружена атмосфера тримали мене на межі до останньої серії. Рекомендую be