Наприклад, 

Фамільяр невдахи (1 сезон)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Клан п’яти листків

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2010
Жанр: Драма, Історія
Режисер: Мочідзукі Томомі, Оно Нацуме
Студія: Manglobe
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Віталій Данмер
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Клан п’яти листків онлайн

Ронін Акіцу Масаноске, досвідчений мечник, через особливості свого характеру змушений залишити постійну службу у знатного господаря. Будучи у розпачі та не маючи шматка хлібу, він починає працювати на Яічі, харизматичного лідера банди під назвою “П’ять листків”. Хоч дії банди Масаноске не до смаку, та з часом він починає розуміти, що мотиви Яічі не такі, якими здаються на перший погляд. Та, незважаючи не недобре передчуття, він дедалі глибше занурюється в світ “П’яти листків” та дедалі сильніше стає зачарованим цими підступними і таємничими злочинцями.
Приємного перегляду
Весна 2010 / GweanMaslinka
8 років і 2 місяці тому
4K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.8/10 (21)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 26 лютого 2024 00:47
Прода.

Спойлери?

Мальовка різна (з анімацією, місцями все +/- ок, навіть інколи на задньому плані ю були промальовані дерева і вплив вітру на них) і спеціфічна. Архітектура, задники та деякі інші елементи промальовані точно нормально. А ось дизайн персонажів окрема розмова. Як звик, звісно краще стало, але в очі кидалось до самого кінця і часто плутав різних персонажів, бо деякі були схожі, особливо коли свої капелюхи одінуть=/

Музика. Опенінг і ендінг точно непогані або навіть сподобались, текст про багато що говорить, але як в "Дороро" чи "Месник/Revenger" мотивом не відповідає настрою своїй епосі (звісно не всім тайтлам бути, як "Шіґуруй/Shigurui", але) ні? Хоча пофік і у цілому музика, як часто буває - тут була чи не найсильшіною складовою серіала, що можливо, частково, через неї і дивився. Багато моментів вона потягнула, непогано підкреслюючи настрій чи атмосферу. Було приємно слухати майже всі композиції.

У підсумку? Специфічний, місцями дуже і в не одному аспекту (починаючи з стилістики, закінчуючи подачею) - тайтл, але можно написати, що половинчато сподобався. І хоча з однієї сторони начебто і є схожі твори, з іншої - для своєї тематики (? Нехай так буде) не дуже типовий, а саме нестандартний і можливо навіть частково по своєму оригінальний? Просто тут, був більше слайс про самураїв, їх бекграунд (який їх переслідує в різних проявах), повсякденне життя тощо.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 лютого 2024 23:43
    Дякую за переклад та озвучку.

    (Багато писати, а вже не хо, тому буде як можно коротко)

    Цей тайтл з тих, де враження часто змінюються і формуються по ходу перегляду. Тут вони змінювались 3-4 рази. Напочатку було нудновато, не дуже цікаво, ще звикав до тайтлу, його стилю та подачі. Після 3 серії (давав шанс до 5 і були думки на дроп) місцями трохи краще пішло, стало цікавіше, почав фокусуватись і серйозніше відноситись до контексту, а з часом навіть деякі "твісти" та інші "смаколики" пішли. Але під кінець (4 враження) почало набридати, в плані сюжета, нажаль - здогадався (як це надоїло, коли сама перша думка - виявляється вірною=/) і під кінець тягнула лише музика. Тем не менш, історія по своєму цікава і точно непогано, хоча спефифічно/своєрідно - поставлена, подана. Історичний період теж, точно непогано показали з різних сторін. Персонажі знову непогані, вони, можно сказати - живі, як їх історії, дилеми, проблеми, реакції, бекграунд тощо. Були тут ще непогані сенси, ідеї, деяка філософія тощо, але... місцями якось мимо або звик до такого, нехай це все трохи продовжує кидатись в очі. Сюжет, історія яка

    Можливо буде одна честина ні про що, нда...=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 листопада 2023 22:29
    Цитата: Smoking Cheese
    шикарне аніме. ця ж студія робила Самурай Чамплу і це знову досить нестандартне аніме на самурайську тематику, хоч і зовсім інше.
    І Ерго Проксі, що немаловажно.

    Цей тайтл, теж за можливості треба глянути...=/

    --------------------
  • Smoking Cheese Анімешник
    Дата: 5 листопада 2023 22:22
    шикарне аніме. ця ж студія робила Самурай Чамплу і це знову досить нестандартне аніме на самурайську тематику, хоч і зовсім інше.

    мальовка незвична, але мені дуже сподобалося. дуже багато гарних кадрів.

    мені не сподобалася музика в опенінгу і ендінгу, але музичний супровід в самих серіях це щось. дуже занурює в атмосферу, яка топовий топ. 

    дуже філософська річ, хоча тут філософія не нав'язлива. немає зайвої драми, але досить сильна психологічна складова. було багато моментів, в яких я відчував подібність до персонажів, причому до різних в різні моменти. враження, ніби читаєш дуже добру книгу.

    шкода, що мало серій, хочеться ще)
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 15 серпня 2023 19:24
    Дякую за працю! Це захоплююче аніме з унікальним стилем малюнка та витонченим сюжетом. Яскраві персонажі, загадковий настрій і неочікувані повороти подій роблять це аніме незабутнім. Йде до улюблених. Рекомендую be 
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 19 серпня 2022 23:01
    Дякую за працю! Цікаве аніме, в нього особлива атмосфера через стиль мальовки, але мені дуже сподобалось be 
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 12 січня 2016 15:04
    Цікаве й не стандартне. Всім хто дивиться виключно на графіку і через це відмовляється від
    перегляду кажу "дарма ви це робите".

    --------------------
  • Jevjyk Отаку
    Дата: 20 вересня 2015 01:19
    Нестандартна графа і цікавий початок, що ще потрібно аби привернути увагу?)