Наприклад, 

Все, що мені потрібно, це ти!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Ямада та 7 відьом

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Комедія, Романтика, Фантастика
Режисер: Такуно Сейкі, Йошікава Мікі
Студія: LIDENFILMS
Серій: 12 з 12 (2 хв.)
Переклад: K0wbassa
Ролі озвучували: Hennessy, Атер Катта, Сашко, Рудвотіл, Безіменний кіт, Натсі, SopikoPay, Potercha, Сандра

Дивитися Ямада та 7 відьом онлайн

Коли Ямада Рю пішов до старшої школи, він хотів почати нове життя. Тому він і пішов до приватної академії Сузаку, де ніхто його не знав. Проте дуже скоро він знову отримує погану репутацію.
Одного разу, після чергових відвідин учительської, Рю зустрічає красуню та відмінницю Шіраіші Урару. І падає зі сходів.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2015 / AniUa / FlostStudio
2 роки і 11 місяців тому
12K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.9/10 (129)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 23 грудня 2023 20:09
Прода.

У цьому вистачить потоку думок. Серіал у будь-якому разі сподобався (від людей, не часто про нього чув), часто було навіть прикольно і за бажанням можна навіть у топ визначити, незважаючи на деякі очевидні для мене мінуси.

Ps
Фігово, що знову не вийшло (не було до ладу часу) написати "відгук" в день після перегляду, поки пам'ять була ще свіжа.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 22 грудня 2023 13:27
    Прода та обережно є спойлери.

    Набір ситуацій тут типовий шаблон для аніме, але сили дівчат і гра автора(ів) з глядачем робили свою справу (дещо схожий підхід був у "Країні Самоцвітів". Тільки там була сама суть у пам'яті, тому що коли Фосфофіліт щось зі свого первісного тіла втрачала, вона втрачала і фрагменти пам'яті, через що сюжет міг піти куди завгодно, як тільки цього хотіла авторка. Тільки ось твори у своїй глибині різні, це несерйозне з різними темами, а "Країна самоцвітів" серйозна наукова фантастика, трагедія і т.д.). Тут тільки автор(и) знали, якими силами дівчата мали і вводили їх, коли їм тільки потрібно було. До речі, в 6 серії одна з сил дівчат посприяла (можливо) посиланню на "Full Metal Jacket".

    Також у цьому аніме, як і в багатьох інших, подібних є фабула Онидзукі і місцями тайтли виявилися більш схожими, ніж думав спочатку. Тут хлопець вирішував переважно проблеми дівчат (хлопці тут теж такі були) або мав справу з проблемними дівчатами.

    У плані динаміки вона була нерівномірною. Спочатку нічого так, а згодом почали затягувати, аж до того, що історії які можна було закінчити за хвилин 5, розтягували на цілу серію. Хоча це не найгірше. Просто були ще моменти, які просто недотиснули, хоч часу, якщо його раціонально можна було використати – мало б вистачити. Приклад тут самі персонажі. Вони нормальні, є розкриття і навіть розвиток, тупуватий(=/) мгг Ямада, біла жгг Шираіші Урара (чомусь дивлячись на неї часто згадував Руї Тачібану з Домекано) і Одагірі Нене як приклад, крім інших. З іншого боку, багатьох недотиснули і автор(и) їх вводили, коли їм потрібно було, а так просто - забивали. Гарний приклад Ноа Такішава, дівчина липучка з першого класу, то липне, то її зовсім у сюжеті немає і т.д. Сумно. Нехай і зрозуміло, що персонажів реально багато на таку кількість серій, але явно можна було краще тут зробити і не тільки тут ... Що маємо, то маємо=/ З першоджерелом знайомитися не буду, але трохи цікаво, як там з цим впоралися. .. Не факт що ситуація там сильно краща. І мало не забув ... в черговий раз / як часто буває, крім основної пари, решта не отримали собі пару, нехай натяки там і були, але без особливої конкретики=/ Найс.

    Можливо буде ще одна частина. Трохи не встачило, нда...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 21 грудня 2023 16:14
    Обережно! Є спойлери.

