Наприклад, 

Палкі бажання негідників

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Токійські хресні

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2003
Жанр: Драма, Комедія
Режисер: Сатоші Кон
Студія: Madhouse Studios
Серій: 1 з 1 (1 год. 32 хв.)
Переклад: Gedet, Hoshi, Lioss
Ролі озвучували: Deity, PhilosophUA, Maksym28, Rise, Русалка, irennneri, Hoshi, MeloRin, Ayla, Uta, Ninja, Rainy984, DpaHbaLT, Maxxlight, Reniko, VOLCUA, Boglaf, RaidenYD, DennyProut, Kitsune, Yukio, Olderix, Smolka, McEgoruS, ukrainskiygul, lillavka, Magura

Дивитися Токійські хресні онлайн

На Різдво трапляються дива. Це давно відомий факт. От і ця історія про диво. Троє безпритульних знаходять покинуте дитя і вирушають на пошуки його батьків. Дорогою їх веде Божа рука, адже це Святвечір і знайдуть вони не лишень дім для маляти.
Приємного перегляду
Літо 2003 / UkrDub / UkraineFastDUB / Unimay
2 роки і 11 місяців тому
7K
ПЛЕЄР
9.2/10 (60)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
Дата: 12 березня 2024 00:16
Це неймовірне аніме. Мені подобається атмосфера. Однозначно до повторного перегляду.  hi
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 серпня 2023 02:10
    Друга частина.

    Гумор взагалі не зайшов, не пам'ятаю собі жодного вдалого моменту. Це і правда була комедія? Хоча був один божевільний момент у своїй подачі та переходах… В одному місці бугага, а до того на справдi вона думала що її в рабство відводять, в іншої (воно) більш позитив, а в третьому моменті один бомж помер, а другого побила шпана=/ Що це за дикі обороти?=/ Але тут така справа, що виглядалo ця все органічно.

    Музика легка, прикольна під атмосферу під нотки, відтінки драматизму, нехай часом і викликало дисонанс, коли проходить щось жорстке, а подібна музика продовжує грати, поки не трапиться чергове диво або прихильна випадковість=/

    Мальовка трохи своєрідна в деяких аспектах, але в основному відмінна(здивувався коли побачив рік випуску О_о) і пропорції знову таки витримані, як в інших творах. Значить, можна так робити, так? Хоча тут справа у Сатоші Коні та самій студії «MadHouse». До речі, а ось цензуру (промальовані соски і груди спокійно на показ виставляють) Сатоші Кон не надто вітав (чи тут справа і в самій студії?=/), як подивлюся на його твори=/

    Загалом, після перегляду розумієш, яке марення дивилося і не зрозуміло навіщо… але зроблено це навмисне, така задумка автора. Не знаю що за підсумком, сподобалося більше чи ні… але в принципі не шкодую, що подивився, напевно=/ Загалом непогано, хоча багато в чому тут дякую якісному дубляжу на мові, можливо якби не він, то кинув дивитися це все дiло=/ А ось називати це все фарсом чи ні, навіть не знаю.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 серпня 2023 20:48
    Відразу ж напишу, що не любитель подібної тематики (чого тільки варті випадковості введені в абсолют) і вже на 10 хвилині було бажання кинути. Що зупинило? Грамотна режисура, переходи (нижче про це буде), постановка і подача тримали біля екрану і подекуди дивитися цю трагікомедію з сатирою та іронією було цікаво.

    Сама історія розповідатиме про пригоду безпритульних бродяг Токіо в Різдвяну Ніч, напередодні якої вони знайшли в купі сміття Кларка Кента=/ Після цього, персонажі будуть розкриватися і шукати справжніх батьків найдениша. Тому буде дуже багато всiляких чудес і неймовірних збігів. Ще автор буде просувати якусь тему. Тут: любов до ближнього, яка окупається, кровна спорідненість не найголовніше в житті і сімейні цінності.

    У структурі подібних сюжетів є свої плюси та мінуси. Плюси, він із розряду нечитаних, тому що багато придатних поворотів і складно зрозуміти, що буде в продовженні - це періодично підкуповує. Але тут є такий нюанс, мінус – до такої манери подачі просто звикаєш і нехай не скрізь, але подекуди все починає читатись як відкрита книга. До речі, таке саме було у Сталевому Алхіміку та Тітосах. The End.

     Буде, ще продовження.

    --------------------
  • yuunaゆうな Анімешник
    Дата: 12 березня 2023 18:14
    це пречудовий фільм, він так мені полюбився!! така затишна атмосфера. неймовірне блискуче озвучення!🌟🎄 на каналі "Безмовна" є гарне відео про майже всі фільми Сатоші Кона. цікаво і без спойлерів розказує.
  • Ято🛐🛐 Анімешник
    Дата: 5 вересня 2022 14:11
    Дякую за переклад та озвучення. Дуже крутий фільм зі своєю крутою атмосферою. Найліпше переглядати зимовими, холодними вечорами.
  • _Umeko_Shijo_ Анімешник
    Дата: 22 червня 2022 12:34
    Життєво, моментами смішно, коротше - рекомендую.

  • TrIgeR_256 Отаку

    Дата: 8 травня 2021 20:37
    Дякую за переклад та озвучення, надзвичайно цікавий фільм, один з небагатьох, що демонструє реальне ніппонське життя, навіть у такий незвичний спосіб. Токійські безхатьки мало чим відрізняються від таких же з інших мегаполісів різних країн, а комічні ситуації лише підкреслюють драму кожного з них, проте всі без виключення персонажі мають одне переконання - людське життя безцінне і за нього варто боротися будь якими засобами. В аніме використано багато метафор та відсилань, підняті непрості і серйозні проблеми, проте стиль викладення та комедійність більшості ситуацій дозволяють сприймати його легко та позитивно, ще раз підкреслюючи символізм Різдва не як конкретної історії, а як стан душі кожного з нас.
    Ще раз дякую за адаптацію, із задоволенням переглянув не один раз.
  • Beelzebub1051 Анімешник
    Дата: 23 липня 2015 22:32
    Як на мене одне із найліпших творінь Медхаусу.Хорошо комедія з чудовим сюжетом.Обов`язк
    ово до перегляду.Особливо зимою.