Наприклад, 

Життя триває

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Місто, де мене немає

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Детектив, Містика, Надприродне, Шьонен
Режисер: Іто Томохіко
Студія: A-1 Pictures
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Перекладали:
GedetDelta
Ролі озвучували:
Ватага Мудрагеля: СніжинкаKat0kAr2RPhilosophUA
FanVoxUA
:
RendarosHelga Victim

EspadaStudio
:
MorlanVGvoiceBoggerSnailТаня ФощанDemiХриняVitrutsya

Дивитися Місто, де мене немає онлайн

Життя манґаки - нелегке. Важка і кропітка праця як слід винагороджується в рідкісних випадках. Авторські роботи, в які були вкладені душа і повчальний посил, не завжди досягають сердець читачів. Сатору Фуджінума теж автор. У свої двадцять дев'ять років він працює не покладаючи рук і прагне до наміченої мети. Однак він не може цілком виразити себе в своїх роботах боячись згадати події 18 річної давності. Але доля і дивовижне вміння Сатору вирішують за нього....
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2016 / ВатагаМудрагеля / FanVoxUA / EspadaStudio
3 дні і 10 годин тому
27K
9.6/10 (434)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
I_ko Анімешник
Дата: 26 березня 2024 18:48
Я знайшов діамант, який так довго шукав. Дуже зворушливе аніме, або це я така плакса hn 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 березня 2024 14:21
    Цитата: yevgesha
    Можливо я застарий, але злодія вгадав ще в перших серіях
    Так багато хто зробив. У японців дивна "любов" робити флешфорварди або відкнивати дечкі моменти раніше за портібне і через це, багато людей просто не думає (правда з флешфорвардами може бути трохи інша історія, можливо деякі автори хотіли щоб люди думали, як дойшло до того моменту і яким саме чином. Можливо). Є звісно іншого складу твори, але таких не так вже й багато.
    Цитата: yevgesha
    Краще Steins;Gate уже нічого не буде в цьому жанрі)
    А якомусь сенсі так, але були ще деякі придатні (історії про Харухі Судзумію як приклад), нехай к них всіх були свої барани.
    Цитата: yevgesha
    Зроблено цікаво, але сюжетних дир, нерозкритих персонажів і інших недоліків хватає. Розвязка навіть трохи недолуга. Можливо вина в малосерійній екранізації.
    Теж це турбувало, хоча для мене, плюси тут все ж перебили багато різних мінусів.

    --------------------
  • yevgesha Анімешник
    Дата: 25 березня 2024 12:11
    Можливо я застарий, але злодія вгадав ще в перших серіях. Зроблено цікаво, але сюжетних дир, нерозкритих персонажів і інших недоліків хватає. Розвязка навіть трохи недолуга. Можливо вина в малосерійній екранізації. Тим не менш 6/10. Краще Steins;Gate уже нічого не буде в цьому жанрі)
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 березня 2024 13:59
    Спойлери.
    Цитата: Поганий жахастик
    Третім питанням для мене є кома довжиною в 15 років, з 10 до 25 років. В головного героя 0 проблем зі здоров'ям, якось він пройшов всі етапи дорослішання, зміну свідомості(на початку він не міг згадати все що було до, тому мав би поводитися інакше). Я просто не вірю що людина в такому випадку може так відновитися. 
    Такого в аніме багато, часто вже на таке перестав звертати увагу (цей момент теж бачив, ось тільки не пам'ятаю писав про це щось чи ні. А, тільки матір гг похвалив і деяку тематику у цьому моменті). Тут же містика/надприродне (ось так воно якось все вийшло з тієї часової петлі, з дитинства в майбутє з якого все й почалось і т.д. Думку у цьому сенсі можна продовжити, але + в "Твоє ім'я" у дещо схожому стилі теж вийшли зі своєї "часової петлі", багато умовностей як і тут було), тому ще якось можно закрити очі (хоча на деякі компоненти детектива ні), бо у багатьох творів жанра "фантастика" буває все ще гірше. Нажаль.

