Наприклад, 

Ковбой Бібоп: Двері до раю

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Вовчиця та спеції (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2009
Жанр: Пригоди, Романтика, Фентезі
Режисер: Такахаші Такео
Студія: Imagin
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Helga Victim, Crupt, Surgeon

Дивитися Вовчиця та спеції (2 сезон) онлайн

Другий сезон розповість нам про наступне: купець Лоуренс та загадкова богиня-вовчиця Холо продовжують свою довгу подорож до Йойцу - батьківщини богині-вовчиці. За останній рік своєрідної "співпраці" вони багато чому навчилися - допомагати собі та людям, боротися з владою та конкурентами, але лишилося їм найскладніше - розібратися з власними почуттями..
Приємного перегляду
Літо 2009 / FanVoxUA
8 років і 2 місяці тому
15K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.4/10 (146)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Alleftina Анімешник
Дата: 21 квітня 2024 01:05
  • 0
    Цей сезон трохи гірше, на 9, коли перший 10 отримав. Але все одно мені подобалося. Дякую за переклад і озвучення.
  • DanyloRoczniak Анімешник
    Дата: 17 жовтня 2023 14:51
  • 1
    Шкода, що не озвучена ОВА та 2 спешли
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 вересня 2023 18:17
  • 1
    Продовження.

    Музика.

    Сам саундтрек вдалий, під налаштування та атмосферу того часу. Те саме і з опенінгом, що перший, що другий, а так само і ендінг - вдалі, і по своєму кумедні/прикольні. Хоча зайшли не з першого разу, з іншого боку, як дізнався про що мова була у другому, хех=/

    Якщо підсумувати, то не раз складалося таке враження при перегляді, що місцями це аніме було просякнуте духом/стилем Хаяо Міядзакі, хоч і знав, що не його рук справа, але при перегляді ні разу виникали подібні аналогії, через це дане аніме увійшло у топ, на одне місце, разом з його творами, що трохи навіть символізмом віддає.

    ps
    Потрібно напевно ознайомиться з першоджерелом, тобто ранобе (третє до ряду О_о), а якщо з часом вийде продовження (дуже сумнівно, бо все закінчилося на логічній/закономірній ноті) і його глянути. (Ага вийшов, глянули=/)

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 вересня 2023 17:03
  • 2
    Продовження.

    Персонажі власними силами дуже запам'ятовуються, навіть другорядні, всі вони викликали ті чи інші емоції, а не пофігізм. У кожного з них була своя історія, характер, його розвиток та розкриття. Особливе тут місце звичайно ж грали шахраї та віртуозні головні герої, яким не далека кмітливість та розважливість - це Крафт Лоуренс і Холо Мудра Вовчиця, у топ улюблених персонажів вони однозначно потрапили. Не слабка між ними була хімія, приправлена легким фліртом. Романтика як така тільки з другого сезону почалася, і то... тільки під кінець вони один одному зізналися, але до цього моменту всі ці процеси вдало та гарно розвивали і зрештою розкрилися. Але також було купа цікавих ситуацій та цитат якими сипали персонажі, тут особливо Холо виділялася. Також був не один цікавий гешефт, який викликав як посмішку, так і огиду (торгівля брудна справа, бариги блін xD). Причому це одне з найнетиповішого в аніме на той момент, що дивився. У ньому практично не було дітей, і вік персонажів виглядає органічно з їхнім досвідом та пройденим шляхом, чого тут лише коштували цитати.

    - "Хоча надмірності це погано, а що народиться від помірності?"

    - "Ти ж ревнував, дурний хлопчику, а дурним дівчаткам тільки цього і потрібно, скільки в цьому світі дурниць..."

    - "Якщо людина благородна, то вона не буде злитися на хитрий хитрощі."

