Наприклад, 

B: Початок

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Код Ґіасс: Повстання Лелуша / Бунтівний Лелуш

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Драма, Меха, Пригоди, Фантастика
Режисер: ТаніҐучі Ґоро
Студія: Sunrise, CLAMP
Серій: 25 з 25 + СПЕЦВИПУСКИ (24 хв.)
Переклад: MadGuy, Rosava
Ролі озвучували: Русалка, Spectator, Gwean, Милуся, Ейдж, Аясе, Kotyavr, Uta

Дивитися Код Ґіасс: Повстання Лелуша / Бунтівний Лелуш онлайн

Альтернативна реальність: Британська Імперія захопила третину світу, обрушуючи на непокірних міць своєї військової машини.
У Японії, захопленої і перейменованої в «Зону 11», разом з молодшою сестрою живе старшокласник Лелуш - вигнаний син Імператора, що втратив матір і право на престол.Юнак відрізняється від однолітків не тільки походженням - він вельми обдарована особистість, тільки де застосувати ці здібності? Несподівано Лелуш виявляється втягнутим в зіткнення між японськими терористами і британськими солдатами. Так він знайомиться із загадковою дівчиною «C.C.» Вона дарує йому надприродну здатність «Ґіасс»,що дозволяє підпорядковувати собі волю інших людей.
Приховавши своє обличчя маскою, під ім'ям «Зеро» Лелуш приєднується до підпільного руху, переповнений бажанням помститися Британії і батькові. Будучи студентом Академії Ешфорд, юнак змушений вести подвійне життя. Але не йому одному доводиться приховувати своє обличчя і свої справжні цілі від оточуючих ...У цьому серіалі поєдналися кращі традиції меха-бойовика, політичного детективу та шкільної драми. Перший сезон присвячений початку боротьби Лелуша і зароджується протистояння між ним і його кращим другом, який став на бік Імперії.
Приємного перегляду
Осінь 2006 / AniUa / GweanMaslinka / Робота Голосом
6 років тому
38K
9.4/10 (268)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 18 лютого 2024 19:57
Цитата: Toni Caru
Багацько я чув і читав згадок цього аніме, як годноти, вхоже в такий собі топ класики аніме. Що ж після перегляду першого сезону я б рекомендував до перегляду, але не очікуйте вау ефекту.
Тут описані деякі причини, чому до цього часу, досі не переглянув цей тайтл/дилогію... бо є побоювання, що в цей раз не так він буде сприйнятий, як у перший раз. З іншого боку по пам'яті досі подобається та топ. Щодо траблів, вони тут є, можливо з тих причин, що у цієї серії, якщо не помиляюсь - не було першоджерела, через що у авторів виникли деякі проблеми + у другій частині, деякі проблеми посиляться (їх будуть прикривати різноманітною грою на емоціях=/)... бо автори захотіли ще більше продати "ширвжитка", типу більше різних мехів, від чого постраждало у різних сенсах, багато різноманітних персонажів, так як їх стало багато, а часу на них...

--------------------
  • Toni Caru Анімешник
    Дата: 18 лютого 2024 19:32
    Багацько я чув і читав згадок цього аніме, як годноти, вхоже в такий собі топ класики аніме. Що ж після перегляду першого сезону я б рекомендував до перегляду, але не очікуйте вау ефекту.
    Детальніше:
    Картина насправді дуже емоційна і серйозна, але як на мене тут забагацько драматичних ліній-відношень персонажів,. Тобто рівень співчуття так сильно розпорошується, що складно віддатися повністю одній гілці, одній правді, та прожити її. Візуал кайф, мальовка та анімації на свої роки пушка, зараз димитися також приємно. Музична складова +. Сюжет, то непогана історія, але сама по собі повість, мене особисто не затягнула. Хоча дивився по серій 5, сказати, що була жага, не можу. Але другий сезон неодмінно буду дивитися!
  • Tancerjay Анімешник
    Дата: 18 лютого 2024 05:32
    Серія 22 Я:О ши хе тел,ши хе тео сонг ми ко ви а (оп. Токійського гуля)
  • andwol Анімешник
    Дата: 28 січня 2024 17:23
    КРУТОООООООООО
  • andwol Анімешник
    Дата: 27 січня 2024 20:46
    Я на 7 серії, дуже круто, дякую за озвучку
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 13 грудня 2023 00:38
    Дякую за переклад та озвучення.
  • бєс Анімешник
    Дата: 30 листопада 2023 12:56
    Я манав ту британію флотом насрала і кайфує сидить
  • цейво♡ Анімешник
    Дата: 7 жовтня 2023 20:23
    немає субтитрів((
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 жовтня 2023 02:03
    Продовження.

    Кліше.

    Їх чимало, хай на той момент вони такими, можливо, і не були. Амнезія та божевільний учений як приклад.

    Є асоціації з Death Note. Як між Ягами Лайтом та Лелушем, так і деякими ситуаціями. Різниця в тому, що в Зошиту це все показували і подавали у прямому тексті, і сюжет йшов цим курсом. Тут же подається все не очевидно, а то й зовсім потай, щоб була інтрига, а глядач у свою чергу думав/додумував.

    Кінцівка на радість трапилася не банальною та не типовою, що гуд. Загалом перший сезон зайшов дуже сильно, якщо в плані жанру Мехи, Єва мені й більше сподобалася, то це теж чудова річ, нехай інша. Тепер у передчутті другого сезону, який не дарма викликав побоювання...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 жовтня 2023 02:18
    Прода.

    Обережно є спойлери!

    Ось дійшов можливо до найсмачнішого – це сюжет. Він дуже придатний, інтригуючий, не банальний і закручений, нехай місцями і читається. Проте вистачає не очевидних закінчень ти чи інших ситуацій, які розкривають персонажів, їх історії, лор всесвіту (який поступово добре подають та розкривають, подивлюсь як далі буде у розвитку) та інше. Загалом ефекту вау достатньо і цінність цьому велика, бо в основному до нашого часу, багато прийомів постійно повторюють, з твору до твір. Тут варто написати напевно про сильний поворот з Ювфімією і Лелушем у 22-ій серії. Що ж, це було те ще Пекло та Ізраїль. Коли вони добрими намірами кинулися прямо в Пекло... За всі невизначені бажання треба платити (як Лелуш Кагуї сказав? Ви принцеса, а я продав душу Дияволу).Інша сторона - це необдумана дурість. Навіщо він Ювфімії хотів розповісти всю правду про себе і свою силу? Хоча зрозуміло, це дурне питання, бо без цього нічого не було б. Умовності сюжету, такі умовності=/ та тупість персонажів цієї франшизи.

    Теж дуже цікава річ цього тайтла-це персонажі. Якщо по них усім дивитися, то їх купа і багато з них цікаві і з усіма принадами. Тож залишився задоволений. Ювфімія тут мала чи не найбільшу ціну в тому сенсі, що розпізнала (за допомогою своєї проникливості) Лелуша за маскою Зеро, а про її доброту та характер можна й не писати. Лелуш ок, можливо головна зірка шоу в багатьох аспектах, чекаю продовження. СіЦу теж гарна і в ударі (крім неї ще Каллен і Ширлі виділялися найбільше і... сестра Ювфімії - Корнелія, яка ту шалено любила, та й старший брат, пудинговий принц Шнайзель нічого, як і божевільний вчений Ллойд), чекаю подальшого від неї розкриття та розвитку. Судзаку, ну, ніколи не любив персонажів (крім того, що дитинства), ака Бетмен. Тут все теж саме травма дитинства та егоїстичні спонукання + відіграє роль типового зрадника/підстилки/пораженця (його тут рятує те, що він добре прописаний і розкритий + хоч і реально бісить, але сильної ненависті не викликає, дивно), який готовий не допустити кров, вбивши всіх, хто намагається боротися в жорстокій окупації, вражає. Хоча, якби не один випадок, то все можливо і вийшло б. Інша сторона, про яку варто написати, щоб війни припинилися, потрібен один лідер, одна імперія, як про це свого часу говорив і йшов до мети/мрії Олександр Великий. У цій ситуації все впирається в те, які цілі та засоби в досягненні цієї мети. Типово.

    --------------------