Наприклад, 

Буші Роуд

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Паразит

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Жахи, Пригоди, Фантастика
Режисер: Шімізу Кен’ічі
Студія: Madhouse Studios
Серій: 24 з 24 (23 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Паразит онлайн

Сімнадцятирічний Ізумі Шін’ічі живе з батьками у тихому районі Токіо. Однієї ночі на Землю вторгаються черв’якоподібні прибульці, так звані Паразити, і поселяються всередині людей, виїдаючи їм мізки. Через те, що Шін’ічі тієї ночі мав на голові навушники, Паразиту не вдалося залізти в хлопця крізь вуха, тому він оселився у правій руці юнака. Відтоді Ізумі та його Правкові доводиться співіснувати і боротися проти інших Паразитів.
Приємного перегляду
Осінь 2014 / AniUa / GweanMaslinka
8 років і 11 місяців тому
59K
9.4/10 (370)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
nikitosi Анімешник
Дата: 12 березня 2024 00:23
Задумка гарна, реалізація в котре через тупоголового головного героя, як завжди та будь-де псує усе. Думав, що може впровдож аніме герой порозумнішали, але , на жаль,  автор не продумав, щоб інтелект від паразита також передався. 1 з 10 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 січня 2024 04:23
    Прода.

    Спойлери.

    - Музика.
    Не найкращий саундтрек на моїй пам'яті, але напевно непоганий, хай і не весь зайшов. Проте музика різноманітна, під різний настрій і іноді спеціально ставив на звичайну швидкість, щоб прислухатися, відчути момент (у таких випадках шкодуєш, що немає навушників). Опенінг непоганий, ендінг норм, але слухав їх не завжди.

    - Мальовка та анімація можливо +/- класна, але що вона хороша – це точно. Варто тут виділити буквально все (на задники чесно не особливо звертав увагу, тому), від промальовування всяких дрібниць, одягу, архітектури, дизайн персонажів (нехай часом і типовий, Кана не дасть збрехати) з адекватними пропорціями до метаморфоз з екшном, крім іншого. "Madhouse" який він є, коли він хоче та/або на це є бюджет. Причому часом візуал нагадував себе з фільмів (хоча так, просідання були), як це колись було з "Агентом Параної".

    - Кінцівка.
    Якби мгг залишив у живих "одного з багатьох", то не знаю яка була б підсумкова оцінка та враження. Японці часом люті куколди зі своєю різною мораллю, яку вони проводять, часом просто забиваючи на те, що було раніше, логіку процесів і багато іншого. Тут же, все-таки МГг повівся логічно/раціонально у результаті. Але варто відзначити, що паразити не викликали прямий такий вже негатив та інше, коли деякі люди поводилися не краще (той же фінал з маренням/маячнею хворого і всіляким виправданням своєї нікчемності, і іншого) і можливо людей раніше послали на планету, щоб вони теж когось замінили... таких теорій насправді вистачає, що люди в доісторичний час винищили якусь кількість істот (в історичну, скільки істот перестало існувати через діяльність людини + "Принцеса Мононоке", тут Міядзакі свого часу проводив подібну тематику), яких зараз вважають міфічними. 

    На цьому вистачить, все одно нічого ділового не виходить + у підсумку, вау ефекту як такого все одно не було з банальних причин, але давно нічого не дивився 20 серій залпом на шкоду сну і як не крути сподобалося. +/- класна штука яка страждає від деяких японських траблів як і багато інших творів, так би мовити=/ Але подивитися безумовно варто, зроблено тайтл добре, є навіть динаміка, хоча і дивився в основному в 2x.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 січня 2024 02:45
    Прода.

    Спойлер.

    - Гумору нормального вистачає, не важливо цинічний він, чорний чи навіть легкий. Правда місцями ця справа викликає легкий дисонанс, але відсутність чібі (як же так!!!???) рятує становище і атмосфера не страждає, як могла.

    – Тем тут багато і на будь-який смак. Можливо, про деякі основні вище написав, але інших, банальних і не дуже - теж вистачало. Та сама соціальна тематика, захист природи/Землі від згубного втручання людини, корисливі мотиви людини ("неможливо полюбити планету, доки не полюбиш власний вид") або те, що життя в першу чергу - це боротьба. Не часто у японців проводиться даний момент навіть навпаки. Також (це не теми, більше на задум походить, ага) тут цікаво було подано контакт з іншою формою життя (і т.д.) і загальне нерозуміння з наступним різним знайомством між видами. Друге, як тут бути у плані вже співіснуванням між видами, асиміляція або симбіоз тут непогано було показано як приклад, крім інших випадків. Є ще міркування про харчовий ланцюжок, не можу не написати випад Рифул із Заходу з "Клеймору" на цей аспект: "Хіба люди оплакують корів, свиней, овець, яких вживають у їжу? Зовсім ні. Для них у цьому немає нічого протиприродного, адже тварини не належать до їхнього вигляду. Такі вже закони природи. Вони логічні."

