Наприклад, 

Вельзепуз

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Ріж Рубай

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Еччі, Комедія, Пригоди, Фентезі
Режисер: Імайші Хіроюкі
Студія: Trigger
Серій: 24 з 24 + OVA (24 хв.)
Переклад: Deus
Ролі озвучували: Zebadiya, Cookies, Korzhik, Lomaev, Arutemu, Kallaider, Enelira

Дивитися Ріж Рубай онлайн

Академія Хонноджі — звичайнісінька школа, тільки з поглибленим вивченням мордобою. Учням тут доводиться не тільки книжки читати та рівняння вирішувати, а ще й вчитися трощити все навколо і шматувати всіх хто під руку підвернеться! Голова студради академії, моторошно стервозна пані Сацукі, особисто дарує форму Ґоку, яка у сто разів збільшує фізичні можливості господаря, лише тим хто на її думку найбільш гідний. Людина у формі Ґоку фактично непереможна перед обличчям простих смертних…
Приємного перегляду
Осінь 2013 / MelodicVoiceStudio
9 років і 5 місяців тому
25K
9.3/10 (179)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
Дата: 13 березня 2024 09:23
Це один з небагтьох тайтлів про школу, який я зміг подивитися до кінця   hey

  • Stanis_150 Анімешник
    Дата: 7 лютого 2024 17:19
    Чудове аніме, а особливо якщо дивитись його в правильному (не снобському) настрої)) В певний момент здалось трохи одноманітним, але в другій частині завезли сюжет що повністю окупив усю попередню розбудову. 

    І ще дві речі скажу я вам:
    - музична тема Кіруїн Раґьо це щось максимально топове
    - озвучка від Меловойсу вийшла дуже кльова і харезматична
  • Pura4kA Анімешник
    Дата: 31 грудня 2023 14:35
    я очманів коли в кінці
    анімеха дуже нагадує гуррен лаганн, не вистачає тільки айкетчів в середині серії.
    мальовка яскрава, кострубата, мені сподобалося. анімація іноді погана, а іноді супер якісна. персонажі запам'ятовуються, особливо той тип з ірокезом. сюжет простий, цікавий, але таке враження, шо його писали не з кінця, а по ходу роботи над тайтлом. жарти смішні, особливо мені сподобався момент коли .
    щодо самоповторів, то тут їх не так багато, як в інших тайтлах гайнакс тріггер, але вистачає.
    в цілому гідна анімеха тверда 9 з 10.

    щодо озвучки, то мені не дуже довподоби дубляж від мвс, але інших немає, тому гріх скаржитись.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 вересня 2023 03:45
    Продовження.

    Теми.


    Кінцівка нормальна та закономірна. Ну у контексті цього тайтла=/

    Підсумок.
    Мені сподобалося, тверда 8. І можливо краще Еччі що дивився (якщо тільки Непорочна Марія теж ним не є, бо конкурент цілком гідний) + виглядало це легко і затягувало, причому часом серія закінчувалася і зрозуміти не міг, чому так швидко пролетів час, коротше викликало це все подив.

    ps
    Варто ще написати, що після купи переглянутих тайтлів ще більше почав цінувати цей тайт у плані стьоба і не тільки.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 вересня 2023 01:36
    Прожовження + можливо буде ще.

    Обережно є спойлери!

    Гумор ну... бувало смішно, бувало не дуже. Крінжа загалом було достатньо, але у справі вистачало всього, і жорстокої/жорсткої сатири, висміювання інших кліше багатьох тайтлів (як побачив перший раз опеннінг, подумав що тут стьоб над Сейлор Мун і бронеліфчиками, але не знав що й над Гуррен Лананн, хоча тут більше відсилання були), висміюють сильну поведінку багатьох персонажів (їх діалоги і пафос) з інших тайтлів і багато чого. Місцями і сюжетні повороти, які вже набили оскому.

    Діалоги.
    Здебільшого тут пафос і знов таки крінж. Проте сказати, що вони погані – не можна, це не так – вони якраз нормальні. Що нонсенс (незвичайно) для (можливо) пародії, бо бачив тайтли, які значно серйозніші і логічніше (цей тайтл цього не претендує, але що претендує - впевнено тримає планку), але з діалогами біда і незрозуміло хто їх пише. Причому тут зустрічалися дуже придатні крім нормальних, а про вдалі моменти кинув вище.

