Наприклад, 

Онук Нураріхьона. Тисячорічна столиця духів

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Генокібер

Рік виходу аніме: 1994
Жанр: Жахи, Кіберпанк, Меха, Фантастика
Режисер: Коічі Охата
Студія: Artmic, Bandai Visual Company
Серій: 5 з 5 (29 хв.)
Переклад: Mikola_sat
Ролі озвучували: Ейдж, SigridMarialer

Дивитися Генокібер онлайн

В той час, як країни світу починають об'єднуватися і роззброюватися, загроза миру у всьому світі надходить з боку приватних армій окремих корпорацій. Корпорація Кюрю щойно створила зброю, яка змінить світовий розподіл сил на їхню користь. Дженосайба: жахливе поєднання досягнень кібернетики і психічного потенціалу. Багато хто бажає контролювати це чудовисько, але чи зможе воно стримати свою ненависть... Бій починається, і світ кіберпанку майбутнього ось-ось вибухне насиллям.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 1994 / Робота Голосом
7 років і 6 місяців тому
5K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
7.3/10 (9)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 7 березня 2024 01:37
  • 0
    Прода.

    Мальовка, дещо вище написав (фантазія, метаморфози), але ще треба відмітити дизайн техніки, нехай її смислова глибина... краще промовчати.

    Саундтрек +/- непоганий або ок, а ось ендінг точно ок.

    Ну і через цей тайтл буде вистачати різних дежа-вю, асоціацій з "Акіра" (саме перше що у голову прийшло як почав дивитись + щей секту, релігію та антіутопію з часом добавили), частково Gunnm i Devilmen, Лейн, Ельфська Пісня (жгг чимось схожі, ось тільки тут блонді була), безумовно Гайвер (хоча й не дивився), Метропрліс, Гангрейв (метаморфози, яких краще б там і не було) "Роззброєння / No Guns Life" (тут "схожий" треш з кіборгами коївся=/) і можливо ще щось. Ну і звісно не обійшлось без відсилання на "Blade Runner", літак який став просто таки традицією для аніме жарна кіберпанк.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 6 березня 2024 22:54
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку

    Можливо ще буде частина та можливі спойлери... хоча, які там спойлери на наш час?=/

    "Навіть найсильніша фортеця може розсипатись через мурах які повзають по тріщінам"

    Тут треба писати багато або мало. Виберу останній варіант. Цей тайтл коротко - треш з 90-тих, де на його фоні є "мехи/кіборги", філософія, психологія, символізм (тощо) на фоні кровавого трешу, великої кількості жорстокості та різних метаморфоз у цьому гротеску. Так, фантазія автора(рів) грала тут тільки так (описувати це немає сенсу, тільки скріни або дивитись), могли вони в той час робити що захочуть, не було ще (часто) різного роду, часто тупої і не потрібної цензури (приклад навіть з початку нульових "Ласкаво просимо до Nhk" чи "7 Самураїв"). Через це, можливо й треба подивитись цей тайтл, контрасти будуть добре працювати.

    В плані сюжета... звісно хорошим його б не назвав (ага), але хех, місцями важко зрозуміти що далі буде, хто буде жити, а хто загине. Інша сторона, закінчувалось місцями/часто - все банально (геноцидом?=/). Також сюжет не особливо виразний про історію слабкої жгг, яка втратила багато чого та почала незрозумілим чином перетворюваться на імбо-меху/кіборга (ну трохи зрозуміло, але). Після цього перетворення, (знову) почала брутально знищувати усіх і усе... Тем не менш, на подив, не зважаючи на свою специфіку- мені навіть +/- сподобалось це дивитись і трохи навіть з цікавинкою, а ще більш дивно було, що залип і коли закінчувалась серія, трохи дивувався. І це незважаючи на подачу і те, що закінчилося все це так собі... Вірніше твір, таке враження не довели до кінця (ага, враження=/), що в кінцівці, що в цілому. Мало, на жаль випало йому хронометражу, тому місцями було багато динаміки, сумбуру, зім'ятості і не тільки. Нормально зробили лише першу та другу OVA (там адекватно в своїй спефифіці йшло оповідвння), третя вже гірша була, про 4-5 краще промовчати=/ Там все попливло (навіть 4 передивтвся з деяких причин... дарма) і так до кінця в цій історії, де люди в черговий раз різними правдами та неправдами створили зброю власного знищення ("Термінатор").

    --------------------
  • sashko san АдмінКО

    Дата: 9 червня 2022 12:47
  • 0
    Tony_Whitehill,
    через годину буде.

    --------------------
  • Tony_Whitehill Анімешник
    Дата: 8 червня 2022 10:08
  • 0
    "Мертвий" тайтл. Немає плеєру.
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років