    - Персонажі нормальні, викликають різні емоції і деякі коштують того, щоб обміркувати чому вони так поводилися (хоча, що там думати?=/). Тут багатьох можна назвати, але зупинюся, напевно лише з мГг (одна з написів з його одязі була - філософія). Він нормальний, нехай і з крайнощами (Devilman: Crybaby), але те як він змінювався під тяжкістю ситуації або через симбіоз з паразитом (їхні взаємини цікаві, як і їх розвиток) - викликало інтерес і він до пуття не бісив, як це часто буває. Інша річ, що багато персонажів серйозно тупили і з різними наслідками. Ні, це все не було критичним (не для всіх це так закінчилося), але неприємний осад залишився. А ось психологічний аспект у персонажів і паразитів - варто відзначити, він точно непогано показаний зі своїми різними гойдалками і не тільки.
    + мало не забув, тут можливо був один із перших персонажів у мангах/аніме (з того що бачив і по пам'яті), у контексті "Один із багатьох в одному живому організмі".

    - Романтика теж нормальна та з нормальною подачею, негативу не викликала і був навіть кекс, що рідкість.

    Можливо буже ще.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 січня 2024 00:24
    Дякую за переклад та озвучку.

    Спойлери.

    "Коли на кону життя, тоді і показується істина сутність".

    Кумедно, але незважаючи на назву, насправді твір в першу чергу про людей (знову тут згадав "Хребти Божевілля" Г.Ф.Лавкрафта і реакцію в кінцевому підсумку мгг на Старців, нехай і не зовсім правильно буде). Тут йдуть різні сторони людської сутності, людських сердець, поведінки та іншого. Багато паразитів з часом почали поводитися як люди, а люди навпаки як паразити "люди демонічніші від самих демонів". Ще тут помітний був і релігійний підтекст із якоюсь вищою силою та містичною/релігійною музикою, церковним хором. Також варто відзначити, що свого часу було переглянуто подібних/схожих Західних жахів зі схожими монстрами (в аніме теж щось схоже ще теж може зустрічатися, в реакомендаціях MAL це є, але), ось тільки назви вже не пам'ятаю. Ну і варто ще тут відзначити, що мГг звідси зовнішністю був схожий на одного актора, який грав у "Doctor Who" (кадр наприкінці опенінгу де він стоїть без окулярів і демонструє свою руку, іноді цікаво було з якого це аніме).

    Далі дуже коротко, бо багато вже було написано свого часу щодо інших тайтлів, які вийшли до першоджерела з цього аніме або після:

    - У плані сюжету ... враження подвійні, бо читався він серйозно і все-таки, він напевно хороший з такою ж подачею, інтрига та інтерес був від початку до кінця, єдиний мінус, що тайтл дуже нагадував Devilmena. Тому сюжет місцями йшов тими шляхами що й там, тому читався і раптом мене від цього всього "трохи" побомбило (Кану вбили, як там убили дівчину мгг Акіри Фудо - Miki Makimuru=/). І це не рахуючи деяких інших шаблонів і кліше, який зовсім не критичні + дата виходу манги дається взнаки. З іншого боку, можливо і добре, що першоджерело з дев'яностих.
    Хоча... що там про спойлери і схожість з іншими тайтами в принципі писати, якщо опенінг заспойлерів практично весь сюжет=/

    - Діалоги нормальні, хай і буває різний крінж (його зовсім небагато, що ок), нехай і не завжди з ними пов'язаний і т.д. У будь-якому випадку, багато що говорилося, воно викликало інтерес, часто хотілося слухати цю справу, вистачало хороших і осмислених випадів, цитат та іншого. Можливо ще буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 січня 2024 06:38
    Покищо добре заходить, давно 7-8 підряд без зупину не дивився. Але ось щось сильно тайтл нагадує того ж Devilmen Crybaby... хоч би туди сюжет не пішов, бо і так добре читається, а щей опенінг ходячий спойлер=/

    Ох, як у черговий раз по дурному ведуть себе персонажі=/

    Звісно, не помилився, дісно багато чого взято з Девілмена, приклад Все одне й те саме, ну хоча б "твісти" так не повторювали... але ні=/ Майстри копіпасти та плагіата.

    --------------------
  • I___Broke___Your___Heart Анімешник
    Дата: 21 січня 2024 11:16
    Після перегляду залишає неймовірні враження. Цілком розкриває питання , чи змогла б людина співіснувати з іншим видом на нашій планеті. Дуже вразив той момент , коли Шінічі дедалі більше переставав бути схожим на людину , а Правко , який нічого не відчував до людей у фінальних серіях назвав його другом)
  • Олександра Юрійчук Анімешник
    Дата: 5 січня 2024 00:12
    Класне аніме. Я вважаю, воно цілком заслуговує на свою популярність. Головний герой мені сподобався, а Правко - то любов! Сюжет цікавий і непередбачуваний. В деяких моментах ставало сумно. Мені подобалося спостерігати за розвитком Ізумі, за його ростом як персонажа, за його злетами і падіннями. Спочатку я почала дивитися цей тайтл, бо не знайшла нічого іншого, але не пожаліла.
  • lewl1s Анімешник
    Дата: 21 грудня 2023 21:10
    плеєр кал, постійно лагає і швидкість завантаження жахлива
  • vgr1sh1n Анімешник
    Дата: 29 листопада 2023 03:28
    lexn,
    Це часом не той Іван, що вчиться на квантове програмування у Львові)

    Іван Чернецький,
    ахахахаха, знайшов гея, а ти казав, що аніме хуйня)
  • lexn Анімешник
    Дата: 19 листопада 2023 23:38
    Іван Чернецький,Геній сучасності, віртуоз слова, та, в першу чергу, просто хороша людина