Наприклад, 

Ґотика

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Імперія мерців

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Пригоди, Фантастика
Режисер: Макахара Рьотаро
Студія: Wit Studio
Серій: 1 з 1 (2 год.)
Перекладали:
MadGuyIto
Ролі озвучували:
Gwean&Maslinka: GweanMaslinka
Patlati Продакшнз
:
OniСонцеваТоняUnderMySkinSanchoZirkoАксакал

Дивитися Імперія мерців онлайн

Дія відбуватиметься в альтернативному світі 19 століття. Після відкриття технології воскресіння мерців вона поставлена на потік, і створіння з мертвим тілом та штучною душею тепер використовуються провідними державами у всіх сферах життя в якості солдатів та робочої сили. Молодий студент Джон Ватсон, який досліджує можливість повернення справжньої душі, завербований службою військової розвідки Британської Імперії в якості секретного агента. Йому доручили знайти нотатки Віктора Франкенштейна, в яких, можливо, і знаходиться секрет повернення душі. В пошуках нотаток Ватсон вирушає до Афганістану, де було помічено їхній слід…
Приємного перегляду
Осінь 2015 / GweanMaslinka / AniUa / PATLATI Продакшнз
8 років тому
12K
ПЛЕЄР
8.4/10 (47)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 20 лютого 2024 00:51
Дякую за переклад та озвучку.

Спойлери.

Візуально гарно зробили, місцями дуже. Музика теж нічого (ендінг від EGOIST, гуд), але надоїли емоційні коливання... З сетингом і деякими його деталями швидко, побіжно знайомлять на самому початку і понеслося трубами, чимось схожий підхід був в "Дорохедоро" та "Mass Effect 3"(тут навіть думати гравцям не давали)=/ Сам сетинг не зовсім типовий (частково брехня, бо згодом піде банально по багатьом лекалам жанру) і символічний, тематика зомбі з елементамии стімпанку, тобто у Вікторіанську епоху. У цілому трохи цікаво було дивитись, як і спостерігати за персонажами, які в основному були взяті з різних художніх творів/літератури (Франкенштейн, Ватсон, деякі персонажі творів Достоєвського тощо + тут прямо згадав "The League of Extraordinary Gentlemen" чи частково "Van Helsing", не знаю=/) або міфів та легенд (Ліліт). Не всі вони відповідали своєму нутру з першоджерел, але... А ось мотивації антагоністів/злодіїв разчарували, хоча і викликали ностальгію. Один хотів зробити "комплементацію людства" і "оживити" своє кохання (чомусь тут, ту ж "Кастлванію" частково згадав чи сьому Фіналку, хоча дежа-вю вистачало і з іншими творами, як "Темний Дворецький", не важливо), інший як (грубо) Керган чи Аррая Сорен хотів врятувати людство, тільки не запитав те саме людство - хоче воно такого спасіння чи ні. Діалоги різні (як і сам сюжет, не важлмво, нда=/), є вода, є ті які несуть сенс, а є місцями фразеологія у цьому "гротеску"=/ Досить, усе одно, не знаю що писати і у цілому непогано, специфічно та місцями було (повтоююсь) цікаво, а місцями не дуже. В MAL оцінка +/- закономірна, а ось відкуки... співвідношення 50 на 50. Рідкість, але дійсно, при бажанні тут можна до пристойної (?) кількості елементів докопатися. Хоча сенсу не бачу, бо аніме не дуже дратувало і у тому дусі.

Ps
Тематика пошуку свого Я чи душі - трохи здивувала тут у такій обробці та подачі, так би мовити. Які це жанри нагадало писати думаю не варто. Хоча, в "Сталевому Алхіміку" дещо схоже теж було, якщо не помиляюся.

--------------------
  • Ярослав. Анімешник
    Дата: 18 січня 2024 23:06
    Це дійсно гарне аніме. Те що воно вийшло аж у далекому 2015 ніяк не впливає на його антураж, якість. Окрема подяка групі, яка це озвучила. Ви неймовірні. Щодо самої оцінки аніме. Я поставлю все таки 9/10. Зняв 1 бал через те, що не хватає цьому фільму метражу. На мій погляд ще б півгодини повністю змогли б завершити цю історію без деяких питань (але я розумію що це питання могло не залежити від автора та режисера, а стало студії в копійку), або створення повноцінного аніме сезону у вигляді 12 серій. Щире дякую. 
  • Ширахоші Анімешник
    Дата: 13 січня 2024 00:03
    Дякую за озвучку! Це аніме змусило мене замислитись над значенням життя, його сенсу та що ж таке означає душа... Ну а якщо коротко то мені воно сподобалось)
  • Just not me Анімешник
    Дата: 4 листопада 2023 15:49
    Велика подяка перекладачам та акторам озвучування
    Низький вам уклін

  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 31 січня 2021 22:36
    Дякую за переклад та озвучення, непогана фантазія на зомбі тематику. Дещо дивна суміш персонажів, точніше - їх імен, фактично взяті герої з різних відомих творів разом з їх характеристиками і використані в одному фільмі, незвично.
  • GELIOS Анімешник
    Дата: 9 серпня 2018 17:46
    Хороше аніме 
    Дякую
  • Lexy Анімешник
    Дата: 28 березня 2016 21:53
    Велике спасибі!