Наприклад, 

Я переродилася в отоме гейм у ролі лиходійки. Усі рути ведуть до погибелі...

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Цикл Обезголовлювання: Блакитний Савант і Слуга Маячні

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Драма, Містика, Надприродне, Пригоди
Режисер: Шімбо Акіюкі
Студія: SHAFT
Серій: 8 з 8 (30 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Цикл Обезголовлювання: Блакитний Савант і Слуга Маячні онлайн

Сюжет крутиться навколо головного героя, ім'я якого не називається і таємниць які йому трапляються. Він намагається триматися від них якомога далі але все безрезультатно. Йому доводиться шукати вихід в майже безвихідних ситуаціях.
Приємного перегляду
Осінь 2016 / GweanMaslinka
6 років і 6 місяців тому
5K
8.7/10 (20)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 26 листопада 2023 03:16
  • 0
    Прода.

    Обережно спойлери.

    А з чого робив "фейспалм"? Перша справа з фарбою... думаю майже всі здогадалися з перших секунд, у чому суть була. Теж саме і друга справа із закритою кімнатою і відкритим у ній вікном, це був піпець... Блін, якби там барани такі як я були - ще гаразд, але там на кшталт "генії" були (нехай цікаві думки у них проскакували, а те, що був спільник - це було очевидно Інша справа його мотив і не тільки він і у нього=/)! Хоча наприкінці і цей момент за своїм неоднозначним зробили (смішно як у мене записана в нотатках смерть Акане, саме в лапках. Нехай сумніви знову були і це добре). Тому не бачачи повну картину, неможливо судити загалом. У будь-якому разі, сам жанр "детектив" у японців не часто мені заходить, хай і є яскраві винятки.

    - Текстова складова, вона 50 на 50. Є гарні та придатні випади, міркування, філософія тощо. Але скільки фразеології... просто слухаєш, чи не було б цього, тайтл нічого не втратив. Можливо, переглядаючи серіал або читаючи ранобе, змінив би свою думку.

    – Персонажі інтересу як такого не викликали тощо. Не хочу розписувати, можливо, потрібна цілісна картина.

    Мінуси/негатив

    - Це офігенна затягнутість, остання серія найкращий тому приклад. Причому коли через музику композицій гурту "Kalafina" ставив на звичайну швидкість - дуже сильно це виділялося. Також в основному не зайшла постановка та подача (психологія теж, наприклад в "Omoide no Mani / When Marnie Was There", який нещодавно дивився, більше ця компонента зайшла). Хоча зазвичай такі тайтли мені подобаються. Тут можна в цілому дивитися на творі, а не якийсь огризок=/ Або справа в тому що це шьонен, а необхідний був сейнен. Хоча від фразеології, швидше за все, тайтл не втік би.

    Цього достатньо. Хоч можна в рази більше і куди докладніше написати... але вистачить і в цілому, на перших серіях було бажання кинути (цікавість був відсутній місцями в принципі, нехай "особливий" шарм у серіалу від початку до кінця звичайно був), але з 5 (=/) Серії краще пішло... в результаті додивився і добре. Хоча можна було повз пройти (як показав фінал), тим більше що потрібно продовжувати читати першоджерело, бо як розумію - це була лише одна з арок. Початок чи вирваний із контексту, хз.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 25 листопада 2023 18:07
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    Обережно є спойлери та можливо буще ще одна частина=/

    Своєрідний, специфічний, неординарний та неоднозначний тайтл. Сама ідея/задумка цікава (реалізація інша справа) і початок був багатообіцяючим ще й з ходу цитата Ф.В.Ніцше була: "Мати розвинений талант куди небезпечніше, ніж не мати його" (натяк, ага=/). Після ж уже йшов його очевидний (?) перифраз (Харухі Судзумія схвалює, причому арка з детективом на острові чимось нагадувала всю дичину яка тут творилася. Хоча та арка найнелюбніша у всій франшизі, бо в ранобе сенс її інший був і з впливом на майбутнє, розвиток персонажів як приклад): "Якщо ви досі вірили у найвищу цінність життя і тепер бачите, що обдурилися, то відразу ж будете вважати життя нікчемним?" Потім, також до купи навалили багато ідей, філософсування (іноді псевдо), роздумів, розмов про мистецтво і т.д. Далі розіб'ю по пунктах, щоб менше було + аргументації буде небагато, частково через останню серію.

