Наприклад, 

Планетарій. Снігова куля

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

35-й тестовий шкільний антимагічний загін

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Бойове мистецтво, Еччі, Надприродне, Романтика, Фентезі
Режисер: Кавамура Томоюкі
Студія: Silver Link
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Mad_Company
Ролі озвучували: Surgeon, Helga Victim

Дивитися 35-й тестовий шкільний антимагічний загін онлайн

Події розгортаються в світі, де люди з магічними силами майже винищені. Як колись світовий баланс змістився від мечів до магії, зараз він перейшов від магії до зброї. Такеру Кусанаґі йде до Антимагічної школи тренуватися мистецтву Винищення єритиків. Але Такеру не може користуватися зброєю, все що йому під силу це володіння мечем, і в результаті він потрапляє до 35 тестового загону, підрозділу для непутящих учнів. Одного разу до цього загону потрапляє й висококваліфікований майстер вогнепальної зброї Ока Оторі.
Приємного перегляду
Осінь 2015 / FanVoxUA
8 років і 2 місяці тому
12K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.3/10 (71)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Shadow_or_Kage Анімешник
Дата: 5 лютого 2024 18:48
Чому в аніме така фізика падіння??Кожне падіння=Жм'якання грудей))
  • Lord_2 Анімешник
    Дата: 19 листопада 2023 23:11
    Непрацю 3 серія наполовині картинка зникає
  • Nik Koz Отаку
    Дата: 12 листопада 2023 01:20
    Тут би продовження не завадило, явно багато чого не завершено і розвиток тайтлу лиш посилився під кінець серій.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 листопада 2023 01:15
    Обережно, можливі спойлери!

    Як мінімум непоганий серіал і трохи переписав відгук на більш позитивний по ходу перегляду, бо аніме не раз здивувало, часом було дуже цікаво, а іноді, не дуже... і навіть нудно=/ Інтриги як (майже) завжди не було, нехай різних 1-2 сюжетних поворотів сталося. Тим не менш, в основному все вже банально (чого варта серія з пляжем, хронометраж якої можна було краще використати або нікчема у школі, яка себе уявила хз ким і через тривіальщину наробила діл. Невже складно зробити персонажів подібного плану кращим/глибшим? А не чергового Сіндзі Мато або Корнеліуса Альбу=/ Набридла ця карикатурщина), але в стабільному і + / - непоганому стилі цієї студії "Silver Link". Причому від імені деяких персонажів стьобали або займалися самоіронією над кліше та іншим у цьому ж дусі. Щось схоже було і в "Saenai Heroine no Sodatekata / Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend" від імені/обличча Утахи Касумігаоки (напевно, треба буде якось і її рут добити в манзі, як це свого часу зробив з рутом Аясє Арагакі з "Oreimo") в тайтлі який є пародією в пародії, і як виявилося - ще раз у пародії=/

    Про "бойові мистецтва" хочеться окремо написати. Тут все було непогано, але в основному, до цього "тегу" є навіть якесь розчарування=/ Можливо, той же екшн - це зовсім не моє. Крім того, що часто буває, що автори зловживають брєдом-кліше. Нехай тут цього не пригадаю.

    Про персонажів (у них є +/- непогані мотивації, маніпуляції тощо), їх історії, передісторії тощо - не дуже хочеться писати. Оповідання/сюжет/історії йдуть у типовій манері, де мгг вирішує всі проблеми дівчат з їх розкриттям та завойовує їхні серця. Щоправда, тут усе це непогано зроблено та подано. По-перше на кожну дівчину (їхні арки) виділили по 2 серії, щоб, хоч трохи +/- краще всю справу розкрити. По-друге, через них (арки) проглядається сам центральний сюжет із усіма витікаючими і аж до фіналу. Сам фінал, як і думав, коли тільки побачив сестру мгг і що вона собою представляє - буде нагадувати кінцівку "X-Men 3", де Росомаха вбив Джин Грей/Фенікс. Люблять цей момент японці брати собі у твори.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 листопада 2023 15:13
    Дякую за переклад та озаучку. Як мінімум непогане і місцями цікаве аніме. Не очікував, хоча... це ж Silver Link, які роблять +/- на одному і тому ж стабільному рівні свої твори. Можливо більше потім напишу, а може й ні=/
    Цитата: Latias
    Йшов 8рік після виходу першого сезону багатообіцяючого аніме, ненавиджу мудаків які кидають своїх глядачів. Все-таки раджу до перегляду, і озвучка топ.
    Теж глянув би проду. Але вийшло як завжди... хз чому, такі (і куди краще) твори не виходять, а всяке ллється по трубам=/ хоча є виключення, але.

    --------------------
  • Ari Анімешник
    Дата: 23 серпня 2023 18:57
    Ненавиджу коли озвучка злітає... Остання серія через це здавалась гамном 😭
  • Latias Анімешник
    Дата: 25 липня 2023 15:51
    Йшов 8рік після виходу першого сезону багатообіцяючого аніме, ненавиджу мудаків які кидають своїх глядачів. Все-таки раджу до перегляду, і озвучка топ.
  • Укрона Анімешник
    Дата: 2 листопада 2021 11:50
    Класно. Але я дуже хочу 2 сезон, і через це моє хочу і розуміння того що швидше за все я його ніколи не побачу дуже сумно.
  • Ukr_san Отаку
    Дата: 27 травня 2017 14:12
    Сподіваюся, другий сезон таки буде!. 
  • Jevjyk Отаку
    Дата: 7 січня 2016 15:39
    Mister_WHAT_,
    sashko san,
    Але аж надто розтягнули всі події, там якщо без води, то серій на 5 всього дійства.Це я про еф. Сакурако не дивився, опис дуже схожий на серіал "кістки", а в мене його сестра дивилась, ну і я одним оком іноді, не вразив...