    - "Якби Бог був, то він допустив би таку кількість наших сліз? - це сказала по своєму Богиня)"

    [spoiler][/spoiler]Мальовка дуже навіть пристойна, м'яка і дуже приємна для очей. Чого тільки варті хмари на небі, чудово намальовані міста, поля, селища (їх на жаль було обмаль), персонажі, обстановка та інші дрібниці.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 вересня 2023 03:49
  • 1
    Чисто випадково дізнався, коли на Ютубі обговорював цікавих головних героїнь аніме, які дуже яскраві і хтось порадив глянути ось це без перебільшення – відмінне аніме (оцінка приблизно 9 із 10). Що ж, через деякий час подивився і не пошкодував. Сам по собі цей твір частково сатиричний (чого тільки висловлювання щодо церкви, а також її справи та справи її "слуг" стоять), затишний і за своїм добрим, приправлений укладами (чого тільки народна міфологія варта) того часу, хоча є і частка алюзій на наш час, бо багато і зараз має свою вагу в нашій реальності, як би це не було смішно, вірніше навіть дуже іронічно. Особливу частку тут несе торгівля/купецтво/Середньовічна економіка і все, що з нею пов'язано. Також це все приправлено великою часткою подорожей і пригод, крім іншого наповнення, якось неабиякими діалогами, які несли якийсь сенс/посил, тобто не були порожніми, а демонстрували і розкривали риси характеру персонажів, їх кмітливість, удачу, ділову хватку, досвід і часовий відрізок. Також було чимало софізмів/хитрощів, інтриг, гешефтів та спекуляцій. Те саме і з гумором, він був вдалий, легкий і часто вельми в тему, що рідкість.

    Сюжет та задумка цікаві і не зовсім типові - це відпочиваюча та душевна історія, яка чимось віддає Відьмаком, тільки ось екшену в ньому було зовсім мало (а дарка практично взагалі немає, тут саме більше казка з цікавим і неабияким наповненням, хоч і 16) і без порятунку світу Тут здебільшого особисті та містечкові історії, що безумовно класно, бо масштабні події/історії вже давно набридли (хоча тут економіка гроші, як це все може бути не важливим і не масштабним?), як і сюжети/історії про порятунок цього довбання світу. Тут все крутиться в основному навколо двох персонажів (про що йдеться, частково вище писав), двох віртуозних головних героїв. Сюжет здебільшого спокійний і тим не менш - насичений, з часом вдалими поворотами подій, який часом починає не слабко так інтригувати і грати на емоціях + йдуть сильні переживання головних героїв, що вносить свій інтерес для перегляду. І якщо про це писати, то від початку до кінця, жодного разу не було нудно.

    Можливо буде прода.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 вересня 2023 22:40
  • 1
    Цитата: нудьга
    мені здається що навпаки у першого сезону має бути більша оцінка ніж у другого


    Згоден, мені теж перший сезон більше подобається, або... кожен зi своїми +/- однаково. А якщо відповідати на саме питання. То часто люди не дивляться другий сезон, якщо не сподобався перший, тому у першого оцінка буде нижчою (там низька оцінка ставиться, а там ні=/), ніж у другого, тому що другий у своїй більшості продовжують дивитися ті, кому перший зайшов. Це все як варiант.
    Цитата: Strilets 009
    Цитата: нудьга
    мені здається що навпаки у першого сезону має бути більша оцінка ніж у другого
    Люди люблять романтику більше, ніж сюжет, тому що людям потрібно те, чого немає  них в реальному житті.


    Цікава думка.

    --------------------
  • Strilets 009 Анімешник
    Дата: 8 липня 2023 00:41
  • 0
    Цитата: нудьга
    мені здається що навпаки у першого сезону має бути більша оцінка ніж у другого
    Люди люблять романтику більше, ніж сюжет, тому що людям потрібно те, чого немає  них в реальному житті.


  • нудьга Анімешник
    Дата: 25 травня 2023 23:47
  • 0
    мені здається що навпаки у першого сезону має бути більша оцінка ніж у другого


  • Svin4ik Анімешник
    Дата: 17 квітня 2023 09:05
  • 1
    Прекрасний тайтл, проковтнув за один ранок. Сюжет хороший, персонажі добре розкриті, на рахунок стилістики малювання сказати нічого не можу, так як на момент 2009 року картинка доволі непогана. Рекомендую тис, кому подобається романтика та торгівля.
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 8 січня 2023 19:06
  • 1
    Nard,
    Тримайте ​Вовчиця та спеції​​​

    --------------------