    Плюси/позитив.

    - Багатообіцяючий початок.

    - Вистачало цитат та непоганих випадів персонажів, але. Хотів ще дещо залишити із записаного у плані цитат, але напевно не буду=/

    - Візуал... ну, стилістика теж. Причому в прискоренні (1.5x норм буде, тут переважно дивився 1.75х) таке дивитися саме воно. Мова про 3D.

    - Музика. Саундтрек придатний. Пісні "Kalafina" як завжди - хороші як мінімум, частково через них і дивився=/ Часто так буває, що музика, опеннінг (він до речі за такий короткий термін змінився) або ендінг - краще самого аніме. Японці вміють у музику.

    Нейтрально/суперечливо.

    - Детектив, ох, скільки всього хотілося написати, півтори сторінки нотаток при яких робив постійні "фейспалми", але в 8 серії ці сторінки були помножені на нуль, коли двоє персонажів визнали, що мгг тупив у "своєму" розслідуванні, тому сенс писати просто відпав=/ Найс. Рідко таке буває + частково багато що перевернули з ніг на голову, багато намішали і вийшло закручено (ага). Добре пройшлися упередженою думкою/міркуванням і як у цьому плані легко людьми маніпулювати. Тут завуальована правда подавалася як брехня, і навпаки в цій історії побудованій на брехні, ілюзіях і не лише. А мгг, іноді глядач на це купувалися. Занадто очевидні моменти були (не без сумніву, що нормально), хай не всі виявилися брехнею.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 24 листопада 2023 17:14
  • 0
    Цитата: TrIgeR_256
    Дякую за переклад та озвучення, цікавий детектив, використано відразу кілька сюжетних завертів відомих англійських класичних творів цього жанру та об'єднаних разом із сучасними тенденціями і вже звичним ніппонським колоритом - суміш вийшла доволі "займиста" та неординарна  be 
    Про що мова? Про "10 негренят?" Хоча щось ще нагадує, можливо щось з Пуаро, але не факт. А сам тайтл, не рахуючи на багатообіцяючий початок (фразеологія), якийсь ніякий... є бажання дропнути з першої серії і третя думку поки що не змінила. Гляну ще одну, а там буде видно=/

    Правда саунд, музика класна/чудова. Kalafina як не крути + через неї і почав дивиьися=/

    --------------------
  • Serg03032022 Анімешник
    Дата: 6 липня 2023 15:32
  • 0
    Ну таке. Таке ніяке. Задумка непогана. Графіка хороша. Реалізація жах. Не сподобалося. Озвучення на висоті.
  • PolarSnork Анімешник
    Дата: 20 березня 2023 18:56
  • 0
    Душно. Дуже душно. Мені таке начебто й подобається, але забагато неочевидних мувів та дір в оповіданні. Я більше по Моноґатарям)

  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 12 січня 2022 03:18
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення українською!!
    Розчарований. Графіка дуже непогана. А зміст... досить посередній детектив, начебто "генії" і по ТРИ тонни псевдофілософської ф#гні  майже на кожну серію, а в кінці взагналі 6 тонн псевдофілософської ф#гні..
    не раджу дивитися. 5 балів.

    імя ГГ "Іі"
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 17 квітня 2021 14:25
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, цікавий детектив, використано відразу кілька сюжетних завертів відомих англійських класичних творів цього жанру та об'єднаних разом із сучасними тенденціями і вже звичним ніппонським колоритом - суміш вийшла доволі "займиста" та неординарна  be 
  • Lost_Atom Анімешник
    Дата: 4 серпня 2018 23:29
  • 0
    що я щойно подивився??? аж голова розболілась....
  • WLG2032 Анімешник
    Дата: 9 вересня 2017 22:21
  • 1
    ТААААААААААК бляха.. Як же я довго чекав. Дуже дякую)
  • Gwean Перекладач
    Дата: 7 квітня 2017 17:35
  • 0
    GoodLack62, буде. Серії виходять раз на місяць.