Наприклад, 

Все, що мені потрібно, це ти!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Гра Джокера

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Драма, Історія, Пригоди
Режисер: Номура Кадзуя
Студія: Production I.G
Серій: 12 із 12 (23 хв.)
Переклад: terrorist_cat
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka, Chewey

Дивитися Гра Джокера онлайн

За особистою ініціативою підполковника Юкі восени 1937 року створено організацію під назвою «Агентство Д» у якості спеціального військового підрозділу. Ігноруючи ранги, форму та етикет, він вчить своїх підопічних бути непомітними та невидимими, вчить спеціалістів декількох мов, мистецтву зламу. Під вигаданими іменами його агенти виконують місії по всій Азії.
Приємного перегляду
Весна 2016 / QuamProject / GweanMaslinka
7 років і 8 місяців тому
6K
9.1/10 (26)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 7 березня 2024 01:39
Прода.

Ну, а ось цей момент був мені сильно в мінус, що навіть серйозно по враженням вдарило, але обійщлось з деяких причин, але є знову але. Мова про 3 та 10 серії. Справа у тому, що першу, що особливо другу, ці історії точно десь бачив, прям від А до Я. Тут і плани, і подача, і персонажі, їх становище у соціумі, твісти тощо. У цьому творі явно багато чого взято з Західних детективів і це можливо є відповіддю на питання ("Вбивсто у Східному Експерсі" не дасть збрехати і де воно в різних інтерпретаціях тільки не було... навіть в аніме). А може відповідь бути іншою, бо вистачає ще інших аніме з такою ж (нехай) "фабулою", де брався кістяк для іх історій з Західних детективів. Не пам'таю, але дещо схоже скоріш за все було в ACCA: 13-ku Kansatsu-ka / ACCA: 13-Territory Inspection Dept. Хоча є ще приклади "Меланхолія Харухі Судзумії" (вона мимо, але є детективна арка на острові, щоб її. Правда першеджерело ок), Готика, Princess Principal, "Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru / Beautiful Bones -Sakurako's Investigation / Трупи під ногами Сакурако" і можливо навіть "91 День" чи Gangsta. Правда і в "Психопаспорті" таке теж могло бути. Не пам'ятаю, але воно точно десь було. Нда. На цьому вистачить і тут теж можна було багато написати, але вибрав лаконічно з банальних причин та треба у першу чергу на це все діло дивитись.

Ps
Це все не по темі тайтлу, що зіграло для мене в плюс. Мова про різні ігри у фільмах/серіалах, як там з легкістю майже (?) Усі збирать в картах сильну руку тощо. Тут таке було, а ще був гарний приклад в "Casino Royale" з покером, але досить. Добре що тут тема інша була + виняток з правил - це "Death Parade", але там задумка зовсім інша була.


--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 6 березня 2024 23:00
    Дякую за переклад та озвучку.

    "Коли маєш віру то можеш поклонятись хоч голові сардини"

    Якщо чесно, думав що буде якась +/- фігня, але так думав дуже дарма, нехай деякі мінуси і були та не топ, але. Найбільший плюс цього сераілу - це тематика якої мало та її не заїздили (як це сталось з багатьма іншими творами у різних аспектах). На все це було дійсно цікаво дивитись, шпигунів, їх працю в різних витікаючих тощо + прикольно, пізнавально та цікаво про них, їх принцип роботи (тощо) говорилося в першій серії якщо не помиляюся + ось як зазвичай виходять глибоко законспірований агент. Після цього відразу стало зрозуміло, що не дарма став дивитися + ну і сама сильна була 4 серія/історія.

    Інша справа, шкода що на деякі історії не вистачило ще більш детального розкриття та місцями плутався з персонажами, надто їх багато було, але вони точно непогані. Ну і не дуже зрозумів, навіщо було плутати послідовність, хронологію оповідання. Можливо треба дивитись і так, і так та через це у авторському задумі почне проглядатись якийсь шарм, як це не раз вже було ("Кордон Пустоти: Сад Грішників" не дасть збрехати).

    Ще буде частина, знову, ніяк сука не влазе=/Добваний ліміт.



    --------------------
  • Нікка Вейн Анімешник
    Дата: 14 липня 2023 15:07
    скільки файних чоловіків yy 
  • Amane Анімешник
    Дата: 19 травня 2023 23:05
    Плеєр SIB не працює, дуже шкода...
  • Fistawka Анімешник
    Дата: 20 березня 2022 13:04
    Хост video.sibnet.ru довго не відповідає. йой, та що за лажа?
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 20 серпня 2020 22:10
    Дуже дякую за переклад та озвучення, чудова робота.
    Від серіалу так віє Агатою Крісті, Яном Флемінгом та іншими міжвоєнними детективами :)
  • Geo_corp Анімешник
    Дата: 9 серпня 2020 14:50
    Той рідкісний випадок, коли другий перегляд був цікавішим за перший. Загалом круте аніме. Особливо мені сподобалося, що тематика в ньому не заїжджена.
  • Aigre Анімешник
    Дата: 11 серпня 2018 20:39
    Chewey,
    Зрозуміло, дякую за пояснення

  • Chewey Отаку
    Дата: 9 серпня 2018 09:33
    Aigre,
    серії упорядковані як і мають бути, з 1 по 12, так їх і показували по ТБ в японії, просто кожна серія відбувається в іншому часовому проміжку(так було задумано), я ж виклав список серій у часові послідовності :)
  • Aigre Анімешник
    Дата: 9 серпня 2018 02:11
    Я не зрозумів, серії що не упорядковані і спочатку треба дивитися 1 і 2 епізод а потім 12, чи це просто послідовність виходу серій за датами і їх потрібно дивитися від 1 до останньої (попорядку)???