Наприклад, 

Лікар для монстродівчат

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Відвага лицаря-невдахи

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Бойове мистецтво, Еччі, Романтика, Фентезі, Школа
Режисер: Онума Шін
Студія: Silver Link
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Helga Victim

Дивитися Відвага лицаря-невдахи онлайн

Завжди існують генії та посередності, і є думка, що одної майстерністю на наполегливістю не перевершити таланту. Наш герой, Іккі Куроґане, вступив до кращої японської лицарської академії Хаґун заради того, аби довести всім та самому собі, що ця думка є хибною, і дуже вчасно на його шляху з'явилася принцеса-геній Стелла.
Приємного перегляду
Осінь 2015 / FanVoxUA
8 років і 3 місяці тому
18K
8.9/10 (175)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 20 березня 2024 11:23
Цитата: Andrey Romanovskyi
Бачив це колись, дуже навіть не погано. Ну і читайте жанри, щоб не нити потім в коментарях)
Ну це класика, скільки таким чином тайтлів брудом облили, хоча там ОСЬ ТАКИМИ СЛОВАМИ було написано про що той чи інший твір=/ один з кращіх прикладів, манга Boku Girl

--------------------
  • Andrey Romanovskyi Анімешник
    Дата: 20 березня 2024 06:19
    Бачив це колись, дуже навіть не погано. Ну і читайте жанри, щоб не нити потім в коментарях)
  • AniSis Анімешник
    Дата: 11 січня 2024 18:49
    Не більше ніж на 7 з 10. Не може це прокоментувати, просто 7\10, без лишніх слів..
  • AniSis Анімешник
    Дата: 8 січня 2024 00:33
    Кілька місяців назад дивився, здається глянув серій може з 7 і закинув, зараз приходиться передивлятись з нуля, бо взагалі нічого не пам'ятаю... :-(
  • nastianara Анімешник
    Дата: 25 грудня 2023 14:56
    Шкода, що немає другого сезону(
  • Geschik Анімешник
    Дата: 23 грудня 2023 23:54
    Дякую за працю :)
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 24 листопада 2023 16:29
    Цитата: NickBMF
    Я подвився дві серії. В першій гг, якого позиціонують як поседеність, доволі легко перемагає іноземну чемпіонку, а вже в другій до нього липнуть аж три дівчини одразу. Серед них його рідна сестра і та сама чемпіонка, яка в мить забула всякий сором просто тому що. Еммм... і хтось називає це хорошим аніме? Це ж черговий гаремник про ультраімбового гг-шника, якому все дається на ізі. Взагалі нецікаво.
    А можливо це далі все будуть розкривати і розвивати що до чого? (Хоча вже не дуже пам'ятаю) Чи це перша цундере, яка (тут) мяка (!) та так себе поводить? І ні, це не гарем, не зовсім, тут одна романтична лінія (воня як мінімум норм чи навіть непогана). Але так, з сюжетом є трабли, бо мгг якщо програє на цьому історії кінець і від цього інтриги просто немає, і є розуміння що автори на твіст не підуть як і багато хто інший. Хоча такого насправді багато, тільки більш завуальовано. Хоча це еччі і таке ім +/- дозволено, ось тільки кому як.

    + ця студія, Silver Link таким тільки і займається, робить все +/- на одному рівні і тільки деяка кількість їх творів відрізняється.

    --------------------
  • NickBMF Анімешник
    Дата: 24 листопада 2023 12:10
    Я подвився дві серії. В першій гг, якого позиціонують як поседеність, доволі легко перемагає іноземну чемпіонку, а вже в другій до нього липнуть аж три дівчини одразу. Серед них його рідна сестра і та сама чемпіонка, яка в мить забула всякий сором просто тому що. Еммм... і хтось називає це хорошим аніме? Це ж черговий гаремник про ультраімбового гг-шника, якому все дається на ізі. Взагалі нецікаво.
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 20 жовтня 2023 03:53
    Прода.


    Загалом, як мінімум, непоганий тайтл у сеттингу школи з бойовими мистецтвами в перемішування з використанням магії і де на постійній основі проводяться турніри, які є для МГГ (саме собою, далеко не тільки для нього) самоціллю в досягненні його мрії і вже не тільки. Загалом все це краще місцями, ніж спочатку або періодично думав. Отримав добру частку фана і якусь кількість крінжу... на жаль. Але на нього можна в принципі заплющити очі. А ось далі знайомиться, цікавитись що там у ранобе, бажання начебто немає, а ось продовження аніме по можливості глянув би.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 20 жовтня 2023 01:49
    Обережно, спойлери.

    З ходу цей тайтл нагадав "Infinite Stratos" та "Zero no tsukaima", але як же добре, що не пішов їх шляхом і виявився кращим, практично у всіх аспектах. Щоправда, вони вийшли раніше. Також відразу ж варто відзначити, "Silver Link" - це студія яка робила цей тайтл і в неї, практично всі тайтли +/- на тому самому, непоганому рівні. Нехай є краще, є топові (не факт) або гірше, але відвертих провалів з того що дивився - не помічав (правда в Saikin Yatotta Maid ga Ayashii/The Maid I Hired Recently Is Mysterious автори незрозуміло навіщо, Ліліт груди зробили більше приблизно на 1-2 розміри, ніж було в манзі і це било по враженням, бо виглядало так собі=/). Це... цікаво + додав би до топу в MAL через їхню стабільність, але не вистачає місця, на жаль. В іншому, вже буде суто про цей тайтл, але як тільки можна лаконічно:

    - Придатний саундтрек, четвертий/п'ятий за останній час (Золоте Божество, Божевільний Азарт, Сонні Бой і зараз дивлюся - Твоя Квітнева Брехня, в якій правда вистачає класичної музики і можливо він саме через це і сприймається в плюс) + тут співала група "Ali Project" (давно їх не чув, призабув навіть), яка співала в "Another" opening і в "Rozen Maiden". Тут же вони співали в ендінгу і вийшло добре, проте опенінг теж хороший. Обидва барвисті та з фантазією автора, якщо не помиляюся/правильно пам'ятаю.

    - Мальовка ок, еччі приємні, без перебору, а ось принади багатьох дівчат вийшли гіпертрофовані... даремно.

    - З екшном, все +/- видовищно, є непогані чи нормальні моменти. Ось тут проблема в тому, що немає жодної інтриги у боях, ані в сюжеті. Тут ситуація схожа з тайтлом "Liar Liar", де мгг теж потрапив у таке становище, якщо він допустить, хоч одну поразку, то все для нього закінчиться. З іншого боку, постановка +/- часто вирішувала і як приклад бій сестри мГг Широгане Шизукі (вода) з Тодо Токою (блискавки). Хоча інтриги знову таки не було, але зробили добре.

    - Забагато місцями крінжу та кліше, що вже закономірно, на жаль. А ось чібі +/- рідкість напрочуд і це добре. З гумором по-різному, сильно вдалого і "незабутнього" - не пригадаю.

    - Романтику між мГг та м'якою/помірною цундерою жГг подали нормально/непогано, а часом навіть адекватно та із взаємодопомогою. Що велика рідкість. Причому в цьому аспекті не було крінжу як такого.

    Можливо ще буде.

    --------------------