    Той випадок, коли давно знав про цей тайтл, але не хотів за нього братися з банальних причин - думав, що черговий прохідняк і т.д. Добре, що давненько так не помилявся і це вже добре було видно на першій серії, яка була по-своєму +/- багатообіцяюча, нехай згодом там все по-різному йшло... Ну і в першу чергу це аніме заплатило данину більшості інших у плані кількості поцілунків... скільки тут було юрі та яойя=/ Причому смішно, що бачив десь схожий хентай, де персонажі також швидко / хаотично змінювалися тілами з усіма витікаючими і т.д. Нехай ця тематика (сила) вже давно заїжджана до дірок, як і інші сили дівчат: обмін тілами, поцілунок суккуба, можливість бачити майбутнє та/або бачити наскрізь всю людину, телекінез, невидимість і здатність видаляти пам'ять у людей. Нехай, у кожному випадку була та чи інша каверза, таємниця, родзинка, чому фана було більш ніж.

    Можливо, найбільше аніме сподобалося тим, що автор грав із глядачем (якщо не помиляюся, останнє за датою виходу схожим тайтлом була "Mieruko-chan"). В якому сенсі? Багато моментів читаються, приклад: найперша думка була - що сили передаються через поцілунки і що кожна дівчина-відьма матиме суто свою силу (правда думав, що вони між собою ще якось будуть пов'язані і точно не школа зі своїми таємницями буде каталізатором). Що зрештою? Здебільшого (частково?) вгадав. Ось тільки автор(и) запакували і подали це все з купою таємниць, каверз, тим що історія трохи різко може піти в іншому ключі і т.д. Часом/часто це навіть інтригувало! Як повернеться та чи інша ситуація. Нехай згодом, коли звик до подібного сюжету, його подання – ці моменти почав розрізняти та спокійно читати, ну якщо ще й уважно дивитися. Це явно проблема подібних аніме/сюжетів. Тим не менш, все одно це в плюс, тим більше цей тайтл непретенціозний, нехай і як часто буває у японців, - просувається різна тематика. Тут несподівано у першій арці виплив буллінг ("я знаючи що дівчата курви, але щоб наскільки!"), важливість різних виборів щодо життя та наслідки які він приносить. Як приклад.

    Можливо буде ще...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 18 грудня 2023 16:57
    Не дивлячись на те, що часто багато серйозно читається, автор(и) примудрялися дивувати різними каверзами або таємницями, було цікаво і навіть з інтригою. Але згодом до цього звикаєш і починаєш розуміти, що буде далі, якщо уважно дивитися. Це проблема подібних аніме та сюжетів у них. Проте прикольно і сподобалося, можливо навіть топ, що дуже несподівано незважаючи на все (місцями неслабо затягували, дещо за 5 хвилин можна було закінчити, а вони на всю серію розтягували. З іншого боку, є немало моментів які явно недотиснули=/). В цілому хороша штука, яку мало згадував.

    Дуже дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 18 грудня 2023 13:59
    4 серія. Нда, можливо не помилився і з тим як у мгг Хоча не факт що правий, до кінця серію ще недодивився. Але все одно цікаво та точно непогано і місцями прикольно + є динаміка, що рідкість для таких тайтлів.

    Все-таки +/- вгадав, але каверзи і деякі так сказати - таємниці роблять свою справу + автор грається з глядачем (не часто таке зустрічається) та тільки він знає про Тільки от твори у своїй глибині різні, це несерйозне (нехай і є різні теми), а Країна Самоцвітов серйозна наукова фантастика тощо.

    На Онідзуку теж більше схоже чи думав, хоча фабула є фабула=/

    Ой, дарма автор(и) показали всії дівчат у опенінгу та ендінгу, це серйозний мінус, але не все втрачено, бо бо.

    Ха-ха, 6 серія, можливе відсилання на Full Metal Jacket.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 18 грудня 2023 09:43
    Знаєте, а поки що перша серія по своєму +/- багатообіцяюча з кумедними моментами та нормальними персонажам (мгг теж, що важливо). Але так, багато чого читаеться (все норм, тайтл непретензійний тощо), як який був неочікуванний. Цікаво що буде далі.



    2 серія, нажаль, скоріш за все далі буде по шаблону, ці 7 відьом

    --------------------
  • Snikewin Анімешник
    Дата: 19 серпня 2023 03:16
    Хухх... Шикарне аніме... Дуже сподобалось... Хоча думаю розтягувати його не варто... Дяка за працю..
  • Костя Барабаш Анімешник
    Дата: 18 березня 2023 13:05
    Прикольне аніме дякую за озвучку та переклад
  • HammerBB Анімешник
    Дата: 26 листопада 2022 04:07
    Дякую за роботу!

  • i_believe Отаку
    Дата: 20 серпня 2022 09:25
    Дякую за роботу!