    Цитата: Поганий жахастик
    Друге це те що є якась подорож у часі, і окей, я готовий це прийняти, в жанрах зазначено надприродне. Але головна претензію тут у тому що сюжетна лінія яка є основним часом нецікава, навідмінно від минулого, де нам показують просто дітей
    Щоб ось так все зв'язати і загалом подати? Не знаю яка у авторів задумка була, але якась нитка у цьому є.
    Цитата: Поганий жахастик
    Момент коли падає з даху взагалі, звідки вони взяли ту подушку? Питань більше чим відповідей, якщо чесно. 
    Не памятаю сам момент, але вони готувались до цього усього, а якщо ні... типу перший рояль в аніме і не тільки?) Тут блін злодія за шкірку від А до Я автори і гг змогли через весь сюжет провести, а потім гг скаже що він дурень, все розумів, але не хотів в це вірити.



    --------------------
  • Поганий жахастик Анімешник
    Дата: 24 березня 2024 13:18
    Відверто середнє аніме, є хороші моменти, є погані, але ну іза цього воно є середнім. Є дещо нове в ньому для мене, але насправді то дрібниця. Почну з того що тут будуть спойлери, тому якщо ще не дивилися, краще не читайте.

    Я буду намагатися йти по хронології. Перше це вбивство матері, і ну блін чому головний герой тікає? Навіщо? Я розумію шок і все таке, є свідок, але ну чому він продовжує тікати від поліції(яка прибула за секунду). Він знає що це не він, ніж яким вбили матір він не торкався, цілком можна довести невинність. Я розумію початкову реакцію, але ну далі вона б мала нормалізуватися.
    Друге це те що є якась подорож у часі, і окей, я готовий це прийняти, в жанрах зазначено надприродне. Але головна претензію тут у тому що сюжетна лінія яка є основним часом нецікава, навідмінно від минулого, де нам показують просто дітей. Як на мене можна було б зробити просто розповідь про цих дітей, по факту про те все що ми побачили в минулому, з оцією всією складовою можливих вбивств, можна було б сказати що це все випадковість, головний герой просто не хотів залишати нікого самих, а в ітозі як все закрутилося. Але це вже буде зовсім інша історія, і тому це просто моя трохи божевільна думка, яка не є правильною, бо ну це була б зовсім інша історія.
    Третім питанням для мене є кома довжиною в 15 років, з 10 до 25 років. В головного героя 0 проблем зі здоров'ям, якось він пройшов всі етапи дорослішання, зміну свідомості(на початку він не міг згадати все що було до, тому мав би поводитися інакше). Я просто не вірю що людина в такому випадку може так відновитися. Момент коли падає з даху взагалі, звідки вони взяли ту подушку? Питань більше чим відповідей, якщо чесно. 
    Плюсом додам про цю дрібницю, яка дала мені щось нове - це буквально декілька кадрів у двох чи трьох серіях. Це загальний план трьох великих, сірих, прямокутних будинків у модерністичному стилі. Так віддати деякими пейзажами що я бачив ще не зміг ніхто з зарубіжних творів, хоча от українські таке робили. 
  • pan_nagatoro Анімешник
    Дата: 22 березня 2024 21:10
    Цитата: Likeecchi
    Хороше аніме! Дивився на одному подиху. Питання тільки до команди озвучки "Ватага мудрагеля" якого дітька Ви в кінці серій пропонуєте відвідати вашу сторінку у VK, це треш! Не має інших соц. мереж? 
    Переклад робився дуже давно, в той час багато хто там сидів. Не бачу сенсу придиратися зараз.
  • Likeecchi Анімешник
    Дата: 22 березня 2024 20:29
    Хороше аніме! Дивився на одному подиху. Питання тільки до команди озвучки "Ватага мудрагеля" якого дітька Ви в кінці серій пропонуєте відвідати вашу сторінку у VK, це треш! Не має інших соц. мереж? 
  • Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
    Дата: 11 березня 2024 16:24
    Не розумію чому, але мені подобається. Немає чогось дуже орегінального, але все зроблено добре.
  • Hihi Анімешник
    Дата: 10 березня 2024 21:38
    Цитата: Techno
    Аніме досить цікаве, але дуже дратує один момент - герой дуже часто наголошує, що йому 29, а мислить і поводить себе наче школяр малолітній, наче геть без досвіду і розуміння життя

    так в 29 всі такі.
  • Techno Анімешник
    Дата: 9 березня 2024 03:45
    Аніме досить цікаве, але дуже дратує один момент - герой дуже часто наголошує, що йому 29, а мислить і поводить себе наче школяр малолітній, наче геть без досвіду і розуміння життя