    Персонажі, або нормальні, або хороші, крім епізодичних, про них не йтиметься. Причому їх як розвивають, так і розкривають, не важливо, скільки у них було екранного часу, що добре. Також у них усіх прописані як характер, так мотивація та історія. Найбільше сподобалися Рюко та Пані Сацукі. Перша... хех, ніколи ще не бачив, щоб одяг дівчину зґвалтував (натяк зрозумілий, якщо не більше), а після цей бронеліфчик виявився "обладунком Берсерка". Взагалі ок який момент. А так ця героїня, та ще мазохістка та ексгебеціоністка (не за своєю волею і до свого сорому, особливо на початку), але особистих якостей у неї пристойно: воля, цілеспрямованість, напористість, імпульсивність, характер і гарний розвиток як персонажа. Реакції просто розчулювали, ну принадність, приблизно так багато на що і реагував би глядач. Причому, можливо, з неї дещо взяли Мордред з Fate (місцями поведінка, але треба уточнювати що раніше вийшло), бо спільна нитка є. Друга... розумна, місцями мудра, прониклива, сувора, теж вольова і жорстко цілеспрямована. Хороший планувальник і ляльковод, щоправда, багато з цього не окупилося, бо багатьох деталей вона не могла знати, що ок + не робить її сью.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 вересня 2023 02:27
    Обережно є спойлери!
    + можливо буде продовдення.

    Вцілому +/, класна штука, нехай місцями і не рівномірна + під кінець трохи набридли битви, надто багато їх було. А так... прикольно, незвичайно, задерикувато, криваво, місцями просто божевілля творилося (за ним весело спостерігати), трешово (як там на початку Рюко сказала? "Що твориться з жителями цього міста" - це вона м'яко сказати у воду дивилася), угарно, подекуди буває навіть душевне і зворушливе (теж саме і з персонажами), з філософським (або псевдо, не важливо) підтекстом. Наприклад, ось які мудрості подекуди говорила Пані Сацукі і... часом висміювала інші роботи, інших студій: "Той хто покладається на одну навичку, від нього і гине" - це схоже на один перифраз (який частенько зустрічається і в аніме, той же "GitS" не дасть обдурити), "Одержимість рішучістю, перетворюється на гординю" і "Левиця використовує всі свої сили полюючи на кролика" + крім перифраза на самому початку Джорджа Оруелла з початку його книги "1984".

    Сюжет сильно банальний і читався як відкрита книга (тим не менш примудряється піднімати важливі/цікаві теми), крім того, що деякі повороти прорахував (ким являються Рюко та Кирюїн, випадково за схожими рисами обличчя визначив), тому здивувати мене було зовсім нічим у цьому контексті, крім моментів з бухти барахти (хоча їх у результаті встигли розвинути та розкрити), які прорахувати майже неможливо, але говорити що він і сама історія з пригодою не інтригували – це не правда, інтригували. (Особливо в кінці, було сильно цікаво, як воно все вирішиться) Причому були й добрі інтриги.

    Саму історію у плані розповіді повільно, але впевнено - розвивали та розкривали, показуючи різні сторони.

    Мальовка дуже хороша, багато деталей промальовані, нехай і не без вад. Дизайн багатьох шмоток хороший. Дівчата та їхні постаті промальовані теж на рівні (миловидно/привабливо), хлопцям зайде + дівчатам у цьому плані теж є що ловити.

    Екшн.
    По суті це Еччі бойовик з гарною постановкою, цікавим і цікавими битвами, від яких часом важко було погляд відвести, причому багато битв інтригували і не завжди був передбачуваний фінал, що часом доставляло.

    Музика теж дуже гарна, часом із дуже сильними композиціями. Перший опенінг дуже хороший як і ендінг, другий опенінг буде слабший, але теж хороший, а ось другий ендінг слабкий.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 серпня 2023 22:07
    Прикольна штука, цікавий треш і гарний такий стьоб над жанром з цікавими персонажами і ще багато чим. Можливо, потрібно буде колись переглянути.

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 2 серпня 2023 11:40
    Дякую за працю!  Це захоплююче аніме! Воно повністю поглинає та тримає в напрузі з першої до останньої секунди. Глибокий сюжет, захоплюючі бої, та чудово розроблені персонажі роблять цю серію незабутньою. Рекомендую  be 
  • AlexFox Отаку
    Дата: 9 травня 2023 08:32
    Цитата: CREMOART Creative Motion Art
    А яка студія озвучує?
    MelVoice - Melodic Voice Studio
  • CREMOART Creative Motion Art Анімешник
    Дата: 9 травня 2023 08:22
    А яка студія озвучує?