Наприклад, 

Хеталія: Країни Осі

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Сталева тривога? Фумоффу (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2003
Жанр: Комедія, Пригоди, Школа
Режисер: Такемото Ясухіро
Студія: Kyoto Animation
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Ролі озвучували: Олексій Семенов, Тетяна Пиріжок

Дивитися Сталева тривога? Фумоффу (2 сезон) онлайн

Другий сезон серіалу (як і подальші) випущений іншою компанією, створювався іншим режисером. За характером «Фумоффу» сильно відрізняється від першого сезону, являє собою майже пародією на «Сталеву тривогу». З сюжету повністю виключена вся «бойова» складова, що стосується роботів «Міфрілу», боротьби з терористами і КДБ. Весь час віддано «шкільній» темі: показу в комедійному світлі навчання Саґари Сосуке в школі, його звиканню до реалій мирного життя, одночасно з адаптацією школярів, перш за все, Чідорі Канаме, до співіснування з таким незвичайним однокласником. У двох серіях в сюжеті з’являється Теса, але не в звичній за першим сезоном ролі капітана і командира підрозділу, а як школярка і звичайна закохана дівчина.
Приємного перегляду
Літо 2003 / QTV
9 років і 7 місяців тому
7K
9.3/10 (49)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 12 серпня 2023 06:54
Дивно, забув подякквати за переклад та озвучку, так що дякую зараз.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 серпня 2023 16:46
    Складається таке часом враження, що саме таке і потрібно робити японцям, а не норовити в різні крайнощі. Мова про перший сезон, нехай у нього були свої плюси і т.д., але ось у плані школи та комедії та серйозному контенті, там переходи були... не завжди вдалі (це не Higurashi no Naku Koro ni, нi). А якщо брати лише цей сезон, то він був побудований на гуморі (нехай не завжди вдалому, але стьоб над різними кліше і навіть сатирі – робили свою справу) та небезглуздих, кумедних, а часом повчальних та показових історіях у шкільному, романтичному сеттингу з деякими плюшками (приїзд Тесси або специфічна поведінка солдата Соске, яка створювала якийсь свiй колорит). Ось таке мені більше зайшло, аніж перший сезон, хоча... меха, у цьому плані себе тайтл виправдовував, та й цей важливий аспект не треба забувати, але. Ps Окремо хочеться відзначити, як смішно поводиться Саске, що почав жартома його Мауглі називати. Правда насправді нічого смішного, якщо дивитися на все його життя в цілому і в реалі +/- було б щось схоже, якби не гіперболізована подача подібної тематики, властива японським авторам, мангакам і т.д. А ось поведінка жГГ викликає різні враження не завжди позитивні, хоча вона має свій шарм і навіть обґрунтування. Просто після Чіси Котегави з Grand Blue (вона мене просто "зламала" в якомусь сенсі, хоча дуже багатьом подобається), починаю в багнети приймати цундер, набридли вони...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 липня 2023 20:31
    Цитата: Jevjyk
    Штам на штамові, все по шаблону, графа тільки класна, тільки ГГ погано намальовані, все інше шик :wassat:
    Дивно читати це на тлі жанру аніме у принципі. Скрізь одні суцільні штампи, кліше тощо. Роблять одне й теж в своiй основi. Причому тут здебільшого автори висміюють цю справу, хоч і не доходить до пародії на жанр, якою колись стала "Меланхолія Харухи Судзумії". Але своєю чергою ця пародія (МХС) породила нові штампи, кліше тощо. За що її і лають, як і старих "Нестерпних Прибульців". Іронія

    --------------------
  • BErrSS Анімешник
    Дата: 15 липня 2019 16:57
    За останні 15 років дивлюсь це аніме уже шостий раз, і знов регочу наче вперше.
  • Ridiculous Анімешник
    Дата: 16 червня 2016 12:49
    Серйозно сприймати це аніме не варто, бо з цього варто сміятись! Особливо смішний момент в 7 серії у 19:25 класний X-ray! Звичайно, шаблоненько, але все рівно смішно... А як С.Т.А.Л.К.Е.Р.а мене приємно здивувала 9 серія!
  • Jevjyk Отаку
    Дата: 17 вересня 2014 20:47
    чесно кажучи дивився лише тому, що надіявся на адекватне продовження першого сезону. Сказати, що я розчарований- це нічого не сказати. Штам на штамові, все по шаблону, графа тільки класна, тільки ГГ погано намальовані, все інше шик :wassat: