Наприклад, 

Вампір миттєвого вмирання

Літній сезон 2018 від FanVoxUA

Отже, літній сезон 2018 від FanVoxUA буде стьобно-збочено-легендарним! Зацікавило? Гортайте нижче і все дізнаєтесь!

Стьобний тайтл сезону - Дівки з задвірків / Back Street Girls

Літній сезон 2018 від FanVoxUA

Сюжет:
Сумна, але, водночас, божевільно кумедна історія про трьох невдах-якудза, які востаннє підвели свого боса. Після того, як вони провалили важливе завдання, бос надав їм доленосний вибір: з честю вкоротити собі віку, або поїхати до Тайланду на операцію зі зміни статі та стати дівчатками-ідолами. Але помирати не хоче ніхто, тож після важкого річного навчання мистецтву ідолів, вони успішно дебютували і, до їхнього розчарування, отримали популярність. Ось тут і починається їхня справжня трагедія.
Дата виходу: липень 2018

Збочений тайтл сезону - Юна з маєтку Юраґі / Yuragi-sou no Yuuna-san


Сюжет:
Фуюдзора Когараші має здібність бачити надприродне та з самого дитинства одержимий духами. Це спричиняло чимало негараздів упродовж всього його життя, але він навчився боротися зі злими духами! Наразі він бідний, бездомний, та сповнений надій на краще життя в старшій школі. У пошуках прихистку він стикається з маєтком Юраґі, який колись був відомим курортом із гарячими джерелами, але наразі є дешевим та малопопулярним через чутки про примару, яка мешкає там, духа учениці, чий труп було знайдено там. Коґараші вважає, що це не має стати для нього проблемою, а решта мешканців - сексуальні дівчата. Розслабляючись у гарячих джерелах, він міркує щодо проблеми маєтку. Примара маєтку Юраґі - 16-річна школярка Юна, яка сидить у своїй кімнаті. Коґараші не хоче шкодити їй і вирішує допомогти їй розібратися з її незакінченою справою і упокоїтися з миром до того, як вона перетвориться на злого духа. І як тільки з Юною все стає зрозуміло - відкриваються надприродні секрети інших мешканців маєтку, тож життя нашого героя в Юраґі не обіцяє бути звичайним та спокійним.
Дата виходу: липень 2018

Легендарний тайтл сезону - Атака титанів / Shingeki no Kyojin (сезон 3)


Сюжет:
І от тут у нас третій сезон тайтлу, який не потребує синопсису, оскільки це ТИТАНИ - аніме, яке за останні роки здобуло шаленої популярності і наразі важко знайти людину, яка б не чула хоча б цієї назви.
Дата виходу: 23 липня 2018

А також із нами лишаються наші улюблені лефтовери - Чорна конюшина / Black Clover та Моя академія героїв / Boku no hero academia (сезон 3)

Якщо хтось бажає спонсорнути нашу роботу в прийдешньому сезоні або замовити озвучення чогось іншого - ласкаво просимо в повідомлення нашій ФБ-спільноти


Дякуємо за увагу, залишайтеся з нами!
5 років і 10 місяців тому
1 720
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.